💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 455
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 1 230
  • Някъде там...
Ужасно виене на Виолета при вида на дъщеря й. Спрях звука, че ми дойдоха в повече тези писъци.
Направо смених канала...

# 1 231
Пандите не ме трогнаха, но тази година втори път рева.

# 1 232
  • София
Сърце не ѝ дава на Денислава да каже на Дунев, че дъщеря му няма шанс да влезе чрез битка.

# 1 233
Денислава дотук добре се представя, да видим майка й как ще я наговори
 Колко преживяха момичетата, с Мартин примерно се ояде...

# 1 234
  • София
Ох, според Дунев, Мастагарков е най-достойният за финал. Grin

# 1 235
  • Другата България
Дори Виолета предположи, че няма много да се задържат двете с Денислава в едно племе.
Е, то не е трудно все пак. Blush

# 1 236
Вики ще лети за камънака. Тамън се нагласи, зарадва се айдее.

# 1 237
Краси е барабар Петко с жените Simple Smile

# 1 238
  • София
Признавам си, че явно хич не съм от умните, щото това се случва във всеки сезон в темата, но аз всеки път се изненадвам... Flushed
Всичко, което направиха Мартин, Момчил и Благо е стратегия, но щом  Виолета си го позволява е злобна злобарка.
Ако това, което преди малко коментираха Николай, Рълев и Радо, а сега и останалите, го коментират Дени и Виолета, то те са злобни злобарки, но мъжете просто са стратези... Stuck Out Tongue Winking Eye

Да не говорим, че и Дени, и Вили са супер в игрите, а Мартин е гола вода, но има право да прави интриги, схеми и да заговорничи, просто защото е мъж... друго основание не виждам?!
Ако Дени нареди първа пъзела, то продукцията и го е наредила... Би трябвало да има подозрение, ако Румен /когото много харесвам!/ имаше поне малко напредък, а не гледаше в пълно недоумение и не местеше хаотично частите, а имаше дори бегла представа какво да прави, пък дори и при най-разбъркания пъзел.
И най-интересното е, че повечето от коментарите са на момичета, мъжете ги разбирам... солидарни са! Браво на тях! Hug

# 1 239
  • София
Грешка е да отпратят Виктория, тя може да се превърне в сигурен съюзник, за разлика от Дунев. Виолета не умее да преценява хората. Голяма грешка. А физически Мартин е също толкова полезен, колкото и Виктория.

# 1 240
Освен ако не е спуснато от продукцията, не виждам защо да не прати мсртин. Нито на пъзел сме го видели, нито блести във физическите игри

# 1 241
  • На Изток от Рая
Е не, не мога с тоя Вальо, пак досажда на децата

# 1 242
Ох Вальо будилника пак тормози хората

# 1 243
  • София
Валентин защо ги буди?..Имат ли какво да правят??

# 1 244
Офф, Вальо започна с програмата.
Егати досадника.

Общи условия

Активация на акаунт