💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 356
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 690
Според мен е ясно, че Момчил отива при амазонките. Всичко се прави, за да изплува това племе, което беше неуспешен експеримент на продукцията. Той е прецакан на реката, но за 2-3 дни, после съм убедена, че ще са поне на стопанството, иначе току виж жените напуснали по здравословни причини. Интересно там мъжете ще правят ли задруга. Мисля, че не. Гатьо и Цецо се изпокараха, Момчил по-скоро гледа с никой да не е на нож. Мисля, че мъжете ще имат имунитет тази седмица, та залагам, че в петък малкото Вики ще си ходи. Изигра си ролята за продукцията, не е и любовен интерес на никой.
Прецакан от разместването ще е Васил най-вече. Той освен на брат си няма на кого да разчита. И залагам, че Денислава ще го отстреля, въпреки че им е много по-нужен от Моника и може да ги закопае. Ама те с мама женска коалиция +Дунев ще гонят.
Като че ли гладиаторите са си най-добре. Без Гатьо и Цецо да се налагат са по-спокойни, имат си Цвети за цвят, помощ в някои игри и бушон за номинации. Предполагам тази седмица и тя ще е с имунитет.

# 691
Не знам защо мислите, че Мартин е привилигерован и едва ли не се е спазарил с продукцията да не ходи на реката. Сега може да е успешен, богат, но чак пък да е токова незаменим за продукцията.
Всичко е въпрос на пари- за 100 хил. може и на финал да стигне.

# 692
Според мен Мартин си се справя доста прилично в игрите. Да, не е нещо уау, но и не го дърпат да го извадят от водата или да го бутат да се качи на пързалката, за разлика от бая участници. 😃 На мен лично ми допада и социалната му игра, а със синхроните си ме забавлява. Хареса ми и как "намаза ските" на американската леля. 😄

В случай е "намазал ските", но ако беше обратното станало, демек Вили да се обърне срещу Мартин щеше да е предателство и лицемерие, явно е според човека и симпатиите.
Мартин си беше супер близък с Вили, винаги бяха заедно, обсъждаха другите включително и Мастагарков и Моника (демек туристите от които е и Мартин) и изведнъж при първия тежък момент (елиминация) Мартин подмолно се обръща срешу Вили - не само гласува срещу нея, но и откровенно гузно я отбягва и не и говори вече приятелски. Значи, ако си допадате кажи и още в началото, че сте си дали дума да се подкрепяеа туристите за да няма тя някакви специални очаквания - иначе си е чиста доза лицемерие и подмолна игра.

Толкова за Мартин

# 693
Правилно ли разбирам, че от продукцията умишлено не са поставили парче пъзел на едно от племената?
Защото са търсили храна?

Влади от втори сезон не го ли сготвиха с нерешим пъзел.

# 694
Не ми се вярва довечера Ива да спечели и да открадне Момчил.
В този случай Амазонките ще станат 9, Гладиаторите 7, а  Старейшини те 6.
Продукцията гледа да спазва донякъде паритета в племената към момента, иначе защо ще праща двама гладиатори срещу една амазонка.
Освен това ще стане и малко множко Амазонките за една седмица да получат 3 нови мъжки подкрепления.
Има го и варианта довечера Румен Радев също да се присъедини към тях, а Мудева не харесва Ива, праща я на острова и Амазонките стават мнозинство мъже Амазони Simple Smile

# 695
Мартин е толкова лицемер, колкото и Виолета. И тя се върти като фурнаджийска лопата, ама сипва яко на другите, докато Мартин е доста по-обран в изказа. Тангото между тези двамката ми е най-интересната интрига засега.

# 696
  • Буркина Фасо
краде Момчил и гони една жълта към сините. паритета се запазва.
Продукцията гледа да спазва донякъде паритета в племената към момента, иначе защо ще праща двама гладиатори срещу една амазонка.
Освен това ще стане и малко множко Амазонките за една седмица да получат 3 нови мъжки подкрепления.
Има го и варианта довечера Румен Радев също да се присъедини към тях, а Мудева не харесва Ива, праща я на острова и Амазонките стават мнозинство мъже Амазони Simple Smile
ще прекръстят племето ако трябва. какъв е проблема?

