💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 122
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 2 025
  • София
Хубавото е, че устата е поправима. Сега като се погледне отстрани, може да я оправи. Аз също виждам само една крива уста, когато я погледна, особено след като отслабна. Не ѝ отива на това малко, фино лице, а и поне да беше сложена добре. Други също са с хиалурон, но само нейните устни са така криви. Без тези устни мисля, че щеше да е в топ пет.

# 2 026
И веждите ѝ хич не са добри. Като цяло, има една измита, бледа визия.

Ива също не ми е баш красива. Едри черти има, масивна челюст, груби вежди.

# 2 027
  • Sofia
Викито милото е дааалеч от красавица. Устните са й най-малкият проблем, младо момиче с толкова подпухнали очи, рядко се вижда. Гримът пооправя леко пейзажа, но не може да сътвори чудеса. В тяло също не е много ок, слаба, но някак отпусната, дупето също не ме кефи. Жена съм и хич не съм перфектна, не завиждам, коментирам през моята призма. Simple Smile

# 2 028
За мен Вики си е на точното място в класацията, изненада ме отсъствието на Никол в 5-цата, явно заради килограмите, в лице е топ 3.
Виолета продължава да не ме дразни - просто е много прагматична, умна и има реална преценка над нещата и досега за разлика от други не е предала никой, докато Мартин игра двулично - първо се коткаше с Мамин, а след това обърна палачинката и я предаде. Същото прави и с Моника и то прикрито.
За мнимата контузия на Васко - аз не разбирам защо трябва да е мнима - всички контузени си казват, миналия сезон имахме кожа свалена от ръцете след халки на един от мъжете май Лефтеров, имахме смазана ръка на Джаферович и други контузии е имало. Сега Мартин тръби колко е контузен, Виолета каза, че е контузена, защо пък Васко не каза, че е контузен и е голямата тайна - просто си се провали от припряност.

# 2 029
Никол е като подпухнала питка в лицето, какъв топ 3?

# 2 030
Предлагам да спрем дружно с обсъждането на Вики, че може и да нямаме друга тема. JoyЗабиваме ножове в сърцето на Дяволо

# 2 031
  • Sofia
Предлагам да спрем дружно с обсъждането на Вики, че може и да нямаме друга тема. JoyЗабиваме ножове в сърцето на Дяволо
Ха ха, да! 😂 Не се замислих! Извинявай, Дяволче! Нищо лично, просто мнение. Simple Smile

# 2 032
На мен пък Викито ми харесва, свежарка е. Симпатично миньонче, гримирана е доста секси.
Мудева, Ива и Вики са моя топ 3, точно в този ред. Мудева безспорната кралица на сезона.

Не смятам, че Дунев трябва да се жертва и да ходи да успокоява щерката, но иначе за съжаление поизцапа малко имиджа си. Не е директен, не иска да влиза в конфронтация, крие се по ъглите и зад полите на жените. Не ми е харен вече.
Елвиса е много хитър, доста повече от мама Вики, ще ги върти в отбора, както си иска. Голямо тарикатче и играч е. С манипулаторските си качества, а и като човек на продукцията смятам, че доста навътре в сезона ще стигне и бая интрижки ще развърти. Добро попадение за продукцията е.

Последна редакция: пт, 22 сеп 2023, 15:24 от sineva 1

# 2 033
То ние не сме преоткрили топлата вода за Мудева - все пак е Мис България 2019

# 2 034
Пусната е новата анкета! 😊

Най-красива жена според Бг мама:

1. Мудева 233 гласа
2. Ива 168 гласа
3. Теодора 60 гласа
4. Денислава 55 гласа
5. Ситнилска 51 гласа

Шокиран съм, че Вики не е в топ 5. 😮
Аз гласувах за Мудева, Ива и Вики.
Честито на Теди Мудева. Уникална е, спор няма! 😊

А аз съм шокирана, че Веселина я няма в 5-цата. Какво само правят едни 5 минути разлика в годините.

# 2 035
  • София
Не я харесвам Мудева и това е, особено с тази бенка. С грим иди -дойди, но без грим.....

# 2 036
  • Sunshine state
Каквото и да предложат на Виктория след "НО-то" днес, на нея трябва да й е ясно, че това й е последният шанс да остане в играта и ако не се възползва, ще е чао.
Ако изобщо това е предложението, де, че с тия лъжливи промота не са много за доверие.

# 2 037
На Вики филърът е мигрирал много гадно. Окепазили са я!
А Вилито баш на хиена мяза.
Не искам Мартин да отпада. Не искам и Васил, за да могат да отвърнат на коалицията на маман.

# 2 038
  • София
То на тези условия как да не са подпухнали, насекоми, мръсотия, често си поплакват. Сигурно половината са и с пъпки, но слагат някой филтър за заглаждане.

За мен всичките са си хубави, за Вики си позволих да коментирам устата, защото сама си я направила такава, но има връщане назад.

# 2 039
Най подпухнал в един момент се оказа Гатьо.
Така подпухна, че вече не е същият.

Общи условия

Активация на акаунт