💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 479
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 645
Е, не, хора! Виждам ви доводите за Рълев, много са резонни, ама не го искам за победител! Confused
Поне един неминал между капките да има! Скатавковци бол досега. И Добрин, и Милен, че и Андрей мълчеше и хитрееше. Алексата пък толкова явно го бутаха, че...

# 646
........според мен трудно ще стигнеш напред (освен ако не мачкаш здраво на арената).

Най-важното е какво ще реши продукцията. Може да си най-добрия, но продукцията винаги те прецаква.

# 647
Тази имам усещането, че е Гатьо, другите са гледали, чели, ззавързали приятелства, което пък е нормално за пети сезон да си подготвен, че това не е Олимпиада, а шоу. Той е гледал, но не се е информирал, всичко му е било "сила и чест", спорт и мъжка дума, сега като му надуха и на него жилетката дано само след напускането си не се излага влизайки в разни разправии.
Не мисля. Гатьо обръщаше много внимание на т.нар. социална игра и на коалициите. Неслучайно ги зароби още първите два часа с клетва до гроб. Въобще не се бавеше, а си осигуряваше гръб в играта. После сондираше постоянно кой до каква степен е още в заверата. Помним как налагаше на Рълев избора си за капитан. Помним и как в крачка промени отношението си към Рълев и Радо. Много, много внимаваше Гатьо за тези неща.

# 648
  • SF
Точно това имам предвид-все пак ги следят също така. Очертали са им ареал-до къде може.

Да, имат зона, която не могат да напускат. Нарушаването на тази зона е нарушаване на правилата, с които всички участници и хората от екипа са запознати.
Ако нямаше такива правила, заснемането на телевизионен продукт би било невъзможно.
Най-голяма възможност за наговаряне и криене има в Резиденцията. Има точки, в които микрофоните губят обхват и камерите не могат да ги заснемат или поне ясен запис не може да се направи. Тези тайни се предават от участник на участник през сезоните. Когато вали дъжд, участниците не трябва да напускат сградата, защото ще се намокри техниката и не могат да бъдат записвани.

# 649
Само аз ли се чудя как се ангажирВат играчите с даване на "мъжка дума", само защото отначало са се паднали в един отбор?

# 650
  • SF
Само ти.

# 651
Само аз ли се чудя как се ангажирВат играчите с даване на "мъжка дума", само защото отначало са се паднали в един отбор?
Много са забавни! "Ти, който предаде брат си, трижди проклет бъди!" SmileSmileSmile
Те се познават от два часа, ама вече повече братя били от кръвните!

# 652
  • София
Симеон дава кураж на Тео (загубилият от Фифо).

# 653
Когато вали дъжд, участниците не трябва да напускат сградата, защото ще се намокри техниката и не могат да бъдат записвани.

На реката тогава как оцелява тази техника? Значи не седят там ако има дъжд.

# 654
Тази имам усещането, че е Гатьо, другите са гледали, чели, ззавързали приятелства, което пък е нормално за пети сезон да си подготвен, че това не е Олимпиада, а шоу. Той е гледал, но не се е информирал, всичко му е било "сила и чест", спорт и мъжка дума, сега като му надуха и на него жилетката дано само след напускането си не се излага влизайки в разни разправии.
Не мисля. Гатьо обръщаше много внимание на т.нар. социална игра и на коалициите. Неслучайно ги зароби още първите два часа с клетва до гроб. Въобще не се бавеше, а си осигуряваше гръб в играта. После сондираше постоянно кой до каква степен е още в заверата. Помним как налагаше на Рълев избора си за капитан. Помним и как в крачка промени отношението си към Рълев и Радо. Много, много внимаваше Гатьо за тези неща.

Така де, но някак много на първично ниво. Тип детски лагер, съдбовен казармен отряд в който видиш ли си попаднал по щастливо стечение на обстоятелствата и край! Братя! Ако Гатьо беше обигран в Игрите, щеше да му светне лампата, че жени-мъже няма как да допусне продукцията, т.е. трябва да очакваш размествания, а той само се опитваше да си осигури още и още мъжки комфорт.

# 655
Сега ще бъде интересно ако му доведат Момчил какво ще предприеме.

# 656
  • SF
Когато вали дъжд, участниците не трябва да напускат сградата, защото ще се намокри техниката и не могат да бъдат записвани.

На реката тогава как оцелява тази техника? Значи не седят там ако има дъжд.

Ти виждала ли си някога кадри от реката, от стопанството или от градината на къщата, заснети в проливен дъжд, освен общи планове? Че е валял порой цял следобед/нощ, разбираш по други начини - синхрони, обсъждания, заснети постфактум, водещите и т.н.

# 657
  • Другата България
Сега ще бъде интересно ако му доведат Момчил какво ще предприеме.
Ще го праща на битки. Blush

# 658
Засега Момчил и Радо най-много привличат вниманието и симпатиите ми.

Момчил малко напомня на Фифо, не напълно и не буквално, просто в някои аспекти като: много добрата физическа подготовка, осланянето предимно на собствените си сили, не особено приказлив, не твърде емоционален.

Радо пък леко ми напомня на Гого: също не особено словоохотлив, малко срамежлив, сладичък в лице и тяло, млад, наивен...

Но не, този сезон няма шанс да настигне сезон 4 в моите представи и очаквания.

Абе, като стана дума за младост... Гатьо не изръси ли един лаф в разговор с Рълев, нещо от сорта на:
Гатьо:  Ти си младо момче, само на 20 години.
Рълев: На 25.
Гатьо:  На 20 години... Joy

Последна редакция: вт, 19 сеп 2023, 16:39 от Мила Атова

# 659
  • Другата България
И аз съм за Момчил /и Радо/, и за тези двамата.

Още от смехориите относно пъзела на сините снощи.

Общи условия

Активация на акаунт