💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 444
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 825
На Виолета рязко ще и стане лошо. 😀😀

Не вярвам.Идва още една жена за нейната коалиция срещу мъжете Smiley

# 826
Тамън се събраха Момчил и брат му и айдее - един срещу друг.
Да знаете че няма да оставят двойка в едно племе. Все ще намират начин да ги разделят.
И е правилно според мен

# 827
  • София
Според мен Виолета ще прикотка малкото Вики и, дойде ли и Денислава, ще коли и беси тя при Старейшините.

# 828
  • BG-DE
Виолета лесно ще прикотка Вики, а ако днес влезе и Дени женската коалиция става доста силна.

# 829
Мисля, че това не е толкова лош вариант за Момчи , в женското племе даже още повече би се откроил, няма го това себедоказване на крайна степен. Но не ми е толкова убедителен като представяне и днес, и предната седмица- казвам го, защото да, знам, че е добър, но сякаш имах очакване да го наредя до Фифо и Гого.

# 830
Каквото и да стане с Момчил от тук нататък, спечели още повече симпатии на зрителите. Освен шампион в игрите се показва и като страхотен човек в живота. Браво!

# 831
  • София
И Вики е дотук.
Сега ако спечели Денислава и дойде, няма Мас..... Вики ще е на скалите.

# 832
Румен наистина е видимо отслабнал. Но за момичетата не съм забелязала. Някоя свалила ли е според вас? 2 седмици глад са 5-7 кг поне ?!
Веднъж бях болен за два дена. Почти нищо не ядях. Само от тези два дена свалих 3кг.

# 833
  • До сърцето...
... а тя Виктория пратила .. тия хора май са слепи , за да не осъзнават , че Ганьо им е котва ..
Не са слепи, инструктирани са Stuck Out Tongue Winking Eye

# 834
  • Другата България
Чета ви. Blush
Дотук май прогнозите ми са в десятката.
Само Вики не предвидих.
Сега чакам Дени.
Ееех, Тупарев.....

# 835
Ами племената са вече горе-долу равнопоставени. Играта сега започва. Разни грозни картинки като жени, носещи варели, ще почнат драстично да намаляват.

# 836
  • София
Става ми жал за лилавите. Ужасно изгорели са им лицата. Как може да не им дават слънчезашита?!

# 837
  • София
Сега се замислих, че явно не са предвиждали изначално тези замени. Няма жълти екипи за мъжете, червени за жените. Само виолетови има предвидени. Предни години веднага смениха екипите

# 838
Разбрахме Димо.Разбрахме че Дени печели и влиза при мама Вили Smiley

# 839
Дени влиза. Не дадоха Вики как отива при Старейшините, значи за десерт ще гледаме нейното влизане и това на Дени. Шок, шок

Общи условия

Активация на акаунт