💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 345
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 705
  • Sunshine state
Ако Дени се върне, ще пратят Мартин или Момчил на острова по мое мнение, не мисля, че ще е Мастагарков.

# 706
  • София
И Валентин -сезон 3 го сготвиха чрез пъзел.
Колко пъти тръгвам  да пиша след видяното снощи и предвкусвайки нещата от промото за тази вечер.
Едно мога да кажа-ох,каква досада.
Започвам да се успокоявам,че Момчил ще се чувства по-добре при амазонките,защото при сините не си увиват кичури коса около пръстите,а мислят и схемаджийстват здраво.
Вероятно "измъчените" момичета в жълто ще носят на ръце спасителя Момчи и до три часа ще забравят всички несгоди и ще го пускат на дуели,той ще се връща с парички,те ще си мънкат на спокойствие.
Също се надявам с появата на Момчил,Гатьо да живне,защото много се спихна милият,пък ми беше забавно с него.

# 707
От промото се вижда,че са сложили Ива между Крум и Момчил (на завет).
И тоно тази игра Joy
Явно е време да видим нови амазончовци 😏

# 708
  • София
То тях винаги ги слагат по средата-някой да ти отстъпи,друг да ти уцели елемент,два пъзела да видиш,топче да не ти го духне вятър ...Simple Smile
А конкретно за играта довечера има и бонус-помня че летвата,върху която са стъпили намалява откъм ширина.

# 709
Не вярвам Денислава да прати Васил обратно на острова. Те там станаха братство в страданието и не мисля, че би му направила такъв мръсен номер. Малко или много го чувства близък.

# 710
Довечера Крум от профила си обяви в Тик ток ,че ще има лайф.Крум,Даниел и Гатьо.В 22.30ч.Ако не ми се спи може да го пусна Joy

# 711
  • Буркина Фасо
Не вярвам Денислава да прати Васил обратно на острова. Те там станаха братство в страданието и не мисля, че би му направила такъв мръсен номер. Малко или много го чувства близък.
аз не знам ще може ли човек от острова да отива в племе и после пак да го върнат.

# 712
  • SF
И те не знаят.

# 713
Гледах три пъти промото и е абсурд да се каже кой печели, отделно, че кадрите са и голям монтаж, физионимиите им които показват след края на битката не са наистина физиономиите им след края на битката, няма как единия винаги ще се издаде.

# 714
Сигурно ще решат според това кой е човекът

# 715
Няма да е много честно да избратят Васил отново на плажа, но продуцентите не са се събрали да е много честно.

Вчера ми стана толкова жал за Амазонките, Ива и останалите се измъчиха да спечелят някаква преднина или поне да са на конкурентно време от тях, и накрая Гатьо и Виктория им се случиха.

# 716
  • SF
Те са някакви секунди от след края на битката. Достатъчно е слънцето да им свети и всички изглеждат намръщени.

# 717
  • София
Е, Боби и това го обясни. Реката е сравнително закътано и отдалечено място, но по черен път, който те попроучили, се оказва, че са на 4 км от Китен.
Николай от втори сезон на всеослушание заяви, че са ходили редовно до Китен и че е пушил цигари "в екотойла" и какви неща са правили с "уважаемата", ние си нямаме представа. Това ми е сигурно любимото видео, свързано с ИВ. Laughing Когато има воля, има и начин. Bowtie

# 718
  • София
La Vikinga, гледала съм го, но не мога да го намеря сега, сещаш ли се къде можем да го видим отново?

# 719
Ако сините ще пращат човек в Светилището, то се надявам да не могат да пратят Васил. Отново.
Ай стига. Не ми се гледа Моника. В етап са още да са силни.
И все пак, надявам се Момчил да не изгърми.

Общи условия

Активация на акаунт