💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 146
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 2 010
  • София
Де факто трябва по 4 екипа да им поръчват, не се знае накъде ще ги духне вятъра. Това не ме дразни, а и при положение, че някои като Вики ще се задържат няколко часа в дадено племе, няма смисъл да им поръчват различни екипи..

# 2 011
  • София
И аз мисля, че Мартин ще се спаси на първата игра, колебая се обаче Даниел или Васил ще отпаднат на нея, като цяло и за двамата ми се струва възможно на такава игра да загубят. Цвети според мен ще спечели втората битка и тя ще се завърне при червените. Съответно, ако другата седмица в това племе влезе човек от Изгубени и не правят от продукцията размествания, то вече ще има нови "бушони" при Гладиаторите.
За Виктория се замислих дали всъщност ще и дадат право да гони някой, след като тя ще се завърне не след игра, а след като си е "закупила" място?

# 2 012
  • софия
Добър ден, успешни, млади хора и тук там пичуи! Честит празник. Днес кафе не ви трябва. Всеки да става, коги му е на душа.
 Продължавам да се забавлявам на макс с тези разбърквания. Едвам им научих имената, но пък съм убедена, че те и след приключване на снимките още имат колебания част от кое племе са.
 Хубаво разделиха поздрава на Амазонките. Така шансовете на Гатьо да запомни нещо, рязко се увеличиха.
 Минка е женското Божинка. Мъдрост след мъдрост реди таз силиконова гърла.
 Единствено Васко ме притеснява и ми вгорчава гледането. Дано бързо да се е фикснал след излизането от шоуто.

# 2 013
За Виктория се замислих дали всъщност ще и дадат право да гони някой, след като тя ще се завърне не след игра, а след като си е "закупила" място?
Не мисля. Или поне не би трябвало. Но пък само продукцията знае.
При всички положения ще има дилема да се върне или да остане и ако дилемата наистина е храна за всички Изгубени, срещу нейното връщане в играта, мисля си, че сладкото Вики, все пак, ще стисне зъби, ще пребели очи, но ще избере общото благо.

# 2 014
Много съм разочарована от трима от най-възрастните - Дунев, Вальо и Виолета! Кой мижитурка, кой клонящ към психо отклонения, кой злобна лелка! Особено от големите ни спортисти очаквах воля, твърд, кален в спорта характер, мъжество, да са пример за младите. Те са пример, да, обаче какви не трябва да бъдат.
Абсолютен еталон в това отношение е Оряшкова! Златен човек, искрящ от доброта и положителни качества! Heart

# 2 015
Аз пък се дразня на екипите. С тях още повече им лъщят грешките. Ясно е , че не са предвидели такива въртележки заради женското племе и сега не могат да отреагират . Иначе бяха поръчали зелени екипи само за една игра. И златни и оранжевки има. А за амазончовци няма.    Скапват ми интереса към сезона с всички тези прегрупирания.  А не са новобранци ,пети сезон им е. Мнооого тъп сценарий с много груби грешки.

Последна редакция: пт, 22 сеп 2023, 16:10 от Joy 05

# 2 016
  • Буркина Фасо
вече отговориха - ще имат еднакви есипи за всички. само да преминат еднодневните прехвърляния от едно в друго племе.

# 2 017
Абсолютен еталон в това отношение е Оряшкова! Златен човек, искрящ от доброта и положителни качества! Heart
Оряшкова наистина е страхотен човек! В последният епизод показаха, че има и чувство за хумор.
Васко явно е сериозно контузен, защото прие доста радушно номинацията, даже и Ралица не го пита защо толкова зле се представи.
Старейшините ще паднат като се върне пак Вики, те я гонят, тя се връща, нещо като Мани. Joy

# 2 018
Още миналата година ми направи впечатлене, че синьото племе на третата седмица беше с чисти коси и изпрани екипи. Предпочитам така, отколкото да гледам автентично племе в неугледен вид – отбкъскващо ми е. Но от друга страна не им смениха екипите докрая. Финалистите бяха с много захабени екипи. Пинтиджосали са се от продукцията.

Дописвам. Оряшкова по много критерии е адски готина. Чувството за хумор го прояви още първата вечер на плажа, с което много ме спечели. Умението непритната ситуация да се обърне на майтап много помага. Точно тогава Цвети ме подразни за пръви път, защото се възмущаваше, че имали толкова проблеми, а те се смеели. Оряшкова ще е истинският победител след формата – всички я обикнахме.

Последна редакция: пт, 22 сеп 2023, 14:17 от LadyCharming

# 2 019
  • София
Пусната е новата анкета! 😊

Най-красива жена според Бг мама:

1. Мудева 233 гласа
2. Ива 168 гласа
3. Теодора 60 гласа
4. Денислава 55 гласа
5. Ситнилска 51 гласа

Шокиран съм, че Вики не е в топ 5. 😮
Аз гласувах за Мудева, Ива и Вики.
Честито на Теди Мудева. Уникална е, спор няма! 😊

Из творчеството на Жоро Блажев:

# 2 020
На мен Виктория ми е далеч от красива, та не се учудвам хич.

Аз бях за Ситнилска и Мудева.

# 2 021
  • София
Мъци реагира на визитките на участниците

# 2 022
Аз намирам прилики между братя Рълеви и Момчил и Васил.
Вторият Рълев има по-правилни черти от брат си. И двамата са хубави момчета, само единият може да си направи операция на носа и ще стане.

Защо?
Той каза че това му е в чара. Или за зъбите си говореше, не помня.

За зъбите говореше във визитката. Той е зъботехник.

# 2 023
Виктория е всичко друго, но не и хубава съжалявам .Някога може и да е била ,но сега... Този който и е пипал устните е за разстрел сериозно !!! .И да бъде сравнявана по хубост и игра с Елизабет която си беше съвсем естествена ,и много красива по-време на игрите е абсурдно .И го казвам като човек който хич не я хареваше тогава ,но няма да отрека, че е една от най -силните жени за тези 5 сезона.

А пък в анкетата гласувах за  двете Тедита  и Ива.

# 2 024
Факт, след гримирВане Вики добива вид, докато Ива и Мудева и без грим са си красавици. Тедито има нежни черти и е от типа жени, които изглеждат по-добре с грим. Дано да можем да я видим на резиденцията.

Представям си как се мобилизира за игрите – само да не се върна на детската площадка с люлките...

Последна редакция: пт, 22 сеп 2023, 20:30 от LadyCharming

Общи условия

Активация на акаунт