💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 170
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 2 100
Аз явно нещо съм се сбъркала … мислех , че от 20 часа е днес и се чудя каква е тази черешка на торта по телевизията …

# 2 101
Даниел си носи лека агресия, неведнъж го показа. На мен ми стана неприятен още след първите епизоди, когато започна да пише коментари във фейсбук групата. Вярно, че имаше и негативни такива за него, но не е правилното от негова страна да заплашва и да псува. Някаква жена пък веднага на лично я покани, за мен е неуровнесен и не ми изглежда добър партньор. Бих стояла настрани.

Всъщност ясно ли е, че това наистина е акаунт на Даниел? Когато Гатьо се провикваше на Дунев “Лошо е да падаш, а?”, точно Даниел го спря и му каза “Ш, ш, недей!” Даниел не се е изпуснал веднъж досега да изпсува или да говори грозно.

# 2 102
Хаха.. Гатьо е на мача Ботев - ЦСКА по Диема.. Wink

канят гост който е казал култувото "ако ще ме номинирват, да ме номинирват и да се свършва" Laughing
Жълта му е емблемката Joy
Скрит текст:
На Ицо Стоичков ли е охрана?

# 2 103
Мисля,че двама ще отпаднат - Димо казва един от вас си заминава, втория и третия ще се бият за мястото си в игрите

# 2 104
  • София
Айде, приятно гледане! Simple Smile

# 2 105
  • София
Мартин подсказва нови правила на продукцията ли? Къде се е видяло досега, че с грошове можеш да купиш друг участник? Изключително грозно е постоянно да нарича Моника глупава, а да търси нейната лоялност. Виолета поне каквото имаше го каза в лицето на Моника.

# 2 106
  • София
Вижте лицето на Румен Радев и какъв беше когато влезе в играта преди 3 седмици. Нищо общо. Все едно бил на концлагер...

# 2 107
Радев ми заприлича на Марто (войника).
Съществуват ли такива чисти хора?

# 2 108
На мен пък Викито ми харесва, свежарка е. Симпатично миньонче, гримирана е доста секси.
Мудева, Ива и Вики са моя топ 3, точно в този ред. Мудева безспорната кралица на сезона.

Не смятам, че Дунев трябва да се жертва и да ходи да успокоява щерката, но иначе за съжаление поизцапа малко имиджа си. Не е директен, не иска да влиза в конфронтация, крие се по ъглите и зад полите на жените. Не ми е харен вече.
Елвиса е много хитър, доста повече от мама Вики, ще ги върти в отбора, както си иска. Голямо тарикатче и играч е. С манипулаторските си качества, а и като човек на продукцията смятам, че доста навътре в сезона ще стигне и бая интрижки ще развърти. Добро попадение за продукцията е.

Е колко да ги върти Елвиса, като е на елиминация.Ако беше толкова добър във въртенето, друг щеше да е на негово място

# 2 109
Това момче Румен колко е отслабнал, а гимнастичката си седи пухкава, сякаш яде накъде тайно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 110
  • София
Вики май е по-хитра отколкото я мислим Simple Smile избързах, не трябваше да го прави..

# 2 111
  • Другата България
Според мен Мартин предусеща накъде вървят нещата, а и може да поназнайва нещичко.....
Как се гаврят с Виктория.....
Вики май е по-хитра отколкото я мислим Simple Smile избързах, не трябваше да го прави..
Не я надценявай. Joy

# 2 112
Викиии, не знаеш какво искаш

# 2 113
Това предаване стана пълен водевил. Scream Правилата се сменят ката ден. Всъщност по-правилно е да се каже, че няма правила и какво ще се случи, как ще бъдат разменени пешките по дъската зависи с кое напред е станал продуцента?!  Ако е с дупето напред промените са повсеместни, ако с нещо друго може и да останат действащите правила, ноо и това не е сигурно, тук е като в армията всяка заповед е предпоследна и всяко решение подлежи на промяна. Satisfied
Участници и публика са тотално ошашавени  и оставени безмълвни Nerd
Боговете, пардон продуцентите сигурно са полудели Stuck Out Tongue Closed Eyes
Няма такъв цирк Satisfied
Това с правилата е изтъркана тема вече! Тука се пишат на терен вече 5ти сезон! Продуцентите си играят на богове, верно!

# 2 114
Не е сигурно.
Вики май е по-хитра отколкото я мислим.

Общи условия

Активация на акаунт