💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 132 934
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 2 610
  • Буркина Фасо
Да, това четвъртият да остане, а третият да си тръгне беше бая абсурдно и нагласено. Смешен и безинтересен става този сезон.
все пак говорим за 2 отделни игри.
при първата условието беше: първият се спасява, а последният отива в Чистилището. 2 и 3 ще играят допълнителна игра.
във втората игра условието беше: победителят печели пари, победеният напуска игрите. във втората игра не е имало трети и четвърти. само победител и победен.

# 2 611
  • Sunshine state
Какво да кажа за епизода.. Ами кофти епизод! Значи Васил по такъв келяв начин отпадна, че нямам думи.. И да, харесвам Мартин, но тая врътка да го пратят на острова е направо ужас. Искаше ми се да не съм гледала.. Дано ми пооправят вкуса следващата седмица и стане нещо, та Виолета я разкарат, че иначе голяма мъка ще е гледането. 😝

# 2 612
  • На Изток от Рая
Да, това четвъртият да остане, а третият да си тръгне беше бая абсурдно и нагласено. Смешен и безинтересен става този сезон.
при първата условието беше: първият се спасява, а последният отива в Чистилището. 2 и 3 ще играят допълнителна игра.
във втората игра условието беше: победителят печели пари, победеният напуска игрите. във втората игра не е имало трети и четвърти. само победител и победен.

Това условие за Чистилището си го измислиха заради загубата на Елвиса, Димо в началото на играта не е споменавал Чистистилището, а каза, че последния напуска ИВ, а 2и3 играят за оставане

# 2 613
Според мен ще разформироват Старейшините, за да сложат Виолета някъде като навлек (съдбата на Гатьо) и да я видят в съвсем нова ситуация какво ще прави. Дени ако е умна, а мисля че горе-долу е, ще започне да се дистанцира от майка си. И аз я мисля за доста силна както физически, така и психически. Като минус е, че и тя дрънка горе-долу много като за в този формат.

# 2 614
Довечера, ако загубят залога жълтите- Цецо,  Момчил или Гатьо ще са яко прецакани Joy
Тъкмо ги подсилиха и уредиха с бушони  амазонките и сега пак ги грози възможността да са -1. Всички знаем, че късата клечка ще е за някой от тримата гореспоменати " пленници ".
Аз залагам на Цветелин.  Не му се кефят много дамите.

# 2 615
  • София
Този сезон освен с Гатьо и пичувите и Вальо добро утрото ще се запомни с три ТОП момента, надлежно увековечени с видеа и гифове: Ай, Сакън / Радо моторницата / Крум и номера с въжето. Simple Smile

Крум тактика открадна шоуто! 😈😎

# 2 616
Довечера, ако загубят залога жълтите- Цецо,  Момчил или Гатьо ще са яко прецакани Joy
Тъкмо ги подсилиха и уредиха с бушони  амазонките и сега пак ги грози възможността да са -1. Всички знаем, че късата клечка ще е за някой от тримата гореспоменати " пленници ".
Аз залагам на Цветелин.  Не му се кефят много дамите.
Горките "островитяни"! Тамън вече да им дойде реда за влизане и те им трупнат още двама мъже за преборване! Мисията им става невъзможна! Радев, Михаил и малкият Рълев ще са бесни!
И според мен ще е Цецо.

# 2 617
Особено, ако единият е спонсор Trollface
Шегувам се

# 2 618
Здравейте, успешни хора на средна възраст!!!

След 4 сезона, в които все се прокрадваше съмнение, че някои моменти са нагласени, накрая измислиха как чрез абсолютния хаос да контролират играта без зрителите да имат право на възражение. Въобще не ми допада тази структура и ми убива желанието за гледане.

Като изключим външния вид на Вики не мога да разбера по какъв начин е толкова ценна за продукцията, че след категоричния и' отказ я "посъветваха" отново да помисли над въпроса. Румен Радев беше потресен и въобще не успя да скрие разочарованието си, че след всички мъки, които те преживяват, някой получава такъв лесен достъп обратно.  Та дори Мани не получаваше такива изгодни оферти.
Целта на всички разделени двойки е в крайна сметка да се съберат в активно играещо племе и няма абсолютно никакъв смисъл някой да се жертва и доброволно да отиде в изгнание, защото възможността и двамата да се измъкнат оттам е минимална. В този ред на мисли въобще не обвинявам Дунев, а Мудева е също умно момиче и няма да го направи.

