💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 301
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 1 110
  • София
Аз се изхитрих да си оставя 4 гласа за мъжете, та моят избор са Момчил (малко на рецидивист го докарва, но е интелигентен и възпитан, и има хубава усмивка, както каза някой); Елвиса (не е популярен, гледам, но на мен като външност ми допада); Михаил (ясно защо Grinning); Румен.

# 1 111
  • Някъде в Матрицата
Гласувах в анкетата. На първият и втория въпроси май ми е нужна опция "все таа,брат" Joy но избрах от предложените.
Догодина, да си поканят Икеа като спонсор и играта да започва от празен терен с кашони и първа стъпка - сглобяване на реквизит. После - каквото са си сглобили, това е... JoyJoyJoy

# 1 112
Алфата на сезона Joy

# 1 113
И от мен глас за моделчето ми - Мастагарков, втори Радо, а за най- секси тяло от всички сезони досега - еднолично обявявам Мишо. 😉😁🫠

Дунев на младини и той голям красавец е бил, ама сега бледнее.  Виж ако имаше машина на времето 😉 сигурно  и за него щях да дам глас.😁

# 1 114
  • España
Ехаааа….супер анкета !!!!
За мен топ при мъжете е Румен Радев ! Освен прекрасна външност , има и някакво вътрешно много секси -чаровно излъчване !😉
Също съм гласувала за Мишо ( да не говорим , че реабилитира носенето на слип , предвид предния сезон 😉) .
Също и за Дунев . Аз даже на времето бях влюбена в него 🥴 , сега е минал петдесетака, обачеееее я вижте го като млад :

# 1 115
Цитат
[2] Одобрявате ли, че Момчил излъга амзонките и двамата мъже, като каза, че Крум е отпаднал първи, а той е отпаднал на предпоследното очертание на гредата?
Това не знам откъде дойде. Снощи не го чух, сега върнах и Момчил не казва това. Казва, че Крум е отпаднал на предпоследния сектор, а той на пред-предпоследния.

Иначе от мен Калоян, Мастагарков и Михаил.

# 1 116
Дунев навремето не знаех кой е Joy

# 1 117
Искам само да кажа, че много ме е яд, че Вики ще е с имунитет, защото си представям колко щях да се смея ако беше пристигнала от реката толкова доволна, че отива на резиденция, а на следващия ден да се окаже от резиденция на плажа на Изгубените

# 1 118
Колко хубаво, че за повечето красавци си има "пътници". За мен Румен и Мишо изглеждат изумително. Но..., но мили малки момичета (а и момчета) - желателно е да има и връзка с централния мозък. За това имаме сравнително малко доказателства, които продукцията да ни е представила. Ако ме попитате "с кого би искала да си приятел?"- бих казала Момчил. Изглежда затворен, но не е шумен и натрапчив, изглежда, че има какво да се научи от него и няма да е скучно. А и с това "мухльо" според мен даде знак на брат си, че засега продукцията ги надиграва. Най-вероятно не е трябвало да става капитан. При хора като тях, които са убедени в съвършенството си, се появява такава временна "слепота". Но момчето ми изглежда почтено. Да видим.

# 1 119
В анкетата за топ 3 гласувах - Радостин, Румен, Михаил. Мастагарков ми е от тези незапомнящите се, стандартни, в момента не се сещам как изглежда точно

# 1 120
  • España
Дунев навремето не знаех кой е Joy
Дунев някак остана в сянката на Данчо Йовчев , макар неговият медал да беше от Атланта ‘96 , тоест доста преди този на ЙЙ Атина 2004, иначе и двамата имат сребро ….

# 1 121
По движението на темата си личи ентусиазма на гледащите.
От както Гатьо стана Амазонка ни (на повечето) потънаха гемиите.
Мотото на сезона - Никой не е в безопасност, явно не работи. От там е и тюрлюгювеча, който сътвориха.
Трафик ще има при гаф на продукцията и някоя игра за конкретен човек или племе. Надявам се дълго да не гледам Мадам и дъщеря й.

# 1 122
  • Sofia
Гласувах в анкетата без втори въпрос.
Явно и аз съм пропуснала кога точно е излъгал Момчил.
А и каквъв е смисъла да лъже,при положение,че и Ива беше там?!

# 1 123
  • София
И аз се изненадах от този въпрос, но помислих, че съм изпуснала нещо. Diavolo, сигурен ли си в описаното?

# 1 124
  • София
Според мен амазонките все още не са най-силното племе дори и в тази си конфигурация. Гладиаторите са по-добри и вярвам, че ще го докажат напред в играта през идните седмици... 😊

Георги и Сюзън се радват на Ива

Последна редакция: ср, 20 сеп 2023, 15:59 от Diavolo

Общи условия

Активация на акаунт