💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 258
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 1 515
Според мен Виолета и Дени са цялостно най-силните и подготвени жени този сезон. И двете не са лесни и точно мили характери, но и не ги виждам чак толкова черни, колкото някои ги описват.
Напълно съм съгласна.И най-хитрите и най-умните бих добавила. Не са ми черни, просто не са моята кръвна група и не харесвам подобен натюрел, визирам майката-егоцентризъм и безпардонност на макс.
Девойката ми харесва, свястно момиче ми изглежда, но е силно повлияна от мама и един ден ще е стане същата по неин образ и подобие.

# 1 516
все пак това е игра, така че да ми е жал, че са изпратили дребното мрънкало на острова - няма как. все пак това беше най-правилното решение и добре, че личните симпатии не повлияха на избора.
дунев също е прав, че не се преложи за изгубените.
васил кво се е спихнал, много лабилни тези млади. все пак си вътре да играеш, но вероятно няма силна психика. не ми е приятен въобще. мартин пък ми харесва.

# 1 517
Точно Виолета и Дени хич не ги виждам да са влезли в ИВ заради парите. То им личи, че са там за победата. И физически са много добре подготвени.
Мартин е по-скоро там заради авантюрата, приключението, интригата. Такъв натюрел ми се струва.

Пък тези с много развитите и успешни бизнеси се предполага, че имат надеждни хора, които движат нещата.

zenata,  +1000 за мнението ти!

# 1 518
Тук можете да се дразните на Вики, че е лигава и че ѝ пука само да е на лукса, но тя си плачаше и чисто от безсилие и чувство за безпомощност спрямо правилата на играта в тази ситуация, подобно на РР в началото. Тя си го каза, нормално да ѝ се струва, че не е честно хора като Моника, която редовно просто се разхожда по терена и Мартин да въртят Резиденция - Стопанство, а Амазонките да нямат много шанс от самото начало със силовите битки и да гният на играта. Нормално е да ѝ се струва, че не всички имат равен шанс. В тази нейна емоция я разбирам. Освен това, лично за мен, беше редно да има имунитет и Дени да не може да я изпрати при Изгубените, та тя е била в това племе в рамките на часове.

# 1 519
  • SF
Стана си й мъчно за нея си. Първо са много изнервени и на ръба на силите си заради Реката. После беше номинирана, после спечели, после отлъчена да ходи на Резиденцията - усещането, че е нежелана. Отиде на Резиденцията - усещането е, че е неприета. Нямаше време да покаже, че би била полезна и на арената, и като коалиционен партньор. Стана й мъчно. Много екстремни изживявания, сгъстени за ден-два при нея. Емоции в двата полюса.
Поплака си. Не е правила кой знае какви ексцесии. Просто й стана мъчно заради развоя на нещата и това, че точно тя падна жертва на новите правила.

# 1 520
Няма нищо странно в реакцията на Виктория. Нормална, човешка реакция. По-неестествено би ми изглеждало ако някой в подобна ситуация се държи все едно не му пука.

# 1 521
Аз все още силно симпатизирам на Вили. Не е злобна. Реалистка е освен това. Тя не е в игрите да е мила и добра. Дени ми харесва също. И като поведение ги одобрявам. Не ми е крайна Вили в никакъв случай, доста здраво стъпила на земята е.

# 1 522
Не се подигравам на никого, хората са различни, но аз тези ревове за 2 седмична раздяла не ги разбирам.  Да трудни условия. Но 2 седмици е смешно малко.

# 1 523
Вальо за мен се държи типично бащински. Обича си детето, грижи се за  него, напътсва я. Не видях нищо лошо да й е казал, опитваше са да я мотивира и като гледам успява. Не са странни такива отношения. Сега друг е въпроса, че той по принцип като човек си е обсебващ, досаден, изживява се като последна инстанция и за това колкото и да са му добри намеренията към дъщерята, тя е израснала малко  нерешителна, без собствена инициатива и глезла на моменти. Не смятам, че неговото решение да се самопредложи беше само от благородни подбуди - той се опита да играе стратегически - като не успя на едно място да стане лидер и усети, че ще го изгонят, реши да се пробва да го направи на друго и с други хора. Нуждите на дъщеря му просто съвпаднаха с другата му игра.
Дунев постъпи мъдро, че не го последва - той към момента има много добри позиции и смята, че дъщеря му ще има нужда от него да подготви почвата за посрещането й - изглежда и той малко я надценява и смята, че тя е нещо като втора Денислава, чак снощи малко му просветна, че всъщност не е добре положението.
Майката й дъщерята - ами харесвам ги като персонажи, интересни са ми, гледам ги, искам да останат дълго. Като хора може да не са ми толкова симпатични, но като играчи са супер. Виолета е малко брутална и е склонна да мине през всичко и всички за да си постегне целите, но е доста хитра и никак не е глупава - явно живота й е бил такъв. Дени като човек е по-приятна и достойна, но тя пък е доста по-елементарна от майка си.
Момчил и брат му също са интересни играчи и те също са способни да играят мръсно. Васил напълно възможно е и да е съботирал, макар че би трябвало да знаят, че при преместване има имунитет. Допускам при него и едни 20 процента възможност да не издържа психически на напрежението - видях го до сега, че рухва и на моменти не се владее - не всичко е само физика.
За Виктория ми е гадно, обаче пък това беше най-разумния ход и няма какво да им се сърди - на тяхно място би постъпила по същия начин и окото няма да й трепне. Освен това и за нас като зрители най-добре би било да е така - всеки от станалите ми е 100 пъти по интересен от Виктория.
Мартин изобщо не мисля, че може да бъде сравняван с Моника - като гледам си се справя с почти всичко и не мрънка много.

