💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 370
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 945
Аааа, исках реч "давам път на младите". Сега Никол с тия 2 гласа плюс гласовете на татко и дъщеричка (ако решат) може да си хване пътя.
Да! Силни емоции покрай Денислава и Румен, но мен ме е най-яд, че Вальо и лигавото Ленче ще останат, а Никол ще напусне.

# 946
Васил е потенциален пътник към чистилището.
Или Мастагарков?

Тук вече е интересно. Вили много се закани на Мастагарков и точно той щеше да бъде, ако не се беше случила рокадата с Мишо. Сега вариантът е Вили да изпълни заплахата си, но да отслаби брутално силите на племето, но пък да създаде нова женска коалиция..не знам, ... в каква посока ще поеме.

# 947
Малко съм назад.
Как Никол остана последна....

# 948
Виолета е мега просто същество.Нямам думи .С нетъпение чакам и тя да получи заслуженото си и дано е от Момчил.

# 949
Тая Виолета е отвратителна. Дано е гледала епизода да е видяла Момчил как се е държал с жените всъщност.

# 950
Тая Виолета ... трагедия.

# 951
Тя май Вили се усети, че Мартин върти баниците, може и той да го отнесе

# 952
  • Някъде в Матрицата
От речта на Стрина току що, че Момчил бла-бла е на реката, защото не уважавал жените, разбирам, че Васко ще ходи на чистилището пак. Дано не.

# 953
  • Другата България
Никол ли напуска? Това си е изненада.
Джоли, по почина на Момчил - Васил и аз мисля, че ще разделят Виолета - Дени . И Радев като влезе, същото ще стане и с Мудева.
Жалко, че не влизат двама изгубени.
Иначе и аз мисля, че другата седмица Амазонки ще са в резиденцията.

# 954
  • София
Само не разбрах какъв й е проблемът на Виолета с Мамчил и отношението му към жените? До тук видях един възпитан млад мъж, който се отнася уважително към жените. Виолета се опитва да вкара интрига а ла Джаферович, но нека не ни мисли за толкова тъпи, че да се вържем на въображаемия проблем на Момчил с жените.

# 955
Ето че Вики си призна, че нарочно е паднала
Вила е отврат. Дано по бързо ги разделят с Дени да види какво е.

# 956
За съжаление мисля, че ще пратят Васил. Тези момчета не заслужават такова отношение.

# 957
  • София
Старейшините стават Амазонки..повече жени са, трябва да изпратят Моника.

# 958
Не разбирам как в играта останаха хора като агронома и културиста, а други ги правят на маймуни

# 959
  • София
Стори ми се и на мен, че на Дени пъзела беше почти нареден, но може и да е от монтажа.
Не мисля, че Виолета ще си изпълни заканата към Благо. Тя не е глупава, а след загубата на Момчил, няма да отслаби съвсем племето.

Общи условия

Активация на акаунт