💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 132 973
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 2 625
Това условие за Чистилището си го измислиха заради загубата на Елвиса, Димо в началото на играта не е споменавал Чистистилището, а каза, че последния напуска ИВ, а 2и3 играят за оставане
Доколкото помня, Димо не каза, че някой ще напусне ИВ. Думите му бяха, цитирам по памет: последствията за последния ще са фатални. Вторият и третият отиват на битка и този, който загуби, напуска племената.

# 2 626
Подавам контестация, че в анкетата се гласува само за 3-ма мъже. Искам пет!

# 2 627
Тази вечер е от 20 часа.

# 2 628
Сега са най-интересните епизоди - по средата. В началото още не знаем всички имена, прескачат се една камара хора и не знам на кого да симпатизирам.
Епизодите сякаш имат пълнеж, сякаш вървят бавно. В края пък всичко върви прекалено бързо, става ми тъжно че ще свършва.
А в средата - вече симпатизираме на някои, искаме други да си ходят (а има не един и двама които ако си отидат няма да ни е жал).

# 2 629
Тая дунда Никол много неприятно същество. Язък за баща й и славата му.

Себеподобните се намират. Неслучайно тя и Елизабет от сезон 3 (която не понасям) са най-добри приятелки в живота.

# 2 630
Това условие за Чистилището си го измислиха заради загубата на Елвиса, Димо в началото на играта не е споменавал Чистистилището, а каза, че последния напуска ИВ, а 2и3 играят за оставане
Доколкото помня, Димо не каза, че някой ще напусне ИВ. Думите му бяха, цитирам по памет: последствията за последния ще са фатални. Вторият и третият отиват на битка и този, който загуби, напуска племената.
Току-що каза в ретроспекция та:Един от вас отпада..
Няма от племена и т.нкакто се коментираше тук

# 2 631
Ах, ах ГатЮ си е научил урока. Не иска вече да залага за новобранец.🤣

Още сега ме впечатли Виктория. Въздушна акробатка , екстремистка и страхотна сладурана. Ееее кофти избор Мишето ми е любимка , а Вики много ми хареса. Направо не знам за коя да стискам палци.

# 2 632
vvi, сега не слушах, но снощи чух и това за племената, и за фаталните последствия. Не помня обаче кога ги каза.

# 2 633
  • Другата България
Именно, И затова бях сигурна, че няма да е двойна елиминация.
Въпреки че никой не вярваше.

# 2 634
Ах, ах ГатЮ си е научил урока. Не иска вече да залага за новобранец.🤣
Дано не излезе пак крив залога му и да се озове в Чистилището
Горкото Гатенце

# 2 635
  • София
Хехе любимецът на Вики е Фифо.
Още повече ми се издигна.
Този път за първи път ще стискам палци не на ''звездата''

Айде, Вики!

# 2 636
Подавам контестация, че в анкетата се гласува само за 3-ма мъже. Искам пет!
Аз гласувах за пет Joy Не дадох глас за другите два безинтересни за мен въпроса.

# 2 637
Димо току що каза, че Михаела е победила Фифо … дали някой се сеща на коя игра точно, че аз такъв случай не помня ?!

# 2 638
Ехо! Не посъкратиха ли малко халките...а  тръбата, а тарзан...

# 2 639
Ехо! Не посъкратиха ли малко халките...а  тръбата, а тарзан...
Няма ги Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт