💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 426
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 840
  • София
Тия докато не утрепят някого, няма да мирясат. ВъртИ се до откат, после подскачай по греди, стълби и люлки... Head Band

# 841
Сега се замислих, че явно не са предвиждали изначално тези замени. Няма жълти екипи за мъжете, червени за жените. Само виолетови има предвидени. Предни години веднага смениха екипите

То с тази въртележка на играчите, не могат да смогнат с екипите. Grinning

# 842
Валентин на разходка е тръгнал хахах

# 843
Вальо има ли жена? Че да си го зема да ми е дразнител? Едно дете имам, сега сестрички ще се станат! Кат мъж не ме кефи, ма аз за  стимул така😂😂😂

# 844
Хахах Вальо ще върти до шести сезон.

# 845
  • София
Вальо има ли жена? Че да си го зема да ми е дразнител? Едно дете имам, сега сестрички ще се станат! Кат мъж не ме кефи, ма аз за  стимул така😂😂😂
Доколкото помян от визитката му е вдовец.

# 846
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Направо ми е жал като ги гледам какви изпостеляли са всички младежи.
Особено президента и малкия Рълев, толкова са изпити, като скелети.

# 847
Тия гладни хора на тая жега на тия уреди...не ми харесва.

# 848
Елито и то нескопосано, като татко си. Време им е да си ходят вкъщи.

# 849
Тва Елена егати дразнителя 😂

# 850
Ленчето се претрепа.
А Дени  чак сега тръгва

# 851
  • Буркина Фасо
И сега по стара волева традиция мъжете ще подпукат Амазонките и от това племе няма да остане нищо до сливането.
нищо чудно в следващите дни жълтите да се нахранят и да вземат някой и друга битка.

# 852
Доколкото помян от визитката му е вдовец.
значи и младо гаджИ ша ми доди😂
Апропо, това ми обяснява отношенията с щерката!

# 853
  • София
Дени няма да може да ги настигне, с една обиколка са напред.. то с тия пергели..

# 854
Ах Рълев 2 май ще влиза. Това изобщо не ми беше хрумнало. Е все пак може и да изненадат сценаристчетата.😉😁 Все още има шанс за преобръщане, че ще видим Дени или Рълев 2 ще е.😁
Не знам защо ,ама си мисля че няма да е Румен. Не вярвам на амазонки четвърти мъж да им сложат.

Последна редакция: вт, 19 сеп 2023, 22:33 от Joy 05

Общи условия

Активация на акаунт