# 697
краде Момчил и гони една жълта към сините. паритета се запазва.
ще прекръстят племето ако трябва. какъв е проблема?

на капитанските битки обикновено се краде и не се препраща човек наобратно, не ми се вярва това да бъде условието довечера.
Остави името, идеята е, че ще стане повече мъжко племе

# 698
Аз пък си мисля, че довечера ще влезе Дени и ще махне Васко. Дени не изглежда мамино детенце и мисля, че си има собствени виждания. Не вярвам да прати жена ,защото знае колко тежко е на чистилището. Дунев също, предполагам ще има респект към него. Ако наистина Момчи е откраднат, остават само трима избраници. Тя първо не харесва много Васил, а второ ако той се спаси за втори път ще отиде при брат си, т.е. при амазонки. Конкуренцията за нея и майка и намалява.А и най- вероятно ще излезе с оправданието, че той вече е бил там и се е спасил , съответно няма да му е толкова трудно. Затова и залагам на Васил.

А относно амазонки, някой наистина ли си мисли, че на световни шампионки няма да им хвърлят подкрепления. Малко поводи имаме за гордост ние българите, то остава само да окипазят някои от тях в национален ефир. Ще е върхът на простотията.

За мен най- голямата грешка този сезон , с това и ще го запомня е разпределението на племената. Голяма глупост от страна на продукцията. При такива добре подготвени играчи и колоритни такива да се прецакаш сам е безумие. Колко само по- интересно щеше да ми е с нормално разпределение още в началото. Племе с Дунев, Ситнилска, Оряшкова, Мастагарков, Виолета, ГатЮ, ... срещу такова от млади нахъсани за игра момичета и момчета, ама разделени наравно 4×4, щеше да е друга бира. Уви , сега ще гледаме замазване на гафове и то по- адски тъп начин.

А за Изгубените съм без думи, все едно гледам концентрационен лагер. 🤮

Последна редакция: вт, 19 сеп 2023, 17:25 от Joy 05

# 699
  • Sunshine state
Аз смятам, че Момчил ще победи и ще вземе най-вероятно Ива, макар да е грешка.

# 700
Май май сините ще станат женско племе накрая. Сигурно сте прави, че за да има баланс в бройката, ще пратят амазонка на мястото на Момчил. И щом Ива избира ще е 100% Вики. После като дойде и Дени там и изрита Васил направо женско царство.

# 701
Гледах и аз клипчета от рожд.ден на Рълев 1 .Гатьо го нямаше там .Даниел снимаше и говореше ,видях Калоян,Ива ,Цецо ,Стратимир ,Туджаров,Неделчо ,Фифо ,Лефтеров ,Чакала ,Жоро,Мишо с брат си Радо,Рълев 2 ,Крум  и Аспарух .Все корави момчета се събрали Stuck Out Tongue

# 702
Да, интересно ще е Дени и Виолета да изритат Васил, вместо Благо, най-малко за да чуем обосновката - дали ще го броят за куц кон или за силен играч. Това, естествено, в никакъв случай няма да е лицемерно.

# 703
Ако се върне Дени, Мастагарков е чао, просто Вили много му е набрала, а и иска да им пръсне коалицийката, Дени ще послуша майка си. А и все пак Дени и Васко бяха от едно племе колкото и да не са си били много близки там едва ли ще прати отново него там.
Но преди Дени да спечели на опашката са Михаил и Радев

# 704
  • Другата България
Blush
Много ви се радвам на ентусиазма.
Да не кажа друго.

Правилно ли разбирам, че от продукцията умишлено не са поставили парче пъзел на едно от племената?
Защото са търсили храна?

Влади от втори сезон не го ли сготвиха с нерешим пъзел.
Не съм гледала сезона.

Общи условия

Активация на акаунт