💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 132 896
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 3 030
Аз до колкото си спомням фехтовачът все пак се върна,  събра племето и каза, че напуска по семейни причини.
По-интересно е къде са го намерили. 🙃 Ваня разказа в един от първите Надкаст-и, че той наистина си е изчезнал. Цяла нощ и съотборниците, и екипът са го търсили и много са се изплашили. В краяна сметка го намират във... Варна. 😳

Последна редакция: пн, 25 сеп 2023, 10:27 от Bilyana14.

# 3 031
Ей, че удобно.. Това, че си си дал Д-то под наем влизайки във формата не значи, че някакви си там, било те и продуценти имат правото да издевателстват върху теб! Браво на Веселина! Така се прави и действа срещу самозабравили се!
Явно пак трябва да напомня за кетъринг фирмата, както и за тези за хим. Чистене , почистване ит.н. Снимките с пластмасовите чинии и чаши след отбора на камъните са пословични , че дори ги върнаха всичките да почистят мястото. А върха беше Валю на който и Беър Грилс ще завиди на скорострелвото запалване на огън. Не спорете сухи мокри дърва. Те нямат нищо общо със запаления огън.

# 3 032
  • София
Аз също не вярвам да са само на миди, сигурно и те получават по банан понякога. Момчетата не вадят малко миди, но първо, че те сигурно бая ядат извън предаването, особено Мишо, второ, че те по цял ден хабят енергия и са в страхотен дефицит така. Никол и Елена пък лежат само, те не ходят и на едната битка дори. Това не изключва да има дават някаква храна, но явно за някои е крайно недостатъчна, а за други - не.

# 3 033
Според мен някой хора са атлетични, т.е. повечето спортове им се отдават лесно. Други не са.

Ти говориш за талант, него наистина само някои хора го имат. А двигателната култура се учи/възпитава, както четенето и смятането. Просто човек трябва да спортува и да си я развива. И само малък процент хора са толкова схванати, че нищо не могат да развият. Но при повечето просто си трябва да спортуват нещо.
Двигателната култура е на първо място изпълнение на движенията по такъв начин, че да не се претрепеш или увредиш.

На второ място - да не претрепеш останалите наоколо.

И на трето място - по ефективен начин.

С колкото повече различни спортове се е занимавал човек, с толкова по-развита двигателна култура е.

И един пример:
Скрит текст:
В Dancing stars Детелин Далаклиев, професионален боксьор, беше много скован като танцьор Grinning

# 3 034
Мудева защо се възмущава, че хората ги питат за къпането? Днес Виктория написа в отговор, че тези, които са били на реката не са се къпали изобщо. Как изглеждат добре без баня не знам?

# 3 035
Забравих да пиша. Изгладах Неделчо и Туджаров.  Беше интересно.
Накрая казаха, че предния път са снимали без да гледат епизода и са се изложили. Повече няма да правят тази грешка. И защото вече се забравя какво е станало от началото на седмицата, ще имат епизоди два пъти седмично. Ще продължат и с Фермата, но това няма да им пречи.

# 3 036
Слушам в подкастите "двигателна култура," "двигателна култура"...
Само професионалните спортисти я имали, а сред тях пувците били най-съвършените. Дали биха могли да я дефинират?

Според мен някой хора са атлетични, т.е. повечето спортове им се отдават лесно. Други не са.
Плуването развива координация, баланс, гъвкавост, издръжливост, сила и ...никога не ти свършва въздухът.😉 Тренира и натоварва всеки мускул в тялото и то така, че да е максимално ефективен дълго време /за разлика от бутафорните буци на Ники/. Тренировките не включват само плуване, а много други- сухи тренировки, фитнес, бягане, та, да, можем да кажем че е сред най-ефективно развиващите спортове.

# 3 037
Мудева защо се възмущава, че хората ги питат за къпането? Днес Виктория написа в отговор, че тези, които са били на реката не са се къпали изобщо. Как изглеждат добре без баня не знам?

След 5 години като отпадне договора на дезон 1 ,ще разбереш как си оправят веждите, миглите, маникюра ит.н.

# 3 038
Поне в реката не са ли се къпали Thinking Не мога да си го представя, Не съм се къпала седмица заради операция , обаче ползвах мокри кърпи и пак не се понасях. Пък те бягат, потят се

# 3 039
  • Sofia
Реката е като жабурняк заблатена.

# 3 040
  • in Wonderland
Цитат
Плаването развива координация, баланс, гъвкавост, издръжливост, сила и ...никога не ти свършва въздухът.😉 Тренира и натоварва всеки мускул в тялото и то така, че да е максимално ефективен дълго време /за разлика от бутафорните буци на Ники/. Тренировките не включват само плуване, а много други- сухи тренировки, фитнес, бягане, та, да, можем да кажем че е сред най-ефективно развиващите спортове.
+++ един от Най- малко травматичните спортове, което, лично за мен е от огромно значение за трениращите го.
Факт е, че деца, които са се занимавали със спорт, даже и да не е било на някакво профи/ високо ниво, имат изградена много добра физическа култура, за разлика от тези, които никога не са стъпвали в зала/стадион/ басейн.

# 3 041
Поне в реката не са ли се къпали Thinking Не мога да си го представя, Не съм се къпала седмица заради операция , обаче ползвах мокри кърпи и пак не се понасях. Пък те бягат, потят се

Забранено им е било да влизат.

# 3 042
Жорко и Чакалчето казаха, че са понамирисивали Simple Smile Фейгин не вярваше. Те викат, че явно сами не са се усещали, защото са разнасяли аромат всички. Това последното   за аромата  е мое. Не знаех как да го напиша. Нямаме в преразказите Simple Smile

# 3 043
  • BG-DE
Те ако три седмици не са се къпали няма само да "понамирисват" ами само с  ухание ще могат да нокаутират противниците 😂 Интересно как пък на нито една не се омазни косата, а това че на Вики не и пораснаха корените на русата коса го коментирахме май вече 😂

Последна редакция: нд, 24 сеп 2023, 21:53 от Menerva

# 3 044
Усмихнахте ме  Simple Smile
Ами влизат във водни битки, море, солена вода. Знам ли?

Общи условия

Активация на акаунт