💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 365
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 630
Признавам си, че съм леко пристрастен, но тези двамата са страхотен тандем и много ме радват заедно, надявам се да са в добри отношения в бъдеще в играта, защото могат да са си от полза.

# 631
Цитат
Един от участниците хванал и убил диво животно за да го яде.
Цитат
но екипа се намесил и забранил
Аз си мислех, че бедстващите на реката или другаде, каквото си уловят/наберат си е тяхно. На този принцип и джанките може да се окажат забранени...
Винаги съм си мислела, че в Странджа има много гъби, но никой не е намерил досега. Или и те са забранени (да не отрови някой)?...

Може би им е ограничен ареала, прекалено малък терен обитават и едва ли ходят на километри на някъде, че да успеят да открият повече възможности.
Ами след като едни хора отишли чак в Китен да търсят възможности....

# 632
  • София
Според мен Виолета ще гледа да отстреля първо Васил. Мастагарков ще го забрави на прима виста.

# 633
  • Другата България
Признавам си, че съм леко пристрастен, но тези двамата са страхотен тандем и много ме радват заедно, надявам се да са в добри отношения в бъдеще в играта, защото могат да са си от полза.

Продукцията НЕ харесва това. BlushBlushBlush

# 634

Еее, че то това е най-важното нещо. Моля ти се. Най-красивият функционален спорт.

Постът ми беше ироничен спрямо изказванията на Гатьо и компанията на тестостерона.

# 635
  • София
Ааа, окс, сори тогава. Simple Smile

# 636
Скрит текст:
Цитат
Цитат
Аз си мислех, че бедстващите на реката или другаде, каквото си уловят/наберат си е тяхно. На този принцип и джанките може да се окажат забранени...
Винаги съм си мислела, че в Странджа има много гъби, но никой не е намерил досега. Или и те са забранени (да не отрови някой)?...

Може би им е ограничен ареала, прекалено малък терен обитават и едва ли ходят на километри на някъде, че да успеят да открият повече възможности.

Е, Боби и това го обясни. Реката е сравнително закътано и отдалечено място, но по черен път, който те попроучили, се оказва, че са на 4 км от Китен. От другата страна им е Лозенец, можело и там да притичат.Wink Но им е ограничена територията, да. Те са разузнали и един вид на пук заради прецакването на битката са решили да хапнат. И ако помните имаше кадри от тяхното ниво, знаели са, че ги снимат, т.е. оператор, а имаше и някъде високо камера, която явно във всички случаи и сезони ги следи нощем, че всичко се случва. Дали Боби не спомена и пазачи? На битката която изгубиха им липсвало парче пъзел, искали да го наредят пред тях, но ги отстранили от терена. После като ги строиха и назидаваха не са излъччени думите с които са ги тормозили, но пък техните реакции естествено са в кадър. Театър! Но всяка година кандидати за слава.

# 637
Точно това имам предвид-все пак ги следят също така. Очертали са им ареал-до къде може.

# 638
  • Другата България
Скрит текст:
Скрит текст:
Цитат
Цитат

Е, Боби и това го обясни. Реката е сравнително закътано и отдалечено място, но по черен път, който те попроучили, се оказва, че са на 4 км от Китен. От другата страна им е Лозенец, можело и там да притичат.Wink Но им е ограничена територията, да. Те са разузнали и един вид на пук заради прецакването на битката са решили да хапнат. И ако помните имаше кадри от тяхното ниво, знаели са, че ги снимат, т.е. оператор, а имаше и някъде високо камера, която явно във всички случаи и сезони ги следи нощем, че всичко се случва. Дали Боби не спомена и пазачи? На битката която изгубиха им липсвало парче пъзел, искали да го наредят пред тях, но ги отстранили от терена. После като ги строиха и назидаваха не са излъччени думите с които са ги тормозили, но пък тяхните реакции естествено са в кадър. Театър! Но всяка година кандидати за слава.
Правилно ли разбирам, че от продукцията умишлено не са поставили парче пъзел на едно от племената?
Защото са търсили храна?

# 639
Обратното, Мери. Smiley
Те бяха силен отбор, най-доброто племе, но нали са ти ясни "обратите" в това шоу. Явно са им "скрили" пъзелчето и те останаха последни, изпратиха ги на Реката. Та тяхното отмъщение към продукцията е да си набавят храна, след като ще ги гаврят за рейтинг.

