💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 372
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 900
Момчил се измъкна навреме от Старейшините

# 901
Еми няма браво пък от мен.Отново всичко беше предрешено преди да започнат играта.

# 902
Този пъзел е за 5 годишни, ако не можеш един слайд да направиш не знам за къде си тръгнал.

# 903
Не е честно пъзел да реши влизането ти в игрите .При положение че си бил най-добрия в цялата игра ,и накрая да ти вземат победата под носа.
Дано Румен има късмет и да греша.
По принцип съм съгласна, но точно това е слайд пъзел, който го има във всеки сезон. За всеки следващ сезон този пъзел трябва да е като минимум.

Ох, един път да позная нещо - че Дени влиза- и то не е това, което исках. Ама момичето искрено се зарадва милото, че се е спасило и отива при мама.
Румене, айде бе човек,  чакаме те вътре.

# 904
Само дано не изгонят Михаил или Радев на съвета...

# 905
Ще превъртам сините. Няма да се трае виолетка

# 906
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Честито на позналите сюжета, играйте тото, явно ви бива.
Браво на Дени, борец си е тя.

# 907
Не мога да повярвам, че тези мъже са толкоз тъпи... Как да не подозира човек сценарий???
Да не говорим, че има няколко класически пъзели, давани всеки сезон, които е просто престъпление човек, готвещ се за предаването да не научи.

А на мацката голямо евала. Не ми е много симпатична като визия, ама е голям боец.

# 908
Вальо очеизвадно иска да си ходи.

Иииии Да. Колко неочаквано Дени победи. Чаааак не мога да повярвам на Учите и Ошите си. Какъъъв обрат- чудоооо. И мармоти завиват със станиол шоколадчета.🤪

# 909
Валентин показаха ли го поне веднъж да минава по "стълбата", защото аз не вярвам, че може да се справи..?

# 910
  • София
Това е игра на волята..почти от последно място-да станеш първа.. Хареса ми Денислава!

# 911
Дени, момиче, опичай си акъла и не се води по тоя на майка ти! Симпатизирам ти, щото не знаех коя и каква е майка ти! И аз имам дъщеря, две сестри сме и знам, че мама си е мама, но живота си е твой!

# 912
Миличките... Всичките с напукани и изсъхнали устни... Обезводнени, борят се до последно.
И като се разплакаха тия момчета... Тъжно да му стане на човек.

# 913
Ей, голяма мелодрама при изгубените. Много са зле на пъзели мъжете. Особено Рълев

# 914
Цирковете на Гатьо свършиха ,сега ще гледаме тези на Дени и мама.

Общи условия

Активация на акаунт