💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 088
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 2 085
Дам, благодаря, предположих не сварвам всичко да чета.😉

# 2 086
  • Sunshine state
Много елегантно, с две думи Гатьо се е дефинирал като "лай**р" и се опитва да го натрапи и на другите. 😂😂

# 2 087
  • Sofia
Аууу, че махленско! Не, че от Ганьо-Гатьо очаквам ядрена физика, ама все пак..

# 2 088
Да си кажа моя фаворит за първо място в този сезон - категорично Момчил! Нямам никакви, забележки към него и не очаквам издънки, освен ако няма късмет.

Последна редакция: сб, 23 сеп 2023, 19:24 от Mama2288

# 2 089
  • София
Гатьо поне реагира на човек, който на лично го обижда, а Даниел в публични фб групи без да му навлизат в личното пространство. Все едно на нас тук някой да дойде да ни се кара. Смешно е. Естествено, че има и положителни и отрицателни коментари за всеки участник.

# 2 090
Хаха.. Гатьо е на мача Ботев - ЦСКА по Диема.. Wink

# 2 091
Да си кажа моя фаворит за първо място в този сезон - категорично Момчил! Нямам никакви, забележки към него и не ичаквам издънки, освен ако няма късмет.
На същото мнение, на база на това, което са ни показали до момента.

# 2 092
  • Sunshine state
Какво съвпадение! И моят фаворит сред мъжете е Момчил. Сред жените Ситнилска, Оряшкова и Теодора.

# 2 093

канят гост който е казал култувото "ако ще ме номинирват, да ме номинирват и да се свършва" Laughing

# 2 094
То ние не сме преоткрили топлата вода за Мудева - все пак е Мис България 2019

Тази титла за мен изобщо не е гаранция за красота, особено след Тамара Кочорапова и Радинела Чушева.

# 2 095
И аз съм за Момчил! Страхотен е! ❤️

# 2 096
  • София

канят гост който е казал култувото "ако ще ме номинирват, да ме номинирват и да се свършва" Laughing
Жълта му е емблемката Joy

# 2 097
Малко затворническа снимка, стая решетка отзад Joy

# 2 098
Твърдо съм за Момчил.
Харесват ми Радо и Теди /близначката/
Желая им успех и на тримата.

И аз като много от тук в групата, нямам дразнител от участниците.  Много съм доволна от този факт. Алекса миналата година ми разваляше удоволствието от гледането на епизодите.

Нещо не мога да се превъзнасям по Рълев. Все някакви ги мисли, върти схеми..... Вярно, че в игрите е добре. Играе го "тарикатче".
Мудева без Радев се представя много добре в играта. Мисля, че е по-добре стратегически да са разделени. Съберат ли се, ще изгубят инерцията.
Приятно гледане на епизода тази вечер.

# 2 099
А Мудева си е страхотна, зашеметяваща жена, много и се радвам без грим, корекции и каквото, и да било. След нея Ива също, Ситнилска, Оряшкова ме кара да се усмихвам като я видя, да не изпусна някоя, но амазонките са си красотички.

Общи условия

Активация на акаунт