💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 164
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 1 905
С какво толкова е интересна Вики, че имат такова желание да я върнат обратно ? Grinning
Diavolo има пръст в тая работа Trollface

# 1 906
Явно агронома и Васил отпадат, жалко за Васил..

# 1 907
Дяволо, колко плати да ти върнат Викито?

# 1 908
  • До сърцето...
Дяволчето е подкупил продукцията, за да върнат неговата любимка (и да не плачка) Mr. Green
Ама продукцията верно кара през просото с правилата и комбините.... пресоляват чак.

Добавям: въй, колко хора се сетихме едновремено за намесата на Дяволо Grinning

# 1 909
  • Буркина Фасо
С какво толкова е интересна Вики, че имат такова желание да я върнат обратно ? Grinning
че няма вежди Smiley

# 1 910
Да номинират мъже, щом толкова им харесва на реката Trollface
Първо ще ги използват да ги закарат малко на резиденцията , да захлебят Simple Smile

# 1 911
Е как двойна елиминация,един утре си отива в къщи ,друг отива при Изгубените ,а някой от Старейшините -в Чистилището.

# 1 912
Виктория е един от комичните играчи, не могат да я изгубят ей така. Grinning Аз лично се радвам за нея, според мен има други кокони, които трябва да изгърмят преди нея.
Предполагам, че визираш сините, защото от жълтите май вече няма нито една, която да се скатава.Момичетата дават всичко от себе си.
Теодора е железна-мъничка, слабичка и сладка,но в същото време Машинка.

# 1 913
Да номинират мъже, щом толкова им харесва на реката Trollface
Първо ще ги използват да ги закарат малко на резиденцията , да захлебят Simple Smile
Щом имат нужда,  да ги ползват

# 1 914
  • Другата България
Рълев издаде Ники, много лаишка постъпка.
Можеше да премълчи, че “са си станали близки“.
Нали това беше условието на Николай....
Изпреварил е Ралица, какво толкова?
Абсолютно, ако не беше той щеше да е тя😉
Абе принципа е важен, много говори тоя Рълев, повече, отколкото трябва.
Явно се опитва да лавира и да се приспособява и към тия, и към ония, но не ми допада поведението му.

Благодаря ви за поясненията за имунитета, не се бях замислила, че само идващите от Чистилището са с такъв.
Този път несправедливо обвиних моите “любимци“, посипвам си главата с пепел.

# 1 915
Еееее тоя път продуцентчетата се оляха. Очеизваден ход и на най- тъпият ще му стане ясно, кой им е козът за разместванията в племената. Сега " сладкото Вики" ще влезе, ще изпрати стрина Виолета на камъняка. Там ще са сеири с Вальо, ако все още е там де. Мартин няма да е на прицел , а и втората двойка ще е разделена  С един удар три заека. Ехххх това Вики бе, трябва да в черпят продукцията , че им развърта схемите. Ама жалко, че сигурно и за следващия влезнал ще я ползват да раздели двойката, ако нямат друга врътка де . А после ще я изпратят по- живо , по- здраво да се грее на всенародната любов. А тя горката само роклите си искаше да покаже.🙃

# 1 916
  • Варна
И аз като Дявола харесвам Викито😁

# 1 917
Виктория е един от комичните играчи, не могат да я изгубят ей така. Grinning Аз лично се радвам за нея, според мен има други кокони, които трябва да изгърмят преди нея.
Предполагам, че визираш сините, защото от жълтите май вече няма нито една, която да се скатава.Момичетата дават всичко от себе си.
Теодора е железна-мъничка, слабичка и сладка,но в същото време Машинка.

# 1 918
Адски дразнещо е това, че няма ясни правила. Един път има имунитет, когато си нов в племето, друг път не. А това за Виктория, ако е вярно и не е шега, е направи безумно за мен. Това е супер силно, а в минали сезони ти дават по един глас на съвет да кажем. Да ги оставят малко тия разбъркваници, по-нататък може пак, ама това ако е постоянно, направо ще ни се завие свят от местения.

# 1 919
  • На Изток от Рая
Ако Вики се върне при Старейшините и трябва да прати някой обратно, то Виолета ще си заслужи това, което заслужава 😀

Общи условия

Активация на акаунт