💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 118
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 2 040
Устата е потресаващо крива и това е първото нещо,което забелязвам в нея.Повече да не ходи там,където й правят усните. За съд са.
Не е грозна Вики, дори е тип жена,които много мъже харесват - миньончета,сладички и русички.Ако бях мъж ,бих я подминала,но е факт,че хваща около за една определена аудитория мъже.
Не съм доволна,че я връщат.Голям смях са тези "правила".

Цвети между другото също заслужава място в класацията.Толкова е нежна и красива.Коса мечта.

Марто скули ли си е правил,че е толкова бухнал в точно тази област?

# 2 041
И за мен всички са хубави, защото са млади. Яд ме е за жертвите на пластичната хирургия. Смятам, че преди 40 години, ако нямаш някакви чудовищни дефекти, тя е напълно излишна. Малко и добре поставен грим и ставаш 6+. Ама мода - какво да правиш!

# 2 042
  • Другата България
Дефинирам се, изчетох ви.
И установих, че явно от емоциите снощи и от виното хич не съм разбрала промото.
Ама и Димо така го завъртя...
Благодаря и на Онзи, че го написа простичко, като за блондита, макар и под прикритие.
Значи, 4 човека на битката с плочките. Първият се спасява и се връща в племето /не е сигурно, че в своето, че с тия изненади..../. Последният се класира за втората битка, която умишлено ни спестиха, и която ще се играе и в събота. Вторият и третият се “бият“ помежду си /неясно на каква битка, вероятно на втората/, и отпадналия отива на елиминационна с последния от първата битка, който вече се е класирал за нея. Чак аз се обърках докато го напиша, но вече смятам, че отпадналият ще е един. Вероятно Васко или Даниел.
Ще има и уловка за Вики, то е ясно, но според мен каквото и друго да ѝ предложат, тя ще избере резиденцията, тя затова е влязла, мечтае за нея. Тука съмнения нямам, но все пак да видим довечера, че може и да ме изненадат.

# 2 043
  • София
Не мисля, че ще е точно така.
Играят първата игра - един директно се спасява, този на 4-то място директно отпада, а 2ри и 3ти отиват на битка. Който падне също отпада. Поне до сега все така са били двойните елиминации.

Последна редакция: пт, 22 сеп 2023, 17:07 от gg__

# 2 044
Моите предположения за тази вечер: на плочките пръв пада Даниел и е чао. Втори пада Елвисът, а Цвети бие. На дуела Елвис и Васил, продукцията ще предпочете да върне Елвиса, защото е по-интересен, а Вики му я пращат обратно за патерица и + 1 глас за неговата коалиция, ако загубят Васко.
Много ще ми е драго Вики да прати Вила на острова, че взеха много да колят и бесят с дъщеря й, но нали ни обещаха война от Елвиса срещу Вила, та не знам какви ще ги надробят сценаристите 😃😃😃

# 2 045
Щом има двойна елиминация няма да пращат на Светилището

# 2 046
  • София
Цецо

Най-сината жена този сезон според Цецо е Денислава.
Срещу кои би искал да премери сили на Арената от миналите сезони:
Фифо, Вайс, Андрей, Морунов, Георги, Валери, Милен, Юлиян, Веско Панчев и Алекса.

