💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 329
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 1 065
И сега какво- Вики излезе най-интересната фигура, използвана от продукцията да разбишка играта. Но едно признавам, ако не си се готвил за пъзели- шансът да губиш постоянно е огромен. Особено, ако пъзелът е накрая, когато до мозъка ти вече не достига кислород.

# 1 066
Вальо към щерката: Миличка, ще излезеш с най-чистия образ от предаването, сила и чест.
Щерката: Ма*** ти да е**, мръсна люлка. 😃

толкова много псуване в ИВ май не съм чувала от участник жена, колкото от Елена... адски ми е неприятно такова поведение.... много грозно.

# 1 067
Ама какъв толкова велик пъзелист да си!? Толкова по-сложни умения са успели да развият, а лесни 2Д пъзели ги затрудняват. Много ми е мъчно и за Рълев 2, и за Румен, и за Мишо, но Денислава успя да навакса преднината им, което беше чудо, предвид колко дълго се мота на люлката. Сега като се замисля, май бях за малкия Рълев снощи. Много е отслабнал и сякаш и психически вече е на предела си.

Васил не мога да го харесам и това е. Много отшелнически и леко асоциален вид има с тази брада, което мисля, че е съвсем търсен от него ефект и което пък не ми харесва. Мога спокойно вече да се разделя с него.

При 4:4 гласа в Изгубените не знам как ще определят кой да напусне, но се надявам да разкарат Вальо, дори и ако трябва да му измислят супер достоен начин за напускане. Образът му на баща е изчерпан, той не успя да го развие, и нито съотборници, нито зрители го харесват. Не че с представянето си дотук Никол дава заявка да остави следа с участието си, но пък заслужава шансове още.

# 1 068
Румен Радев имаше достатъчно преднина да нареди пъзела си, колкото и по-разбъркан да е бил. Видяхме, че е наредим. Не успя, никой не му е крив. За другите не разбрахме дали са наредими и колко разбъркани са били.

# 1 069
Може би плановете на продукцията са били Гладиаторите да спечелят залога и те да пратят Васил и Момчил (като най-силни) при жените, по този начин подсилва женското племе и в същото време идват 2 жени при сините и така ще помогнат да Вили да си направи женска коалиция.
Не са разчитали че гладиаторите са толкова "умни" и ще заложат на грешен кон, заради и това сега тази кражба на капитан само 2 дни след това.

# 1 070
  • SF
Ама защо й е на продукцията да осигурява на Вили жени за женска коалиция?? Да се оправя с дъщеря си!

# 1 071
Относно пъзела на Дени не е бил нареден предварително а е просто монтажна грешка
Така е когато Дени го отваря

Друго ми направи впечатление, халката (това което държи въжето да не отива долу) при Румен Радев беше доста по-висока от останалите:

но явно той се е сетил и го е повдигнал по време на играта, така е била от началото:

По този начин въжето няма да влиза отдолу, където Дени както и доста други  изгубиха доста време да го оправят.

Цитирам мнението, защото ясно се вижда, че при отварянето пъзела на Денислава си е добре разбъркан. Нейната люлка и при дясно/ляво завъртане така и не захвана въжето, след "ремонта" стартира ударно, но изоставаше с над 1 обиколка от момчетата. После и на други се появи проблема с люлката, а Никол явно много е забавила темпото, дори Елена я изпревари. Представям си Дени да нямаше проблем, тренирано е момичето и едва ли са ѝ нужни побутвания. Не виждам конспирация в случая, пъзела на Румен си беше наредим, но той отново заби. Ако бе първи - влиза, гонят някоя дама и отбора запазва численост.
Реакцията ѝ беше много искрена. Но аз си я харесвам, смятам, че е от този вид мъжки момичета на които е лесно общуването и чистото приятелство с противоположния пол. Така, че прегръдката и подкрепата към Румен си бяха много мил жест. Бе готини са дечицата Изгубени и трябваше да са си официално в Играта. Милите изгорели, с обелени носове, отслабнали и обезводнени, като чакат на 3-4 дена някаква изява, пфууу Worried

# 1 072
Изгубените първоначално бяха двойки и се връщаха в племето на половинката си, но какво става ако Вальо примерно спечели и се върне, той в кое племе ще е? Продукцията пак ще си ги наглася в движение Joy
Също и Васил, стрина го праща на острова, той печели и къде отива при Старейшините, при Момчил в Амазонките или ще го направят пич Joy

# 1 073
Аз още в самото начало изпаднах в ступор за решението на продукцията да вкара туристи за сметка на отлично представии се и влезли в игрите.

