💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 102
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 2 070
  • София
Даниел е представен ужасно от монтажа на продуцкията. Е, чак ужасно не, но в такава светлина, че доста хора го недолюбват, обаче ето днес му слушам отговорите и съм съгласен с всичко което казва. Изказва се добре и дава доста адекватни отговори.

ИВ много е еволюирала и този сезон е най-стратегическия такъв. Всички или хайде почти всички са подготвени добре за стратегиите и за социалната игра и това щяло да е водещото в сезона. Влизат все по-подготвени социално играчи и все по-умни.
Какво ти трябва за ИВ: Добра социална игра и прилична физическа форма (но не физиката му е акцента) и си с голяма вероятност на финал...
А какво конкретно ти трябва: Стратегическа мисъл и да се разбираш с хората + Пъзели + Плуване.Така ги подреди нещата като приоритет.

Защити Изгубените, като каза, че продукцията не е права с отношението си към тях и че е трябвало да са истинско и равноправно четвърто племе. Така е щяло да бъде много по-интересно.

На стопанството храната не достига. Малко ориз и боб изобщо не може да нахрани големи и здрави мъже.

Фен е на предаването от сезон 1 и си е сбъднал мечтата да участва в ИВ.

Любим неизлъчен момент:
Още първия ден на плажа е имало дъжд и навеса им станал на нищо и те се събрали всичките гладиатори на много малко пространство и буквално са спали един връз друг и прилепнали. Това много ги е сплотило и тази мъжка дружба остава до живот!

100 кг. е влязъл и 90 кг. е излязъл (а смятайте имаше цели 2 резиденции и ако се спаси днес и още ще има според мен).

# 2 071
Един съществен минус, обаче, който няма как да пропусна. При разговора с Моника, Мартин и каза "ти си наивна,  понякога глупава". Пич, не се прави така! Да беше рекъл, че е наивна и понякога се държи глупаво, но директно да и кажеш, че е глупава означава да я настроиш срещу себе си. Предстои да видим, но смятам, че с това единствено определение Мартин загуби Моника завинаги.

Точно, как го изтърси баш това определение, да беше казал че е отвеяна,че не е интригант  и за това чистосърдечно вярва на всичко,което й казват околните,ама глупава си беше направо як шамар.

Моника не е лоша мацка,просто няма защитни реакции,според мен наистина вярва,че всички хора са искрени (щом тя е такава) и не се замисля,че могат да им скрити подбуди (разбирам я,защото и аз бях същото като по-малка).
Далеч съм от мисълта,че човек трябва да е непрекъснато мнителен, но смея да твърдя,че в това предаване е просто задължително.😬
В крайна сметка се борите за пари,бре,хора и то при яко гърч за голяма част от участниците,не е Биг Брадър да лежите по диваните на топло и уютно 🤯

Как не разбраха за 4 сезона,че типаж като Моника,ако не го изгонят рано-рано,то силните си го дундуркат почти до финала и винаги го използват да им върши мръсната работа.

# 2 072
  • Sofia
Кефи ме Дяволчето, как се опита да оправдае поведението на Крум. Simple Smile Последният ми падна в очите, уж спортна злоба, ама доооста махленска се оказа неговата. 😂

# 2 073
  • София
Diavolo, ако има рекорд за участник, който почти не е номиниран, то това за мен е Милен от сезон 2.Поне аз не помня някога да отиде на битка за спасение и като цяло всички почти го харесваха.
А относно Вики - тя хубаво "преглътнала обидата", но много бързо забрави с каква усмивка размести тя самата играчи, даже пита защо не искали да тръгнат, отделно тя изпрати Цвети в племето на мъжете, където е повече от ясно, че ще е на прицел. Да, реално трябваше да посочи някого, но абсолютно същото важи и за Ива (а е факт, че самата Вики едва им каза чао, толкова нямаше търпение да хукне към Резиденцията), както и за Денислава. А пък за нея и Виолета беше логичен този избор.

# 2 074
  • София
Цитат
Един интелигентен човек с хубав изказ и чувство за хумор е не по-малка притегателна сила.

Diavolo, ако знаеш колко си прав!!

Според мен ще е двойна елиминация, няма смисъл от толкова засукано определяне на двама спасени и двама за елиминационна битка, то си става естествено с отпадане поред (като миналата седмица) или успешно изпълнена задача пак поред.

Последна редакция: пт, 22 сеп 2023, 18:58 от лято!

