💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 430
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 1 260
Валентин ги събуди и пак си легна 😆
Каза на зайчето си да лежи и да си почива защото я боли глезена

# 1 261
Мартин изглежда като логичен за Изгубеняците - не виждам особена полза от него в игрите, а и ще се му резнат поне засега плановете и кроежите. Но се съмнявам да допуснат точно той да отиде на плажа, все пак е от ВИП туристите.

Оох, Валентин е мега досаден. И как само се държи с дъщеря си, ужас.

# 1 262
Има за мен нещо извратено в отношенията на Валентин и Елена. Това е жена на 20г, а не дете на 5

# 1 263
Не знам ,ама от както Вальо е на камъняка , всеки епизод ги дават изгубеняците. 😁 Знаех си аз , че няма да ни го спестят.😵‍💫

# 1 264
  • София
Не знам дали този плаж е по-голям тормоз или наличието на Валентин.
Те се справяха преди той да дойде, макар и по-лежерно, сега са намразили живота.

# 1 265
Вики изглежда по-негримирана в резиденцията отколкото на реката.

# 1 266
Вики ми е много антипатична и на мен, малко Елизабет вайб има. Бррр.

# 1 267
Не знам дали този плаж е по-голям тормоз или наличието на Валентин.
Те се справяха преди той да дойде, макар и по-лежерно, сега са намразили живота.

Така е като не могат да се опълчат и да го сложат на местото му , а мълчат и изпълняват …

# 1 268
Виктория не ми е приятна, но изстрада доста. Много повече от повечето мъже в шоуто

# 1 269
  • Другата България
Грешка е да отпратят Виктория, тя може да се превърне в сигурен съюзник, за разлика от Дунев. Виолета не умее да преценява хората. Голяма грешка. А физически Мартин е също толкова полезен, колкото и Виктория.
Същото мисля.
С тази разлика, че мисля Мартин за абсолютно безполезен.
Той е влязъл в това предаване за разнообразие и защото може да си го плати/позволи.
Не се напряга, няма и да го направи, пази се физически, пази се и психически.
Виолета сгреши и за Моника, според мен тя ще играе с Мартин и Мастагарков.

# 1 270
Те нямат енергия, за да се опълчват. А и Валентин само му дай внимание, каквото и да е. Ако съм гладна последното, което искам е да викам на откачен чичка.

# 1 271
Не съм съгласна , че е изстрадала доста ! Племе Амазонки не се състои само от една Виктория , да ме извинявате .. другите жени са на същото дередже, но не са толкова антипатични .

# 1 272
  • София
Така е като не могат да се опълчат и да го сложат на местото му , а мълчат и изпълняват …
Николай Рълев доста открито се скара с него, дори донякъде грубо. Но хора като Валентин са твърдоглави, и след пет минути той се престори, че нищо не е станало (което е влудаващо).

# 1 273
  • Някъде в Матрицата
Ако иде Вики на камъняка, няма да я съжаля, защото не ми хареса, че предпочете да спечели 100 гроша, като отстрани свой. Направила го е веднъж, може да го повтори. Да ходи при другия паразит.

# 1 274
Николай Рълев доста открито се скара с него, сори донякъде грубо. Но хора като Валентин са твърдоглави, и след пет минути той се престори, че нищо не е станало (което е влудаващо).

Сблъсквала съм се в живота с такива . Решението е пълен игнор , правиш се на глух, сляп , ни лук видял и мирисал ..
Бързо се отказват от теб , тъй като не получават вниманието , което биха искали .

Общи условия

Активация на акаунт