💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 356
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 930
Честито на позналите сюжета, играйте тото, явно ви бива.
Браво на Дени, борец си е тя.
Не е до тото, до мисъл като тях е. И до разговори с членове на продукцията и бивши участници.  Blush Тяхното е манталитет, и вече система.
Ами....и Дени почнахме.
Сега чакам следващата стъпка-след еуфорията от срещата, макс 2-3 епизода,  да разделят майка и дъщеря. Някак. Bowtie
Аз казах, че няма да оставят двойка в едно племе за дълго.
Айде Румен ще влезе когато Амазонките идат в резиденцията, за да се наяде. А това може да още следващата седмица.

# 931
Харесвам и Дени и майка и. Искам да видя как ще е като са в едно племе.

# 932
  • Някъде в Матрицата
Аааа, исках реч "давам път на младите". Сега Никол с тия 2 гласа плюс гласовете на татко и дъщеричка (ако решат) може да си хване пътя.

# 933
И какво излиза, пичувити станаха най- малобройно племе

# 934
Какъв ден. Сините губят двама мъже и печелят две блондинки.

Евала на Денислава ѝ правя. Страхотна беше.

# 935
Честито на позналите сюжета, играйте тото, явно ви бива.
Браво на Дени, борец си е тя.
Е, то в съседната тема всичко си е описано и не е трудно в тази да се правят прогнози. Simple Smile

# 936
  • Пловдив
Васил е потенциален пътник към чистилището.
Или Мастагарков?

# 937
  • София
Много добър епизод се получи. Браво! Имаше от всичко по малко. Въпреки, че се знаеше как ще се развие играта, много ми хареса. Бях закована през цялото време на екрана. Пък и не даваха много от дразнителите.

# 938
Валентин и Елена много сериозно ми опротивяха. Малката е саможива и не ѝ отива да използва такъв каруцарски език. Бащата не е в ред, според мен. Подли са и двамата и няма да се учудя, ако в опит да спасят собствените си кожици, номинират Дунева.

Не харесвам нито Денислава, нито майка ѝ, но от чиста проба сеирджийство, чакам с нетърпение да се присъедини към Старейшините.

# 939
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Много ми беше мъчително да ги гледам как плетат крака всички на тази игра. Румен и Рълев по едно време изглеждаха като че не знаят на кой свят са - зашеметени, отмалели, пребледнели... И като си представя колко още време ги чака на това Чистилище... направо нечовешко е това.
Кога пак ще им дадат игра с възможност за награда? Направиха веднъж и после ги забравиха, че изобщо съществуват. Confused

# 940
  • До сърцето...
Какъв ден. Сините губят двама мъже и печелят две блондинки.
Мислиш, че няма да е Моника посочената? Аз пък мисля, че с отиването на Момчи в друг отбор, Виолета друга песен ще запее...

# 941
Жал ми стана за Румен. Раздаде се на макс момчето. Амаааа  в момента е излишен за сценарият. И всички видяха как реди пъзели, дори и продуцентчетата. Стискам му палци поне нататък да влезе. За другата седмица съм заложила на секси тялото, така че за него ще си стискам палци. 😁

# 942
Хареса ми колко елегантно спасиха Момчи, да не би случайно да го пратят на чистилището.Joy

# 943
Във фейсбук коментират, че пъзелът на Денислава е бил почти нареден., тоест не толкова разбъркан колкото на другите.
Аз не видях такова нещо, но някой ако може да направи скрийншот.

# 944
Половината неща, които бяха на арената , не влязоха в употреба? Като онази мрежа, която е кална и се пълзи по нея..? Нещо явно съм пропуснала, не знам..

Аз се зарадвах за Дени! Но ако така постоянно ще изкарват и вкарват играчи в племе Изгубени, скоро няма да намалее това племе..

Общи условия

Активация на акаунт