# 640
  • Другата България
Обратното, Мери. Smiley
Те бяха силен отбор, най-доброто племе, но нали са ти ясни "обратите" в това шоу. Явно са им "скрили" пъзелчето и те останаха последни, изпратиха ги на Реката. Та тяхното отмъщение към продукцията е да си набавят храна, след като ще ги гаврят за рейтинг.
Ясно. Фен съм на това племе, вече съжалявам, че не съм гледала сезона.
И пак кандидати с хиляди, след всичко видяно, колкото и да си струва, такива унижения и гаври за мен са неразбираеми що се отнася до желание за участие в този театър.

# 641
Не ми хареса снощи Гатьо. Вече се е предал. Каквото и да са направили за него, взеха му душата. Гатьо скоро ще е аут. Иска номинация. Ще я получи съвсем скоро и няма да играе. Голяма грешка сякаш направи Продукцията.
Днес залагам да спечели Момчил. Или поне така искам и да вземе Ива.
От плажа да влезе Мишо, а Дени другата седмица. Ако днес влезе Тя, може да изритат Моника. Виолета си даде сметка, че ако маха силни играчи ще са на реката.

# 642
  • София
Снощи не гледах много, но пък изчетох мненията до момента. Затова, повече се замислям върху разсъжденията на sineva 1 (579)https://bg-mam.ma/p/1589798/46959542 и Merri_An (617)https://bg-mam.ma/p/1589798/46960344 - на фона на подразбиращото се, че който е отишъл там, си е правил/или пък не - сметката къде попада (че и договор е подписал).
С доза черен хумор, но комбинирам в помислите си желанието на Продукцията да направи рейтингов продукт (както те си го разбират) с "властта", която имат: не искам да ми е добре, искам да им е зле (за потърпевшите в играта). Припокриват се емблематични манталитетни бг черти, развити и допълнени в ефирите на шоубизнеса (дето всеки сам си поръчва преброяванията, в които винаги е пръв). Понеже у нас "творческите колективи" са едва 3-4-5 (и то, заедно с онези, дето правят някои от бг-тв сериалите). И няма как реално да бъдат "наказани". Ако дадената ТВ-майка ги отлъчи след някой сезон, те могат да идат другаде (и е правено), но пък нали те въртят още 2-3 от 10-те български шоА, пак до тях ще опрат. Ще загубят (временно) един намислен приход, но ще им се отвори друг нов - където, всъщност, те пак ще правят нещо старо. Или старо, но преоблечено.
Отделно, дори да не е глобално наблюдение (и не само по избори), но особено, щом имаме поле за изявление - ние малко повече "мразим", отколкото обичаме и хвалим. И вината не е само у политици, търговци, или играещи в шоАта. Това "качество" си го развиваме. Те пък го използват според замислите си.
Между разните сценаристи/продуценти има и прагматични, не глупави, но хлъзгащи се в рутината хора. Какво друго да вложат в "разиграванията", като и не е на техен гръб...
За да приключа: мераклиите за разни реалитита знаят къде отиват, зрителите искат обаче да гледат по-кадърни реализации. Всякакви конспирации на гледащите влизат в плана и рейтинга, обаче шоАта могат да не се шият с бели конци. Дали някъде ще стигнем до игра "участници vs продукцията" - без договори (освен с декларация за информирано съгласие) - което, според мен, ще е още-интересно? Едва ли.

# 643
Този сезон просто ми се доказва, че най-важното е да си адаптивен. С тези постоянни размествания по племената, островът на Изгубените - трябва постоянно да си готов за смяна на обстановката и ако нямаш тази адаптивност, според мен трудно ще стигнеш напред (освен ако не мачкаш здраво на арената).

# 644
Скрит текст:
Обратното, Мери. Smiley
Ясно. Фен съм на това племе, вече съжалявам, че не съм гледала сезона.
И пак кандидати с хиляди, след всичко видяно, колкото и да си струва, такива унижения и гаври за мен са неразбираеми що се отнася до желание за участие в този театър.

Андрей - Победителят в сезона беше от това племе, но не оцеляха много, двама се самоотказаха, някои се контузиха...

Всяка година си има наивни кандидати. Тази имам усещането, че е Гатьо, другите са гледали, чели, ззавързали приятелства, което пък е нормално за пети сезон да си подготвен, че това не е Олимпиада, а шоу. Той е гледал, но не се е информирал, всичко му е било "сила и чест", спорт и мъжка дума, сега като му надуха и на него жилетката дано само след напускането си не се излага влизайки в разни разправии.

Общи условия

Активация на акаунт