💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 169
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 1 710
Ох, Гатьо много иска да си ходи! Joy

# 1 711
Васил за каква контузия спомена? Прави ли излязохме?

Не познах за номинираните.
Дунев ми е тотал
Жалко, позволи на Виолета да го омотае.
Не им се седи....оффф, не се ли изтърка това вече?
Като не им се седи … да си ходят …

# 1 712
Браво на Мартин. Физически не е особено силен, но е сериозен опонент на Виолета и това очевидно я изкарва извън нерви.
Мале, какви физиономии прави тази жена, каква злоба се лее на талази от нея. Бррр.
Тя излъчва злоба. Аз и вчера писах - това вече няма нищо общо с продукцията. Тя си е истинска, лицето, очите, погледа, изказа....всичко е натюр. Това не е театър. Което е още по-зле, за нас. Но за Тупарев, Тушев и Вито - ТОП. Това не се изпуска току така. Ще си я отглеждат много дълго, няма как да е иначе.
При Мартин е същото, и той е натюр, не се преструва, явно си е такъв. Това вече е добре за нас. Но нищо чудно в течение на играта да се променят нещата, зависи в каква позиция ги поставят продуцентите, използвайки именно тези им качества.
Да, така е. Продукцията използва определени черти от характера на участниците и ги експлоатира. Нито злобата, нито глупостта, нито наивността, нито пък добродушието могат да се имитират постоянно.

Марто и Васил много добре са надушили змиярника и много добре преценяват ситуацията. Елвиса е много точен в изказа си, радва ме колко спокойно говори и как по този начин нервира още повече Виолета. По едно време имах чувството, че майка и щерка ще прогорят дупка в тила на Мартин, толкова злобно го гледаха и двете.

Момчил много ми хареса как с няколко приказки успя да успокои Гатьо, да го ободри, да му даде кураж. Браво. Накрая на командоса ще вземе да му хареса при Амазонките Simple Smile

# 1 713
Цецо удари на камък с Ива.Момичето не е глупаво.

# 1 714
  • Другата България
Сменили са Гатьо, върнете ми стария Гатьо!!!
Този съвсем го сринаха!

Интересен разговор между Цецо и Ива.
На Цецо не му се получава. Не знам дали разбра, че жените ще се държат една за друга и ще пращат мъжете на битка. То ние го знаем, Цецо не знае....JoyJoyJoy

# 1 715
Ива ми оправи вкуса след тоя театрален съвет на старейшините.

# 1 716
  • Някъде в Матрицата
Май се повтарям, ама на Мартин си му личи доброто образование 😀
А Гатьо имам чувството че са го подменили с някой, който що-годе прилича на него с това мистериозно подуване 😂 и по-мил стана
И аз това си мислех за Гатьо, че е подменен. 🤣 А как си повтаряше думичките...

На входовете на ресторантите на Елвиса да не би да има залепени снимки на Виолета като персона нон грата. 🤣🤣🤣🤣

# 1 717
Mного ме съмнява,че Джералдин е влязла в топ университет,защото е участвала в ИВ. Laughing Who the f cares?
Това звучи комично
Комично или не е факт. Самата тя каза, че участва в ИВ, за да има по-голям шанс да влезе в Университет от Бръшляновата лига, където кандидатстват младежи от цял свят и всички са с максимален бал и за да изберат теб пред останалите също с максимален бал трябва с нещо да ги впечатлиш, да се отличиш. А участие в подобен формат, в който се изисква физическа и психическа издръжливост би бил този коз, с който да се отличи от останалите кандидати.
Това са нейните собствени думи, с които мотивира участието си. Това се коментираше доста тогава. Или не сте ги чули, или сте забравили. Nerd
Големи глупости сте написали ! Чели и чули сте нещо , но сте далеч, далеч.... А Денислава ползи зад океана от ИВ Б-я другата година пак се включете.

# 1 718
  • София
Ивето много разумно разсъждава.

Васил баница ли прави? Grinning

# 1 719
Изкефи ме Ива как не "хвърли" никоя от жените под буса, както се казва. Дано си задържи позицията.

# 1 720
Да номинират мъже, щом толкова им харесва на реката Trollface

# 1 721
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Много груба грешка на Дунев да участва във формата, показва се в ужасна светлина на пълна мишка и мижитурка. Язък му за успехите! От зор да пази имидж уж, се излага зверски. А и стана за смях - не била го манипулирала Виолета. Да бе, ок, ще предадем на който ще се върже. Joy
Ама и Моника колко е куха, не е истина просто.

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 22:00 от Reinа

# 1 722
ГатЮ от сутринта ги почвал да проси номинация.🤣 Душичка златна, наемника той, спряха му тока с тези въртележки.Чак ми е жал за него. 😁 Само при сини трябва да го сложат, там много ще му се зарадват- бушони им требват на тях.😁

# 1 723
Мартин ги подкара по домова книжка. 🤣🤣🤣🤣🤣

# 1 724
  • София
Моника гледа като пребозала..😆

Общи условия

Активация на акаунт