💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 258
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 1 500
Може и да съм коравосърдечна, но не ми е жал за Виктория. Не ми е била от симпатичните играчи, но с това желание да се махне и да отиде в Резиденцията ми стана неприятна. Не показа никакво чувство към останалите амазонки, не се разчувства, че се разделя с тях, че те остават на мизерията. За нея беше важно, че ТЯ се е отървала и отива на лукса. Мислеше, че е хванала господ за шлифера и вече положението е щракай с пръсти.
Нейната стана точно "хитрата сврака - с двата крака". Че и реве по синхроните, че нямало справедливост. Ало, играеш игра, както и всички останали. Каква справедливост очакваш?!

Дунев добре направи, че не отиде при дъщеря си. Аман от свръхобгрижващи родители, дето сакън да не падне косъм от главата на чедото.

# 1 501
Споко, играта още е "виенско колело" - тези, дето са горе, ще бъдат приземени, тези, дето са долу, ще бъдат повдигнати и така няколко пъти.

# 1 502
На мен злобата на Виолета ми идва в повече и това, че вечно тя е права.Никой не казва, че живота и е бил цветя и рози, но човек не може, а и не трябва да е все с рогата напред.Колко е успешна бизнесдама аз не знам, нека да кажат запознатите.Но и в света на бизнеса има някакъв етикет и правила.Та тая злоба и ненавист на лицето и ме потрисат.Иначе не мога да отрека, че е страхотно подготвена.
Крум мен ме дразни.Може да е като оса по полето(вчера не беше), но ме дразни това човече.
Вчера тежки, високи мъже преодоляха халките по-бързо и лесно от него, а халките са трудни точно за тежките мъже и слабите в ръцете жени.
Мартин е много обигран.Знае кога да замълчи, на кой да разчита, кога, какво да каже.Изключително интересно е да го наблюдаваш, чисто стратегически.Интересно ми е довечера, дали ще се обърнат срещу Виолета с Мастагарков и Дунев.
Васил според мен беше като покосен.Загубата на Момчил му се отрази много.В същото време Момчил беше в стихията си.Този човек на пръв поглед не е нищо особено, но играе с главата си! Не е само до физическа сила при него.
Рълев и Цецо за сега обаче ми водят класацията за антипатичност.Не знам защо ама никак не ме кефят тия двамата.А мъжете дори в заговорите си са смешни.

# 1 503
Някой знае ли за какво забавяне на първата битка говореше Денислава от Васил? Ясно ми, че не го харесва, но малко изсмукано от пръсти ми се стори.
Битката, при която се съставяха племената и загубилите младежи станаха Изгубени, а родителите им и останалите съставиха Старейшините.
Ами не, не е изсмукано от пръстите, Дани правилно е забелязала. Ние у дома също коментирахме, че Васил умишлено се бави и дори предположихме, че двамата братя са решили да играят залагайки на по-силния "кон" в семейството, а другия да се жертва, ако се наложи, за да върви по-силния Момчи напред.
Снощи ми се затвърди това предположение. Васил е много, много силен и е мега странно да не може да мине обръчите и то неведнъж, а няколко пъти и то на фона на слабичкия ресторантьор, който ги преодоля безпроблемно. Това ми се стори много подозрително. Предполагам, че се е жертвал, за да се избегне риска Момчи, като последен влязъл в племето на Амазонките да бъде номиниран, ако Амазонките загубят, затова саботира Старейшините, според мен. Ако съм права това е добра тактика от страна на братята, да извлекат максимална полза от това, че влизат двама. В крайна сметка един е победител и е добра стратегия единият - по-добрия да е подпомаган всячески от другия, вместо двамата да плуват в един коридор и да си пречат.
Дени и майка й не може да им се отрече, че са много наблюдателни, нищо не им отбягва и са много умни и комбинативни. Веднага навързаха нещата и разкриха Васко, което отстрани за нас е по-лесно, защото виждаме цялата картинка, но там на терен не е толкова просто. Адмирации опасни бамбини са двенките и поотделно, пък заедно са бетон. Nerd

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 14:13 от sineva 1

# 1 504
На мен пък взаимоотношенията на Вальо и щерка не ми се виждат кой знае колко странни. Тя май му е единствено дете, а и освен баща , той е и треньорът и. Дразни ме само , че прекалява с глезотии от типа слънчице и зайченце. Ама разни хора, разни идеали. Добре, че не са вкарали някоя майка със син, че такива неща съм виждала в живота, Вальо бледнее . "Мамините глезанковци" са къде , къде по- гротексни от " татковите глезли". Разбира се това не се отнася за отношението му към останалите. По- досаден човек рядко се среща. И образа му яко се изтърка, време му е да си " оди у дому".

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 10:32 от Joy 05

# 1 505
Виолета е дразнеща, но е идеална за такова предаване.

# 1 506
Не мисля, че при загуба Амазонките биха номинирали Момчил. Може да е дошъл последен в племето, но пък им е много ценен.

Не помня в двойката Дунев и Никол кой заради кого е дошъл, но Дунев е много силен и индивидуален играч, и колкото и да му беше тежко за дъщеря му, съвсем логично не се самопредложи. Отделно, той си я познава най-добре и вероятно вярва, че тя ще се справи.

# 1 507
Хареса ми вчерашния епизод. Мисля си, че продукцията няма да изтърве да прати участници в "братоубийствена" битка, както и някой родител срещу детето му. В тази връзка са само по един вариант за братя и една майка с детето си. Според мен съвсем скоро ще вкарат още един брат и едно дете, за да имат повече варианти за сценарии.

# 1 508
  • София
Като майка и дъщеря са все тук, кой им управлява многомилионния бизнес, и как така опряха до телевизиони предавания, да изкарват пари, та се редят от едно на друго? Имам чувството,че този бизнес изобщо не съществува, иначе какво търсят тези толкова успешни американки тук, точно не е за адреналина?

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 14:53 от Тайна

# 1 509
  • BG-DE
Със сигурност Виолета и дъщеря й не са във формата за пари, а за известност 😊 Имам чувството, че са от този тип хора, които биха платили само и само да са на екран 😊

# 1 510
  • SF
Е, в такъв случай какво прави там и Мартин, който определено има доста добре развит бизнес и стандарт на живот.

# 1 511
  • BG-DE
Ами по същата причина 😊

# 1 512
Виолета ме дразни със злобата си. НО, зад тази злоба виждам огромен хъс за оцеляване и победа, който ѝ е помогнал да постигне нещо в живота. И ако децата са огледало на родителите си, нейното огледало е добре отгледано. Сравнете Виктория и Денислава, почти на една възраст са и двете бяха на мизерни условия.

# 1 513
Със сигурност Виолета и дъщеря й не са във формата за пари, а за известност 😊 Имам чувството, че са от този тип хора, които биха платили само и само да са на екран 😊
По-правилно е да се каже, че не са за едни 100 бона.
Но пак са за пари, за повече пари, защото известността в днешно време лесно може да се осребри. Nerd

# 1 514
Според мен Виолета и Дени са цялостно най-силните и подготвени жени този сезон. И двете не са лесни и точно мили характери, но и не ги виждам чак толкова черни, колкото някои ги описват.

Общи условия

Активация на акаунт