# 1 074
Ама защо й е на продукцията да осигурява на Вили жени за женска коалиция?? Да се оправя с дъщеря си!

Защото според тях е интересен играч и има какво да даде за шоуто. Ако при тази ситуация Дени идва и Момчил е още там. Вили ще е първата която ще номинират защото мъжете и  Моника ще виждат опасност да са те двете в едно племе.
Моника според мен ще се върти около по-голямата коалиция която вече ще са 4те жени срещу евентуално 3те мъже.

# 1 075
Прекомерно употребявани думи:
Преди имаше "машинки", "мишоци", "достоен"

сега този сезон на преден план излизат "лицемер" и "нахъсан".
+++ и "хлъзгав", "много хлъзгав" мама Вили за всеки втори, да не кажа за всеки.

# 1 076
Не ми хареса изказването на Виолета за Момчил и как не уважава жените, аз лично видях коренно различно отношение от него. На втората териториална много достойно не се зарадва бурно, като уважение към момичетата. Даже и миналата седмица гласува за капитан за нея.

Иначе Виолета според мен няма да изпрати Моника или Виктория, защото ще иска да играе с тях. Грешка ще е, защото който и да изпрати друг има огромни шансове да се върне. Аз залагам на Васил за съжаление, момчето точно си спечели мястото там.

Вчера ми попадна един ТикТок лайв, където Денислава и Виолета малко издадоха.
Скрит текст:
Не се усетиха и Денислава, каза че от както е стъпила в племето, няма изпуснат съвет, а Виолета допълни че винаги така е ставало Старейшините взимт резиденцията, обаче на номинации падат.

# 1 077
Благодаря, ще погледна 3ти и 4ти. Търся някой с повече интриги и обрати. Съспенс да има Grinning
В 1 сезон има обрати .За мен 1 и 4 бяха най-вълнуващи .

# 1 078
  • София
La Vikinga, гледала съм го, но не мога да го намеря сега, сещаш ли се къде можем да го видим отново?

# 1 079
  • София
@EdelV - благодаря за обзорите (а най-много ми допада стила; молба - нека са мъничко по-длъжки от последния)!
Съвсем сериозно се чудя защо бг-бетинг операторите пропускат възможността да направят панел за залози по игрите (при някои, ама май не у нас, освен футбол, тенис, бокс, коне - има и екслузивно създадени залози по събития от живота, или разни личности, или др.под.). Стоичков и Рачков да излязат на арена (Рачков в жълто), да праснат рекламка, завършваща с: Във форуми и СМ можете да прогнозирате както си искате, тук играете с парите си, които ние може да приберем, или умножим; залагайте отговорно всеки ден преди 20:00 часа.
Впечатлен съм (сериозно) от хубавите разбори/разсъждения с верни прогнози за случващото се - и авторите им, за мен, са по-добрите сценаристи.

Логика в предаването има, тя е тази на създателите му. За да я улови страничен простосмъртен, трябва да има предвид - задачата е с трици маймуни да хване и до края да ги води за носа; от вложени 2.50 да се изкарат 25 лв.; играчи и зрители не ни интересуват - те са на доброволни начала (първите и договори са подписали); всичко е позволено в името на Топрейтинга; дори да "преписваме" един от друг...  Понеже а/ толкова си можем, б/ нещата изначално са измислени там, където наистина могат и знаят, в/ сметка може да ни държи само телевизията-майка, но по-важно е какво влиза в нашата си, г/ ако ги нямаше нашите шоА само протести, кримихроника и парламента щяхте да гледате в телевизора си.
В конкретните ни събития - аз си представям, че Вальо трябва (последователно в поведението си) да се жертва за чедото си. Че Елдърите вече трябва да мислят за отслабващия си отбор - но "аз съм си по-мил" сигурно ще надделее (иначе Моника ще бъде подложена на мидена диета). Че Вики има имунитет към момента и не може да е тя (а Мартин ще ми е мн. интересен там, но няма да е този път). В по-далечен план: едва ли продукцията ще остави семейните двойки заедно, в по-разбираем сценарен сюжет би ги запращала един срещу друг. Ще пристигнат и новите екипи от АлиЕкспрес (няма нужда сега да ги доокомплектоват - има бая трансфери за изпълнение и няма да е рентабилно). Тогава, някъде нататък Чистилището ще бъде затворено.
Но, както върви тази година - не си представям пък, че и занапред кривите дъски и услужливите пъзели ще изчезнат. И, ако не конкретно един-единствен участник - като победител, преобладаващо вярвам, че продукцията може да добута към победата или племето (от където той ще се финализира), или типажа - характеристично заложен в синопсиса им. Може би в предишните сезони - независимо дали на публиката се е харесал - някои са спечелили, подпомогнати по такава линия, а други - въпреки нея.
Конспирациите са част от всеки подобен формАт и никой (от двете страни на екрана) не може да се лиши от тях.

Общи условия

Активация на акаунт