💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 385
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 660
  • Буркина Фасо
Най-голяма възможност за наговаряне и криене има в Резиденцията. Има точки, в които микрофоните губят обхват и камерите не могат да ги заснемат или поне ясен запис не може да се направи. Тези тайни се предават от участник на участник през сезоните. Когато вали дъжд, участниците не трябва да напускат сградата, защото ще се намокри техниката и не могат да бъдат записвани.
най-сигурна зона без камери/микрофон са тоалетните и банята.
за дъжда горе-долу е така. Smiley  имаше игри на плажа, които се провеждаха под дъжда, в морето. не сме ги гледали като нямо кино. имаше и звук, и картина.

# 661
Разбъркванеро на племената е предварително заложен "разврат на събитията", а не "спешно спасяване на сезона"

Дори Туджаров и Неделчо мислят като повечето от нас тук.
Точно спасяване на положението е и нищо друго.

И аз така мисля. Не за друго, а защото колкото и добра да е продукцията няма как да предвиди всичко как ще се развие. Все пак когато представяха амазонките, беше впечатляващо. Шампионки от европейски, световни и т.н.Може да са се надявали наистина да са равностойни. А и между нас казано, не смятам че продукцията е от най-добрите в бранша, меко казано.

# 662
Засега Момчил и Радо най-много привличат симпатиите ми.

Момчил малко напомня на Фифо, не напълно и не буквално, просто в някои аспекти като: много добрата физическа подготовка, осланянето предимно на собствените си сили, не особено приказлив, не твърде емоционален.

Радо пък леко ми напомня на Гого: също не особено словоохотлив, малко срамежлив, сладичък в лице и тяло, млад, наивен...

Но не, този сезон няма шанс да настигне сезон 4 в моите представи и очаквания.

Абе, като стана дума за младост... Гатьо не изръси ли един лаф в разговор с Рълев, нещо от сорта на:
Гатьо:  Ти си младо момче, само на 20 години.
Рълев: На 25.
Гатьо:  На 20 години... Joy
Щом Гатьо е казал, си на 20.Край.

# 663
  • Другата България
Според мен е комбинация от двете.
Сезонът започва със сценарий и типажи, които са предварително подбрани и сложени в точното племе с “точните“ хора. С перспектива за развитие, независимо какво.
С течение на времето и промяна в обстоятелствата и ситуациите, нещата се променят в движение.
И участниците нищо не могат да направят по въпроса.
За мен нагледен пример за горното е Валери от миналия сезон. Никой не може да ме убеди, че Валери отпадна случайно, то и си личеше на онази битка как всячески се опитва да НЕ нареди онзи пъзел. Което за мен е жалко, защото имаше потенциал. А и не само той, за него се сещам на прима виста.

# 664
  • SF

за дъжда горе-долу е така. Smiley  имаше игри на плажа, които се провеждаха под дъжда, в морето. не сме ги гледали като нямо кино. имаше и звук, и картина.[/color]

Уффф... Има, естествено. Има и камери, които снимат под вода.
Без сцени под дъжда почти няма любовни филми. Не трябва да превишаваш и скоростта, когато вали, защото пак ще ти пратят снимка. Недей и да крадеш, когато има камери наоколо, без значение вали ли, не вали ли.
Абе добре - няма правила. Ходят си под дъжда с микрофоните, мокрят си ги, всичко е наред!

# 665
Скрит текст:
Засега Момчил и Радо най-много привличат симпатиите ми.

Момчил малко напомня на Фифо, не напълно и не буквално, просто в някои аспекти като: много добрата физическа подготовка, осланянето предимно на собствените си сили, не особено приказлив, не твърде емоционален.

Радо пък леко ми напомня на Гого: също не особено словоохотлив, малко срамежлив, сладичък в лице и тяло, млад, наивен...

Но не, този сезон няма шанс да настигне сезон 4 в моите представи и очаквания.

Абе, като стана дума за младост... Гатьо не изръси ли един лаф в разговор с Рълев, нещо от сорта на:
Гатьо:  Ти си младо момче, само на 20 години.
Рълев: На 25.
Гатьо:  На 20 години... Joy
[/spoiler]
Щом Гатьо е казал, си на 20.Край.
Тъй де, той човекът те е обособил и дефинирал вече, кой си ти, че ще спориш с него? Laughing

# 666

имаше игри на плажа, които се провеждаха под дъжда, в морето. не сме ги гледали като нямо кино. имаше и звук, и картина.
Доколкото се вижда от някои папарашки кадри, на плажа има разпънати шатри и чадъри, а предполагам в обитанията камерите са с подвижни оператори.

