💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 437
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 810
Момчил изглежда много свестно момче

# 811
  • София
Само мен ли ме дразни, че Вики говори като 5 годишно дете?

# 812
Нагледно разликата в интелекта между Пеньо и Момчил....Пеньо ,,Ти си бъди амазонка, брат - аз съм си гладиатор". Ох, поне да се посмеем ....Пеньовата работа - ,,Те го плюят,то си мисли,че дъжд вали"

# 813
  • София
Амазонките с единствения шанс да хапнат, ако се самоизпратят из другите племена Grinning

Кефи ме този сезон. Супер странен е Grinning

# 814
Оф, ами малко ме дразни, че се следва линията големите силни мъже да спасят бедстващите Амазонки. Добре де, нямаше ли една сценаристка ей, така да надделее над другите и даде една зрелищна победа за нас дамите.

# 815
Много ме дразни Виктория, но не колкото миналогодишната де. Просто е хитричка и минава по тъч линията

# 816
Аз сега съм Амазонка ( от Момчи).
Ех, как да  се обясни на някои, че това е истинското мъжество, а не вечното гладиаторство- в игрите и в живота.

# 817
Оф, ами малко ме дразни, че се следва линията големите силни мъже да спасят бедстващите Амазонки. Добре де, нямаше ли една сценаристка ей, така да надделее над другите и даде една зрелищна победа за нас дамите.
Ако играта в да кърпят чорапи, макар че и там не е сигурно

# 818
И сега по стара волева традиция мъжете ще подпукат Амазонките и от това племе няма да остане нищо до сливането.

# 819
  • BG-DE
Вики не знае къде отива 😂

# 820
Загубих залога , заложих на Ганьо , а тя Виктория пратила .. тия хора май са слепи , за да не осъзнават , че Ганьо им е котва ..

# 821
Ох горките старейшини. Сега , ако им махнат или Васко или моделчето ми, ще станат жив зян. Те там толкова излишни звена станаха, че не ги виждам скоро да победят.

# 822
Много ме дразни Виктория, но не колкото миналогодишната де. Просто е хитричка и минава по тъч линията
Едвам се сдържаше да извика ЙЕЕЕС като я посочиха да отиде при Старейшините Sad

# 823
На Виолета рязко ще и стане лошо. 😀😀

# 824
  • Варна
Стрина Вили ще вдигне купон тая вечер 😁

Общи условия

Активация на акаунт