💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 319
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 1 080
Утре ще е денят, в който ще си покаже има ли поне един грам акъл Вальо, два е ясно, че няма.

Срещу Дунева има два гласа + евентуалните на Вальо и дъщеря му стават 4 гласа.
Президента, Мишо, Рълев и Дунева също имат 4 гласа.
Всичко зависи от новия човек. Ще се сети ли дедо ви Вальо за тая математика, как мислите ?

едва ли Laughing и ако влезе при тях Моника няма да гласува за Дунева, заради баща и, а ще изпрати Вальо в къщи Laughing
Виолета едва ли разчита, че е привлякла Моника, за да изпрати Вики и вероятно коалиция ще заформят с нея и Дунев, който си е малко фурнаджийска лопата - и с тези, и с онези

Последна редакция: ср, 20 сеп 2023, 13:00 от anzhy

# 1 081
  • España
Искаше ми се да има някакво разместване в племената , да изплуват горките  Амазонки от реката , обаче …..”сичкуту стана паприкаш “ …. До сега винаги съм имала , поради една или друга причина ,любимо племе ( обикновено синьо) , обаче този сезон не ми се получава….кой влиза, кой излиза ….пълен миш-маш ! Изобщо , който е измислил първоначалната концепция за разпределението в племената се е объркал и сега ще гледаме не малък брой “стъкмистики” ! Жал ми е за пичувити …. Поне ме развеселяваха , на Гатьо , както някой писа по-напред, направо му дръпнаха шалтера !
Денислава я харесвам , поне от показаното до тук ,  макар и да ме е яд , че не влезе Румен снощи !
Валю и дъщеря , колкото по-рано си тръгнат , толкова по-добре за имиджа им , че е жива излагация вече!
За елеминацията при Изгубените , наистина се надявам да изхвърчи някой от гореспоменатите, предполагам бащата . Евентуалните гласове са 4 на 4 ( Никол/Валю или Елена) , а новият , който също гласува, да не забравяме , че е от Старейшините , които не е като да не знаят Валентин колко е досаден ….. Ако изпратят Вики , тя ще се закачи за мнозинството ,пък и тримата мъже там : Румен, Рълев и Мишо  са доста симпатични момчета ! 🤪

# 1 082
А защо беше това: Кажи на брат ми, че е мухльо.
И гномчето Русо отиде и първо това предаде на Васил. Сякаш всички леко се озадачиха.

# 1 083
  • София
Аз се отказах да го гледам.

# 1 084
Ще ми се да наблюдавам още една бърза стъкмистика като за последно на продукцията! Разформироване още следваща седмица на племето на изгубените чрез игра, в която да влязат трима в играта, а другите да отпаднат. Искам да се приключва вече с тази концлагеристка история.

# 1 085
  • София
И гномчето Русо отиде и първо това предаде на Васил. Сякаш всички леко се озадачиха.

Според мен някаква тяхна закачка, обаче Викито я изтърси някак не на място и прозвуча тъпо.

# 1 086
  • España
“Вътреведомствен хумор” между братя предполагам ! 😉
лято! , писали сме едновременно ! 👍

# 1 087
….. Ако изпратят Вики , тя ще се закачи за мнозинството ,пък и тримата мъже там : Румен, Рълев и Мишо  са доста симпатични момчета ! 🤪

ако подкрепи тях и Никол остане в играта има шанс да влезе при баща си в Старейшините и при положение, че вече има една родствена двойка там Вили и Дени и една друга двойка, които заедно играят М+М плюс Моника вече става доста безинтересно, не вярвам да ни го причинят това Laughing

# 1 088
  • София
От ФБ.
"С толкова промени очаквам в следващият епизод стопанинът да влезе в някое племе!"

# 1 089
  • España
anzhy, като гледам как са я подкарали сценарно “играта “ вече нищо не може да ме изненада . А….всъщност би могло…..ако просто оставят нещата да се развият от самосебеси без стъкмистики и намеси …..амааааааа…..едва ли!

# 1 090
То и аз се озадачих...

# 1 091
ако подкрепи тях и Никол остане в играта има шанс да влезе при баща си в Старейшините и при положение, че вече има една родствена двойка там Вили и Дени и една друга двойка, които заедно играят М+М плюс Моника вече става доста безинтересно, не вярвам да ни го причинят това Laughing
Никол е гола вода на игрите. Не знам каква битка трябва да измислят, за да има шанс?! За по-сигурно ще трябва да прострелят останалите в двата крака, за да докюта първа. Двете с щерката на Вальо са безнадеждни.
Нооо, ако Тупарев и компания успее да добута девойчето до формата ги признавам, че няма цел, която да им се опъне и дори куц кон може да победи в този формат. Nerd Това си заслужава да се види! Satisfied

Последна редакция: ср, 20 сеп 2023, 14:01 от sineva 1

# 1 092
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
ако Амазонките бият довечера ще играят срещу гладиатори, а старейшините отиват на номинации  - Дени и Вики са с имунитет, пропуснала съм Васил не беше ли също с имунитет?
Васил беше с имунитет на миналия съвет, сега вече няма да има.
Да видим довечера Виолета какви ще ги надроби чрез Денислава. Много ще е глупаво да изпратят мъж в Чистилището, защото съвсем ще се обезсилят. Дени е силна, но все пак не е мъж. А Виктория е напълно безполезна в силови игри. Всъщност в повечето  игри. Но ще е много удобен коалиционен партньор, защото ще й дойде дюшеш да се включи в женската коалиция, поне първоначално. По-нататък вече би имала възможност да смени лагерите и да се прикрепи към мъжете, както си мечтае. За мен тя е най-правилният избор за "острова", въпреки че ще е грубичко и гадно. Да видим.
Вярно, че Вили декларира, че няма никакъвпроблем да е на реката и това няма да я уплаши и събори, но дали би искала да обрече на това и дъщеря си, още повече след като тя вече идва от подобно кошмарно място?

# 1 093
Да не би кастинга на двойките да е бил отделно и там братята нещо да са се проявили спрямо жените, конкретно Виолета и Дени? - интригата да е отпреди влизането в играта. Някак много странно и двете да не харесват момчетата, които специлно в играта нямат женомразки прояви. Васил го раздаваше отшелник, може би се засегна, че не го избраха на първата игра или не иска да се сближава с хора които са му конкуренция. Хайде Денислава може да не му е приятна, но той като че ли и от мъжете странеше.

За "мухльото" освен техен хумор, мисля си дали Васил не е бил инициатор да участват в Игрите, а Момчил като разумен математик да му е намекнал, че винаги ще са прецаквани и нямат шанс за честна игра? Нещо като "казах ли ти!"

От ФБ.
"С толкова промени очаквам в следващият епизод стопанинът да влезе в някое племе!"

хахах, жестоко! Smile На мен ми изглежда като ядосан внук, който е принуден от дядо си да го играе зъл, млад стопанин на доматите и пипера!

# 1 094
  • София
Пусната е новата анкета! 😊

Общи условия

Активация на акаунт