Вероятно тези снимки циркулират из социалките, но аз ги виждам днес в ТикТок и ме разсмяха:

Скрит текст:

# 667
Стъкмяването в движение е факт, но този специфичен случай се напълно абсурден. Ако Ива наистина спечели довечера и малкото кредибилност, която това предаване имаше отива на кино. При толкова много wild cards по дизайн, да създаваш толкова често толкова удобни ситуации за един отбор, защото не може да различи ляво от дясно е просто скандално.

Местенето на Цецо и Гатьо направи нещата по-интересни макар и да беше не дотам нужно, но премахването на Момчил от Старейшините или допълнителното осакатяване на Гладиаторите вече граничи с безсилие.

# 668
  • Буркина Фасо
Още от смехориите относно пъзела на сините снощи.

аз виждам разлика м/у двата пъзела. наша дясна част.

# 669
  • SF
Е, голяма работа, в бързината Димо не го е видял! Simple Smile
Ако беше правилно нареден, а Димо се е забавил с цяла минута заради прецизно оглеждане, щяхме да го обвиним, че нарочно го прави.

Последна редакция: вт, 19 сеп 2023, 15:09 от Esmee

# 670
Хитрото Вики и намери цаката на пързалката и единствена измежду всички се сети да се качи отстрани.
Встрани от нея, дори и Рълев трудно се качва на коварната платформа.
Ех, това Вики Simple Smile И Даниел мина оттам:
Скрит текст:
Цецо, стратегът на две племена, миналата седмица изтегляше Гатьо на понтона, тази го прати с Виктория. Уж да ѝ помагал. Накрая само Гатьо виновен, че загубиха.

# 671
  • Другата България
И в нета се върти, че и при другия пъзел е имало грешка, аз не съм го заглеждала прецизно.

Да, “голяма работа е“. Пореден гаф, а е едва началото. Предположенията са, че тази грешка е елементарна и лесно щеше да е видяна и оправена от Виолета и Момчил. Може и така да е. Може и да не е. В еуфорията, под въздействието на адреналина, ако бяха разбутали всичко, за да търсят грешка, можеше и да не спечелят. Редно е когато племе каже “готови сме“, Димо да СПРЕ играта, да огледа прецизно и едва тогава да каже “Ииииии, да!“. Няма никакво забавяне, няма как и да има. Стоят и чакат. Всички. Но както казахме, “правила“ са тера инкогнита за тази продукция.
Аз съм доста мнителна, и предубедена, и ме е яд, че в повечето случаи се оказвам права, но още снощи след пъзела /сгрешен/ си помислих, че целта е именно сините да са в резиденцията /и заради Мартин, и заради Дени, която ще дойде гладна и жадна от Чистилището/. И като видях промото - бинго, нека и на Момчил да му е гадно, ей така, за разкош.

# 672
Хм, колко цвята има в синия и колко в червения пъзел? Единият ми се струва доста по-пъстроцветен от другия.

# 673
  • SF
Още снощи се впечатлих от пъстротата на пъзела на едните и монохромния на другите. На червените и на жълтите пъзелите приличаха на пици, а на сините, които го наредиха първи, даже не схванах каква е картинката. Чак после видях, че е онази разперената риба-скат.

# 674
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз мисля, че много бързо щяха да видят, че спиралата е нарушена и да си оправят грешката. Но такива пропуски и недоглеждания от страна на водещите са недопустими, правят изключително лошо впечатление за и без това безкрайно компрометираната продукция. Които пък са толкова нагли, че дори не правят опити да си позамажат издънките, като просто ни спестяват подобни кадри. Много пренебрежително и обидно отношение към зрителите, много!
За мен е неприемливо да сготвят Момчил, само защото отчаяно трябва да инжектират нови сили в Амазонките. Не се прави така. Много по-приемливо ще ми е, а и няма да изглежда толкова нагласено, ако Момчи вземе капитанската довечера и плени Ива, а от Изгубените Румен и Михаил /може и Дени/ да влязат в съответните останали племена. Така хем бройките ще се уравновесят, хем няма да развалят играта на още един силен участник, хем двама от бедстващите ще се спасят от Светилището.

Общи условия

Активация на акаунт