💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 392
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 1 275
  • Другата България
При Гладиаторите обаче се оформя силна коалиция - Рълев, Радо, Цвети и Николай.
ПичуИти май май....моят любимец Викинг май пръв ще излети. Дано, че едва го понасям.

# 1 276
Цвети, Цвети, Рълев и Радостин не ти подават ръка, чудят се как да си спасят кожата..

# 1 277
  • София
При Гладиаторите обаче се оформя силна коалиция - Рълев, Радо, Цвети и Николай.
ПичуИти май май....моят любимец Викинг май пръв ще излети. Дано, че едва го понасям.
Крум и той е непоносим. Не мога да повярвам, че Николай излезе по-умен от Калоян. Mask

# 1 278
Мен не ме е жал за Вики. Личи си , че на реката са им дали поне малко удобства. И не са на голия камък под слънцето. За тези на чистилището ме е жал, че там е ужас. Горките деца.Там е истинския глад и оцеляване.  Близначката дори не можа да поиграе от натравяне. Ако Вики обаче отиди там , тогава ще я съжаля.

# 1 279
Как кроят планове за Цвети да я заплашват, а тя имунитет има, даже не са се и замислили.

# 1 280
  • Някъде в Матрицата
И Васко беше в промото на халките.

# 1 281
Не знам дали този плаж е по-голям тормоз или наличието на Валентин.
Те се справяха преди той да дойде, макар и по-лежерно, сега са намразили живота.

Така е като не могат да се опълчат и да го сложат на местото му , а мълчат и изпълняват …
Те за можене - могат, ама той отваря една уста, едни речи и поучения... Та май си траят, щото хем гладни, хем в нонстоп скандали не е добре!

# 1 282
  • До сърцето...
Виктория не ми е приятна, но изстрада доста.
Изстрадала е повече от Ситнилска, Оряшкова, Мудева? Поне по арени ходеше и играчи разместваше. Другите скучаеха на реката....

# 1 283
Обаче какъв лицемерен коментар направи Валю към Никол, че нейният тати щял да дойде. Уж ѝ мисли доброто, но реално злобее.

# 1 284
  • Другата България
И Васко беше в промото на халките.
Според мен точно в него ще се усъмнят двете, че саботира, и ще му намажат ските при загуба.
Тоест, ще го номинират.

# 1 285
  • София
Траят си най-вече от уважение към възрастта му, защото са възпитани деца. Освен това той става много агресивен и нападателен и ако му кажат нещо, ще се стигне до скандал, защото той няма да се засрами, а ще стане още по-гръмогласен.

# 1 286
Я стига за Викиту, че Дяволчето ще ни спре темата😂😂😂

# 1 287
Обаче какъв лицемерен коментар направи Валю към Никол, че нейният тати щял да дойде. Уж ѝ мисли доброто, но реално злобее.
И аз така мисля. Предвид ситуацията /номинацията на Никол/ според мен Дунев ще поиска да отиде той. Дали ще го пуснат вече е друг въпрос.

# 1 288
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Малее, тоя Вальо е непоносим! Защо ги буди така идиотски тези деца? Направо ми е загадка как го издържат, честно. Но не мога да му отрека смелостта да отиде в Чистилището, за да си подкрепи детето. Докато Дунев плака цяла вечер, но изобщо не възнамерява да тича да е с Никол и да й вдъхва кураж.
Браво на Виолета, че не се поддаде на емоциите и взе разумно решение в полза на племето. Сигурна бях, че няма да позволи Денислава да отиде на реката.
А при червените е купон. Викингът пълни памперса всеки път, в който някой спомене роднините от острова. Joy Май забрави, че уж вече не го е страх. И как прилежно се мазни на Радо, бляк!
Николай язък, че толкова време е мислил как да се отцепи от старата коалиция, без да разберат, като не се сеща, че Цвети ще е с имунитет и няма да може да се измъкне, както си мисли с празна номинация.

# 1 289
  • На Изток от Рая
Викито май ще напусне ИВ за винаги

Общи условия

Активация на акаунт