Защо така нареждате Вили? За мен тя не прави нещо по-различно от всеки един действащ участник. Напълно нормално е да се разделят на два лагера и всеки един да се опита да избута своя си по-напред. И Мартин, и Виолета действат по един и същ начин и същевременно се сочат с пръст, много е смешно отстрани. Виолета е силна и способна като участник, не се притеснява да бъде директна, това което не харесвам е ужасно грубия и' език, много заплашително се изразява, същите неща може да ги изкаже по-спокойно и пак да имат стойност.

Много ми е мъчно за Васко, очертаваше ми си като фаворит. Малко Гого вайб ми даваше - такъв леко отстранен от другите, отнесен, но способен. Жалко, че потенциалът му беше похабен, уви случва се и на най-добрите. Направи феноменална битка при спасението и ще бъде запомнен с нея.

# 2 619
Позитивни хора Simple Smile
Не успях да гледам снощи, а вие сте изписали толкова много, че не можах да прочета всичко.
Вальо и Васил са аут, а Елвиса е на плажа, нали така?

# 2 620
Толкова успешни и позитивни хора, не бях срещала в друга тема. Здравейте  Simple Smile

Пишете, пишете.... как искам, да чета само хубави неща за Момчи и  Теди. Моля се, намесата на продукцията да липсва. Много ще ме яд. Забравих.. важно е да сме млади и позитивни.

Ще го запомним Валентин.  Съседите сигурно се чудят,  какво се случва с мен. С глас се смея.

# 2 621
  • София
Позитивни хора Simple Smile
Не успях да гледам снощи, а вие сте изписали толкова много, че не можах да прочета всичко.
Вальо и Васил са аут, а Елвиса е на плажа, нали така?
Прекрасна съфорумка Simple Smile
Точно това се получи.Поне докато свърши предаването.То сега вече може да е друга ситуацията Simple Smile
Ето Елвиса като се събуди и почва да брои хората,че знае ли се.

# 2 622
Брилятно резюмирано от sineva 1
Не разбрахте ли, че няма правила и продукцията на момента според човека решават какво ще се случи!
 На един дават грошове, на друг не. А и грошовете имат различна стойност и носят различни привилегии в зависимост в чии ръце са. Някой за една торба грошове получава само един допълнителен глас на номинациите, а друг за 50 гроша се спасява от номинация или директно номинира, който реши.
Всичко каквото се случва е по сценарий плод на, щях да пиша БОГАТОТО, но е по-скоро БОЛНОТО въображение на сценаристите, които залагат на тези играчи, които ще направят сеир, а за другите пълен игнор и после са чао (този сезон напр. близначката). Първите и те не са за завиждане, обръща им се внимание, дава им се ефирно време, докато ги изцедят, като лимони и после по пързалката. Ще са късметлии, ако докато са ги изстисквали, не са ги направили за резил и не са се контузили. Има и една привилегирована групичка парашутисти или туристи, които са там за емоцията. Тях също не ги брига, кой какво, дали ще загубят битка или ще са номинирани. Те си знаят, че няма да мръднат от формата преди датата, за която имат уговорка. Пример Елвиса. Беше последен от четиримата, но остана. Вторият от битката Васко е аут.
Какво повече да се каже?!
Какви грошове, какви пет лева?! Ако са решили да ти духната под опашката една торба с грошове няма да те спаси, ако обаче искат още да си на ринга земята ще изринат, нови правила ще измислят и ще си там, а грошове не ти трябват.
Всичко е само игра, всичко е само спектакъл! Nerd

Хем Димо няма да сбърка като каже - качвайте се в кануто.

# 2 623
  • Буркина Фасо
Скрит текст:

Това условие за Чистилището си го измислиха заради загубата на Елвиса, Димо в началото на играта не е споменавал Чистистилището, а каза, че последния напуска ИВ, а 2и3 играят за оставане
не е казвал това.
"-един от вас отпада
-един от вас ще е победител
вторият и третият - ще се борят в жесток елиминационен дуел
-последният напуска племената"
това са думите му. последният напусна племето и отиде в Чистилището.

Последна редакция: сб, 23 сеп 2023, 19:54 от ]|I{•------» ❼0ʘ❷_𝐎𝓖Ⓝ𝔬в «------•}I|[

# 2 624
Ако довечера амазонките действително загубят и пратят някого в чистилището, най-накрая Румен ще има шанс да се събере с Мудева, за да останат хората в чистилището същия брой. Или при следващата битка в племената ще влезнат двама?

Общи условия

Активация на акаунт