# 1 524
  • SF
Сони, обстоятелствата наливат допълнително емоции. Много промени, много "опасности" дебнат отвсякъде. И липсата на базов жизнен елемент, какъвто е храната, снимачни екипи навсякъде, не са свикнали и имат усещането, че кой знае какво става около тях.
Едно е да се разделиш с някого, който заминава за 2 седмици на екскурзия в Париж, съвсем друго е да не знаеш за колко седмици и за къде заминава, също и дали ще се върнат старите обстоятелства.
Те знаят, че влизат, за да играят заедно, а се оказва, че не само, че не играят заедно, а бедстват поотделно, без храна, без вайбър и утре може да ви изкарат да се биете един срещу друг на терена. Такива мисли ги плашат и едва там са си дали сметка, че не е екскурзионно летуване - ние в единия хотел, вие в другия, хайде приятно изкарване и поздрави на твоята компания!

# 1 525
  • Калгари, Канада
Признавам, че нямам време да чета всичко, може да се е изказал някой с подобно мнение.

Не мисля, че продукцията се е провалила с племето изцяло от жени. Все пак в днешно време се говори за равноправие, жените искат да са по- мъже и от мъжете. Ми на им женско племе. Продукцията реши да покаже, че няма как без мъже в игрите (както между другото е показвала преди, че няма как без жени - като си изгонят жените и хоп дават им игра, в която жените са нужни) и го направи. Видя се, че някой от жените гласно се съгласиха, че са им нужни мъже. А друга част от жените си замълча, но с нескрита радост посрещнаха мъжете. Тъй че, продукцията си изпълни замисленото.

# 1 526
Като майка и дъщеря са все тук, кой им управлява многомилиония бизнес, и как така опряха до телевизиони предавания, да изкарват пари, та се редят от едно на друго? Имам чувството,че този бизнес изобщо не съществува, иначе какво търсят тези толкова успешни американки тук, точно не е за адреналина?

Интересно наистина. Щерката работела на ръководна позиция във фирмата на майка си, а участва за втори път в реалити формат. Като имат 60 човека, работещи за тях, се предполага, че печелят много. За чий са тук?. Участието им в БГ формати по никакъв начин няма да ги направи по-попуярни в Щатите. Колкото Джино Бианкалана беше милионер.

# 1 527
Ох, аз снощи не успях да откъсна очи от джуките на сините жени. 4 от 4 с патешки човки.

# 1 528
Реакцията на Виктория е нормална предвид наистина всичко, което се случи, но аз не съм много впечатлена от едностранчивата й представа за честно и нечестно. Тя е опортюнист, в което лошо няма, но не се съобразява, че е заобиколена от много други хора и макар да е центърът на своята вселена, не е центърът на тяхната. Това, което отпуска за себе си като емаптия, страдание и съпричастност не го отдава на другите без значение дали е спокойна или не. Егоизма й си е черта, която е напълно постоянна.

Васил наистина ми е много странен, някой предположи, че е влязъл като помощно колело за брат си и няма да се изненадам. Няма никаква логична причина, ако има хъс да мине тези халки така. Както и да не уцели с прашката. Този човек след седмица на оня прокажен плаж плува нанайсе пъти в бурно море, нареди пъзел, копа и какво ли още не без за секунда да се умори, разконцентрира или да пропусне оборот. Сега изведнъж на елементарно за него изпитание - греда. Или е контузен от онова падане и не показва, или има нещо нередно.

# 1 529
Вальо за мен се държи типично бащински. Обича си детето, грижи се за  него, напътсва я. Не видях нищо лошо да й е казал, опитваше са да я мотивира и като гледам успява. Не са странни такива отношения.

типично друг път - той се държи с нея като с бавноразвиващо се дете на крехка възраст. явно човекът си има психически отклонения, видно е. и въобще се държи нелепо с "децата". как въобще му разрешават да ги буди сутрин и да ги командори? направо съм в потрес, тотално не знае къде се намира.
реакцията на Виктория не е странна, нормално е да се разстрои. но това е игра, сори.

Общи условия

Активация на акаунт