💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 132 973
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 2 250
  • София
Поне си знае, че няма качества, но аз не съм привърженик на "признат грях, половин грях".

# 2 251
Мартин ще е последен какво ще измислят да оставят спонсора в играта е въпроса? Не вярвам да го оставят да си тръгне. Ще има врътка според мен

# 2 252
  • София
Мартин що го пи тоя Хелс 😆 Прави го нервак...

# 2 253
Дали няма Мартин да иде на острова? И като се върне той да прати Виолета там?
Няма да е Мартин, защото ще отиде сюжетната линия с Виолета. Той ако отиде там, няма шанс да победи момчетата, за да се завърне обратно.

Simple Smile

# 2 254
  • София
Значи какво сега, Елвиса отива на чистилището?
Празник за Виолета. Не виждам как ще се върне от там Елвиса, освен ако не им дадат пъзел или някаква логическа игра. Но това ще е гавра за Румен и Мишо.

# 2 255
Леле Вила ще се побърка от кеф като види, че Марто не се връща

# 2 256
  • София
Значи какво сега, Елвиса отива на чистилището?
Празник за Виолета. Не виждам как ще се върне от там Елвиса, освен ако не им дадат пъзел или някаква логическа игра. Но това ще е гавра за Румен и Мишо.
Според мен на битка дори Елена има шанс да го победи, ако е като последната битка, която Денислава спечели, например. Не виждам как ще победи Румен, Михаил, Николай.

Приятен престой му пожелавам. Grinning

# 2 257
  • София
Вижте сега какво нещо е сценария и липсата на всякаква логика. И после защо хората не им вярват и не ги взимат сериозно.
Елвиса завърши последен, но не си тръгва вкъщи, а на Чистилището. Т.е. все пак има нов шанс.
Докато втория и третия в играта ще играят елиминационен дуел и който загуби си заминава вкъщи?!
4 място >> 2/3 място

ИВ, Стъкмистика!

# 2 258
Е, не не е истина просто!!!!
Баси

# 2 259
Значи Мартин ще прати леля Вили на чистилището.

# 2 260
Марто, дано си фен на миди! Да ти е вкусно.
Кака Вили праща много здраве!

# 2 261
  • До сърцето...
Аз съм в потрес от новите правила. Значи да си последен е по-добре, от колкото предпоследен? И втори?
Е, няма такава продукция Grinning

Да не говорим как подсказаха на Цвети. Не че съм против, но в другите случаи казваха, че не е правилна подредбата. Сега всичко уточни водещия.

# 2 262
  • София
Всъщност никак не е честно това! Останалият последен получава все пак шанс да се върне в играта.

# 2 263
АКО РАЗБРАХ ПРАВИЛНО ПРАВИЛАТА! значи можеше да си редят плочките как си искат и после си ги оправят! Загубилият в битка с още трима има шанс да остане в играта, пък двамата, дето го биха, ще се бият за оставане?!
Продуценти, сега къде сте да ви цалуна краката за тъз креативост! 🤮🤮🤮🤮🤮

# 2 264
  • София
Беше права. Bowtie Остава да видим как ще го върнат в играта чрез битка, защото човекът си призна, че няма качества. Освен да им дадат игра на белот.

Общи условия

Активация на акаунт