И две снимки

Последна редакция: пт, 22 сеп 2023, 16:35 от Diavolo

# 2 047
  • София
Игри на волята сезон 5 - една голяма, но пикантна манджа.
Вижда се дългата ръка на продукцията, вживяла се в ролята на karma is a bi*ch Trollface . Първоначално позволява на участниците да се развихрят, но те не знаят, че това е лебедовата им песен. После ги сготвя с кеф, сдъвква ги, че и ги изплюва даже.
На Туньо толкова бързо му дойде редът, че не разбра как стана. Големият пъзелист се издъни баш на пъзел...
Още с обособяването на женско племе и заявка за победа го съсипаха със силови игри, носейки много повече тежести, отколкото мъжете (тежести спрямо килограмите на участниците) и без шанс за победа.
Дадоха поле за изява на Гатьо и той се развихри. После го сготвиха в женско племе. Сега на Мъжкия Мъж съвсем ще му отнемат мъжествеността когато пристигнат закъснелите жълти екипчета. Animal Smirk Cat
Братята тамън се събраха и айдеее - пак разделени.
Милото Вики, мечтаещо си за рокли, хотел и флиртове, ги гледаше през крив макарон 3 седмици от реката. Тъкмо й дадоха власт, почувства се важна и най-накрая стигна до така мечтаната резиденция и я поляха с леден душ, пращайки я на камънака в чистилището. Сега пак ще й дадат шанс, после пак очаквам отново да я полеят със студен душ и да преминат към следващия "развихрил се" участник.
Леля Вили и щерка малко ще повластват, а после очаквам да ги застигне ръката на продукцията и да ги прати и двете на камънака. Дали точно Викито ще ги изпрати по живо по здраво натам? Ако я сложат пак в синьото племе, билетът на стрина Виолета за чистилището ще е сигурен, ще излети със скоростта на светлината Rocket  .
Макар че и аз се надявам на малко повече екранно време за отношенията на Марто и Виолета, тъкмо стана интересно и искам да видя как Марто й обявява война.

Последна редакция: пт, 22 сеп 2023, 16:47 от Vesika

# 2 048
На промото вече си ровех в компютъра и не обърнах много внимание какво да очакваме. Колкото и да ми беше мъчно за Виктория, че я пращат на камъните, не че тя не беше най-естествения избор, не искам повече да я връщат под някаква форма в играта. Изчерпаха я като образ, а има играчи, на които почти не им отделят екранно време. Ако ще отпадат двама, освен Даниел, Васил също не ми се гледа повече. Вярвам на историята с травмата, защото видимо се удари зле, надявам се да се възстанови бързо, но играта може и без него.

Мартин бил и професионален покер играч, явно затова умее да се владее толкова добре.

Сравнихте ли килограмите на участниците от снощи и от предишната игра, когато пак ги теглиха? Има ли много отслабнали?

# 2 049
Разбирам всички, които не харесват Вики. И на мене не ми е любимка. Ама пък чак да се твърди, че е влязла в ИВ, за да е на резиденция, ееее. Нито резиденнцията е кой знае какво, нито ИВ са единствената възможност за младо момиче с визията на Вики да се окаже на такова място. Ако толкова ѝ е зор да пърха с мигли в псевдолуксозна обстановка по телевизора, щяхме да я гледаме в Ергенът или нещо подобно.

# 2 050
  • София
Естествено, че не. Хората се шегуват с нея по повод на нейните собствени думи Simple Smile

# 2 051
  • София
Преди малко Даниел каза, че фаворит от всички сезони му е Фифо. Най-добрия играч стъпвал някога на Арената от всички сезони. Топа на топовете.
Чувствал Цвети като своя по-малка сестричка и ще му е много тежко тази вечер на дуел срещу нея.
Снощи са били надиграни тактически от хода на Момчил.

Общо взето това е най-интересното.

# 2 052
Не смятам, че ще има двойни елиминации. Не е ли рано да отпадат двама? Мисля, че ще стане както МериАн по-горе писа.

# 2 053
Разбирам всички, които не харесват Вики. И на мене не ми е любимка. Ама пък чак да се твърди, че е влязла в ИВ, за да е на резиденция, ееее. Нито резиденнцията е кой знае какво, нито ИВ са единствената възможност за младо момиче с визията на Вики да се окаже на такова място. Ако толкова ѝ е зор да пърха с мигли в псевдолуксозна обстановка по телевизора, щяхме да я гледаме в Ергенът или нещо подобно.

как си мислиш, че Викито ще мине кастингите на Ергенът ??? Laughing

# 2 054
https://nova.bg/accents/view/2023/09/22/426620/%D0%BD%D0%B5%D0%B … nD4wXCCckfjkgbRdQ
"Водещият Димо Алексиев ще ги посрещне на Арената с думите: “Битката днес ще бъде до последен дъх, защото днес един от вас отпада и се сбогува с мечтата си. Вторият и третият ще се борят за мястото си в “Игри на волята” в жесток елиминационен дуел.”

Така победителят ще се спаси, завършилите на второ и трето място ще се борят в елиминационна битка, а последният ще загуби мястото си в “Игри на волята”. Вторият дуел за елиминация ще има изненадващ финал, който ще остави и двамата участници в него без думи."

Общи условия

Активация на акаунт