💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 365
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 915
Жал ми е тези хора. И Румен и Рълев, та дори и Дени. Страшно отслабнали. Явно наистина е голям гърч там където са.
И тази сцена между Румен и Дени ме разчувства повече от своя на Елена като видя баща си.

# 916
  • На Изток от Рая
Димо пък защо реши, че Елена била пъзелистка като тя на миналата игра точно на пъзела се отказа. Иначе жалко за Румен, исках той да влезе.

# 917
Зле са, защото са гладни и изгорели. Отвратително! Нередно! Има достатъчно драми и обрати, да разпускат вече изгубените!

# 918
А защо не ги оставиха да изиграят играта другите? Как така е последна Никол, тя можеше да навакса ....

# 919
Точно! И само в началото се заплете въжето, а?

# 920
Има ли пак имунитет за втория?

# 921
  • Някъде в Матрицата
Ех, тоя Румен, наистина малко му трябваше.
Кой сега ще изчезне от сините?

# 922
  • София
Миличките... Всичките с напукани и изсъхнали устни... Обезводнени, борят се до последно.
И като се разплакаха тия момчета... Тъжно да му стане на човек.

Много ми стана мъчно за Радев и Мишо, все на крачка, но не стига. Но Дени реагира много истинско, дано не се промени сега като влезе при майка си.

# 923
  • София
Има ли пак имунитет за втория?
Има, да

# 924
Оф, милинките, нагласено, ненагласено, точно този отбор преживява нещо, което едва ли може да бъде усетено, ако не си там и не се случва с теб.  Радвам се, че вече всичко е приключило и всички са добре.

# 925
  • София
Бях за Румен или Михаил. Денислава ми е симпатична, но като се събере с майка си... не знам.

# 926
  • Другата България
Честито на позналите сюжета, играйте тото, явно ви бива.
Браво на Дени, борец си е тя.
Не е до тото, до мисъл като тях е. И до разговори с членове на продукцията и бивши участници.  Blush Тяхното е манталитет, и вече система.
Ами....и Дени познахме.
Сега чакам следващата стъпка-след еуфорията от срещата, макс 2-3 епизода,  да разделят майка и дъщеря. Някак. Bowtie

Последна редакция: вт, 19 сеп 2023, 22:52 от Merri_An

# 927
Няма да лъжа, ще повярвам в кармата, ако Вики отиде на чистилището.

За Изгубените ми е наистина жал. Емоциите там са напълно неподправени и видът им е меко казано ужасен.

# 928
  • До сърцето...
Тези високопарно-драматични речи на водещия/водещата са ми отврат. Няма ли да го направят малко по-естествено воденето на шоОто?
Скрит текст:
Сега това декламиране ми прилича на партийно събрание от миналия век, аман!

# 929
  • Пловдив
Не става само със сила, трябва и акъл.
Нареди го момичето, толкоз.

Общи условия

Активация на акаунт