💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 356
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 720
Надявам се Денислава да не спечели тази вечер. Не мога да обясня защо, но ми е ужасно противна.

# 721
Цялото местене по племената е тъпо. Идеята за Чистилището също и това който влезе да плаща друг на негово място. Така се убиват всякакви стратегии, те повечето ще обикалят всички възможни племена. Не мога да повярвам, че продукцията е мислила, че изцяло женско племе има шанс. Тази година явно ще спечели най-големия късметлия, които е минал между капките при всичкото местене, пленяване и тинтири-минтири.

# 722
Цялото местене по племената е тъпо. Идеята за Чистилището също и това който влезе да плаща друг на негово място. Така се убиват всякакви стратегии, те повечето ще обикалят всички възможни племена. Не мога да повярвам, че продукцията е мислила, че изцяло женско племе има шанс. Тази година явно ще спечели най-големия късметлия, които е минал между капките при всичкото местене, пленяване и тинтири минтили.
  Вальо?! 😂😂😂😂

# 723
Хахаха, той е стратег все пак Joy

# 724
На мен пък ми допада това местене. Мисля , че  е единственият възможен ход срещу "предварителните уговорки" Които лично за мен са най-противното и развалящо смисъла на играта нещо. Но явно в едни среди от където се набират кадрите , тайни няма, така, че - одобрявам врътките.

# 725
На мен пък ми допада това местене. Мисля , че  е единственият възможен ход срещу "предварителните уговорки" Които лично за мен са най-противното и развалящо смисъла на играта нещо. Но явно в едни среди от където се набират кадрите , тайни няма, така, че - одобрявам врътките.
Да, при коалиции в едно и също племе даже и дошлите се въвличат! А при менкането, въпреки сценария, все пак идва ред и за борба на характери, пак въпреки сценария! Не че пак няма ва го следват, но човештинка си е да избухнеш!
Е го Вальо! Тоя човек, в какъвто и сценарий да го вкараш, все ще предизвика бунт срещу сценаристите!

# 726
Ама той дори услуги не е направил. Кара ги да влачат безпричинно тежки неща и не им дава да спят. Ха-ха.

Точно! Само не видях неговото Ленче влачи ли тия дънери? Или само хапва от мидите и се грее на съчките дето другите мъкнат?

# 727
Гатьо милия иска да си ходи наистина и затова съм 100% сигурна, че ще имат имунитет тази седмица новодошлите. То продукцията не може да го рискува на този етап.

# 728
  • София
Кой къде е сега, щото вечер не мога да гледам, спира ми нета.

# 729
споко, де, още не е почнало!

# 730
  • София
Аз мислех ,че снощи е била териториалната.

# 731
Щерката на Вили май спомена в синхрон, че много юрка дъщеря си, така, че вероятно и нея не жали. Аз Вальо спрях да го коментирам отдавна, в началото много му се нервирах (още когато беше гръб на Момчил, и беше много харесван) , но сега ми е малко тъжно за него . Може и да постъпва тъпашки, ама го приемам като любящ родител, който вижда , че детето му е по-изолирано и пречупено. За 4 миди , няма да седна да се възмущавам , нито ще наричам играчите там "деца" . Това са възрастни тренирани индивиди, доши да се борят за пари и известност . След някоя и друга серия , ще се отличат икато видни интриганти най-вероятно (понеже играта го налага)
Напук на културната ми природа, Гатьо ми е все по-симпатичен. Може да му се смеят , за страха от развод с жена си и какво си мисли, да комично е от страни погледнато, но ми стана мило, че веднага помисли, как би се почувствала тя .

# 732
Аз мислех ,че снощи е била териториалната.
Беше. Амазонките са на реката, Старейшините - в резиденцията, а Гладиаторите ще копат.

# 733
Ако вместо Амазонки имаше равнопоставено по сили племе,сезона щеше да е топ!
Сега също много го харесвам (Гатьо го носи на гърба си!),но не бих казала,че е топ.

Приятно гледане.

# 734
Вальо говори на дъщеря си сякаш е 5 годишна
Румен е много, много отслабнал

Общи условия

Активация на акаунт