💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 132 828
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 60
  • София
На мен пък Александра ми е като лелките от ритуалната зала, не искам да й гледам безизразната физиономия. Димо и Фърсито ще са страшен тандем.

# 61
Къде да се подпиша за новите водещи? Simple Smile

Дяволо, благодаря за темата.
Чакам прожекцията на амазончовците.

# 62
Катя е последното да се нарече празноумна.
Инфантил всъщност повече й отива. Онзи ден някой беше публикувал моменти на Ники и Катя и си припомних набързо колко тегав сезон беше, заради нея. Да нямаш такова в къщата... 😳 Неслучайно беше докарала болест на сестра си.

# 63
Гледахте ли промото в официялната  страница на ИВ във фейса?  Гатьо казва" не е за мен това племе ,не ми е мястото тук,сега  Цветомир/ а той е Цветелин Sweat Smile / се чувства прекрасно .

# 64
  • София
Запис и от мен.Благодарности към домакина и кураж!
Както е тръгнало,докато не махнат амазонките от реката,ще им вливат играчи.Така че Дяволо ще има да поправя и ъпгрейдва...Simple Smile
Няма как да подкрепям жълтото племе след бруталната намеса на продукцията.Такава наглост не бях виждала-ще ги направят отново 8 човека,а червените ще останат 7...Сигурно после и към старейшините ще посегнат...

# 65
  • София
За дамите 🙄

За мен си 😋

# 66
Ееееейййй Дяволче, за жените Мишо само по монокини. А и на моделчето ми Мастагарков няма са се разсърдя. 😉😁🫠

# 67
  • Sofia
Мишо малко на Валерко ми прилича.😀

Мерси за темата,Дяволче!🤗

Довечера подозирам,че няма да е чак толкова интересно,колкото очакваме.😉

# 68
Дяволо, тази за тебе не я разпознавам. От кой сезон е поне пиши.

# 69
Гледах едно клипче на Вайс при гостуването му при Чакала и Жоро.Вайс се двоумеше ,кой е хитът на всичките сезони ,дали Мани където се кара с Поли или  Гатьо ,който ще се развежда ,като се прибере Sweat Smile и стигнаха ,до единодушието,че като Гатьо не е имало такъв участник с толкова лафове ,уникален Smile .Но сега вече в новото племе ,няма да се раздава както при Гладиаторите  ,ще му падне ентусиазма  и ще му е вече все тая.

# 70
Дяволо, тази за тебе не я разпознавам. От кой сезон е поне пиши.
Eeeee!  Мудева!

# 71
Кога ще има битка за влизане в С6 за жени? Предлагам срещу Мани Първа, че да е абсолютно непридвидимо😂

# 72
1. Ситнилска; 2. Амазонки; 3. Катя.

# 73
Soney, мерси Purple Heart Изобщо не разпознах миската. В игрите ми харесва много Grinning

Скрит текст:
Гледах едно клипче на Вайс при гостуването му при Чакала и Жоро.Вайс се двоумеше ,кой е хитът на всичките сезони ,дали Мани където се кара с Поли или  Гатьо ,който ще се развежда ,като се прибере Sweat Smile и стигнаха ,до единодушието,че като Гатьо не е имало такъв участник с толкова лафове ,уникален Smile
.Но сега вече в новото племе ,няма да се раздава както при Гладиаторите  ,ще му падне ентусиазма  и ще му е вече все тая.
Остава да се хвърли в морето и без жилетка в знак на протест Joy

# 74
Ох, той Цецо не е от високите. Няма как да е Ива избраницата значи. Остава си Викито.
За мен /ама какво разбирам аз от жени!/ най-хубавите там са Мудева и Ива.
От мъжете Мишо и Цецо. Радев и той е симпатяга.

Хайде, приятно гледане!

Общи условия

Активация на акаунт