💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 314
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 1 095
  • София
Ще ми се да наблюдавам още една бърза стъкмистика като за последно на продукцията! Разформироване още следваща седмица на племето на изгубените чрез игра, в която да влязат трима в играта, а другите да отпаднат. Искам да се приключва вече с тази концлагеристка история.
И аз искам да се приключва вече, става чак неприятно за гледане.
Ако бях Денислава, Мартин е човекът за изгубените, те гонят Елена и тате доброволец с нея, и останалите да влизат по племената.
Едва ли ще стане точно така, но да видим.

# 1 096
На мен Денислава ми харесва. Нахъсана, борбена, подготвена физически. Сцената им с РР беше много емоционална и искрена. Трогнаха ме, за разлика от срещата между Елена и Валентин.
Обаче се опасявам, че симпатиите ми ще се стопят, след като отиде при Старейшините. Колкото и да е силна и волева, личи си, че Виолета е старейшината в семейството им.

Нямам нищо против да отпратят Васил. Не видях кой знае какво от него, изглежда ми много затворен, необщителен, дръпнат. Не ми е интересен като образ, бих го прежалила.

Момчил е пич!

# 1 097
  • София
Пусната е новата анкета! 😊

След малко ще пиша за епизода. Твърде много неща се случиха за вторнишки епизод. Оставаше и Дени да дойде в резиденцията и направооо, хах. Баси.
Ей много ме е яд за Румен Радев и Мишо хора. Sad
Браво на Дени. Беше четвърта след мъжете и на малко след Михаил и то след като в началото изостана много заради въртележката.

Но искам да видя ИВ и как всеки си избира сам на кой пъзел да отиде, а не всеки пъзел да е предварително даден на участниците. Защото не се знае на кой колко са разбъркани плочките. Имам големи съмнения, заради миналото на продукцията с пъзелите.

# 1 098
  • София
Аз все пак се надявам Денислава да вземе решение да отпрати Моника или Мартин (ако приемем, че Виктория ще е с имунитет и за отлъчването), защото племето им съвсем ще се отслаби, ако изпрати някой от другите трима мъже.
А при Изгубени при равенство на гласовете - решава новодошлият, който също има право на глас, но е с имунитет. Така обясниха на първия техен съвет.

# 1 099
  • София
Не вярвам, нито Дунева, нито Елена и Вальо да влязат. Най-много още 3-4-ма да вкарват от Изгубените, а през това време ще имат нови попълнения. Освен ако не дадат водна битка, а останалите да са с жилетки, нямат шанс. 😁

# 1 100
  • На острова
Аз също харесвам Дени. Отне ми малко време да се сетя от къде ми е позната, но имам приятни впечатления за нея и от другия формат, в който я гледах преди няколко години.

Няма нищо общо с майка си, не мога да ги наредя една до друга - нито в изказ, нито в действие. Не е вулгарна, не обижда. Ще ми е интересно да видя какви са им отношенията в действителност.

Също не разбирам ненавистта на майката към Момчил. Но някой назад написа - продукцията. Дано наистина да е така. Не ми харесва кка на голям екран настройва публиката за несъществуващи/невидими конфликти. За мен той е много балансиран и достоен играч, хареса ми как прие съдбата си да е Амазонка, и толкова. Без тантруми, тръшканици и цинизми, каквито видяхме при Гатьо..

# 1 101
Готина анкетка Grinning Мастагарков е моят избор и гледам ,че набира бая точки Wink

# 1 102
  • София
Но искам да видя ИВ и как всеки си избира сам на кой пъзел да отиде, а не всеки пъзел да е предварително даден на участниците. Защото не се знае на кой колко са разбъркани плочките. Имам големи съмнения, заради миналото на продукцията с пъзелите.

В някой от подкастите бяха казвали, че за трасетата се тегли чоп, но не го показват.

# 1 103
Като класически красавец бих посочила Мастагарков.
Иначе Момчил ми е най- от мъжките образи.

# 1 104
Аз гласувах за Радостин и Радев. Особено първият много ми харесва!

# 1 105

В някой от подкастите бяха казвали, че за трасетата се тегли чоп, но не го показват.
Само че това се отнася за Обединеното племе. Wink

# 1 106
Гладиаторите никакви ги няма в анкетата Joy Пичуи, къде сте?

# 1 107
Аз почнах да се разколебавам, дали първоначалният замисъл е бил за изцяло женско племе. В анкетата гласувах с Да, ама колкото повече се замисля истинската история в този сезон са не жените, а двойките. Много подготвени и интересни образи между тях Дунев, Кръстеви, Василеви, Румен и Мудева, Виолета и Дени, близначките... По- голямата част от сезона я правят те до сега... И затова сигурно е започнало голямото мислене , как точно да ги вкарат всички в играта ? Ако бяха направили племе само от двойки, четири двойки от тях изобщо нямаше да са участници. Един ГатЮ щеше да им остане на продуцентчетата. 😁 (ГатЮ , колкото и да е " могъщ" не може да запълни цялото ефирно време.😉😁) И от там се започва с големият миш- маш ... На някой ,сигурно вече уволнен сценарист ,му е хрумнала тъпата идея да ги разделят на жени и мъже и за капак на цялата простотия да шибнат и чистилище. Така хем няма да са извън играта добри играчи , хем няма да има привилегировани.( изключвам Мартин ) Да ,амаааа  плановете се объркаха. Жените очеизвадно станаха неконкурентно способни, а ПичУите прекалено силни. Голяма грешка при разделянето и сезона стана огромна каша. И докато съществуват изгубеняците , кашата ще остане за съжаление. 😔

# 1 108
Готина анкетка Grinning Мастагарков е моят избор и гледам ,че набира бая точки Wink

+1 за Мастагарков. Намирам и някакъв чар в Момчил, макар че през огромна част от времето е poker face ама като се усмихне ми е чаровен.

# 1 109
Ехеее, двамата братя от Сандански водят парада на топ красавците!
Мастагарков не ме кефи. Радев е определено много чаровно и чувствено момче. Блазе й на Мудева.

Общи условия

Активация на акаунт