# 2 075
И кого трябваше да пратят на острова Виолета и Дени за да не наранят крехката Вики, Ами като е толкова крехка да не е влизала в ИВ. Пълни глупости са това, че били безжалостни - да изпратят някой от своето племе с което са били 3 седмици, който 100% ще е и по силен играч и от полза за племетои да оставят Вики да си пие кафенце и да се гизди с роклички.
Вики още от визитката с която влезе ми е кифличка. Там се глезеше здраво и на два пъти пита интервюиращия дали ръцете и изглеждат дебели. Абе на кой му пука за твоите ръце. После като я питаха кое и е силното и оръжие, каза - ами не виждате ли и си посочи лицето ??? Ами не, аз лично не виждам, Голямо самочувствие че е някаква мегакрасавица и щяла да оплита мъжете.
Да и на мен ми дожаля когато се разплака, но такъв е формата трябва да се настроиш за глад и мизерия за поне 3 седмици.
Виолета поне не предаде никой от племето, ако беше мъж да я беше запратил нея веднага на острова.

# 2 076
https://nova.bg/accents/view/2023/09/22/426620/%D0%BD%D0%B5%D0%B … nD4wXCCckfjkgbRdQ
"Водещият Димо Алексиев ще ги посрещне на Арената с думите: “Битката днес ще бъде до последен дъх, защото днес един от вас отпада и се сбогува с мечтата си. Вторият и третият ще се борят за мястото си в “Игри на волята” в жесток елиминационен дуел.”

Така победителят ще се спаси, завършилите на второ и трето място ще се борят в елиминационна битка, а последният ще загуби мястото си в “Игри на волята”. Вторият дуел за елиминация ще има изненадващ финал, който ще остави и двамата участници в него без думи."
Какъв пък ще е този изненадващ финал на втория елиминационен дуел? Победителят отива при Амазонките?

# 2 077
За мен е грешка,че Ива не се събра с Цветан + другите мъже,които идват в пакет с него. Аз лично бих се обградила от силни мъже,с които да вървя напред и които да ме пазят и с които да побеждаваме напред.
Залага на "куци коне",защото никоя от жените не може да се сравнява със силата и стратегическото мислене на Цецо. Той за мен е като танк - хем не е глупав, хем на игрите размазва.

Гатьо не е същия. Съсипаха го!

Не разбирам тази неприязън към Даниел.За мен си е съвсем ок човек,дори лоялен към своите си хора.Ако има някой,който е агресивен, озлобен на терен е Крум.Ако има някой,за който можем да кажем предател,това е Николай.Ако има някой,който си мишкива и само се усмихва като глупак,който не знае какво друго да каже/направи е Калоян.
Откъде тръгна това нехаресване на Даниел, наистина не намирам логика.

# 2 078
Абсолютно стандартна двойна елиминация си е, както всяка година.Няма изненади или конспирации, просто двама ще си отидат довечера, защото кастът е прекалено голям.

Следващата или по-следващата седмица и капитанска ще е елиминация, даже залагам Николай да си вземе капитанството и както хубаво го е планирал да излети.

# 2 079
Ако днес отпадат двама, моето предположение е, че в първата битка ще спечели Мартин, а ще отпадне Даниел. Втори и трети ще са Цвети и Васко, като от техния дуел ще си тръгне Васко.

# 2 080
  • София
Даниел си носи лека агресия, неведнъж го показа. На мен ми стана неприятен още след първите епизоди, когато започна да пише коментари във фейсбук групата. Вярно, че имаше и негативни такива за него, но не е правилното от негова страна да заплашва и да псува. Някаква жена пък веднага на лично я покани, за мен е неуровнесен и не ми изглежда добър партньор. Бих стояла настрани.

# 2 081
Ния, споделям твоето мнение напълно. На мен Даниел ми се стори добряк и веселяк от визитката и от първите 2-3 епизода, но след реакцията му на новината, че Мишо и малкия Рълев могат да влязат в племето им и да изгонят един от тях, доста си промених мнението за Даниел. Чашата обаче преля, когато тук една съфорумка беше качила коментарите му във фб.

# 2 082
На много "изгряващи звезди" им е трудно да се справят с хейта, по точно с преживяването му. Не защитавам никой, но би трябвало вече да си знаят какво ще последва и хубаво, и лошо. В този ред на мисли, интресно ми е Гатьо издържали на този напън, ходи ли някъде да хейтва хетърите?

# 2 083
  • София
Някъде назад имаше скрийншоти на Гатьовите реакции към хейта в мрежите. Нивото може да предположите.

Janice, точно същото очаквам и аз довечера!

# 2 084

Общи условия

Активация на акаунт