💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 150
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 1 920
  • Другата България
За каква двойна елиминация говорите?
Аз превключих канала, след като казаха това за Викито и видях ухилената ѝ физиономия? Да връщам ли, още ли промо има?

# 1 921
  • София
Вики може да върне Дени обратно.

# 1 922
Това си е поредната подигравка с изгубените. Виктория с нейните 100 гроша, спечелени в "епична" битка с "тежък" противник да се откупи.  А те горките простосмъртни, да си гният там

# 1 923
  • Буркина Фасо
има вариант и да не иска да се раздели със 100-те гроша.

# 1 924
Обзор номер 10:
Старейшините са на съвет. Виолета почва уверено, че този път тя няма да е номинира, защото има дъщеря си и Дунев. Мартин дръпва реч, която я оставя разтреперана, а авторитетът на Дунев е сринат. Олимпиецът се оплита в думите си. Мартин и Васил са изпратени на елиминация.
Мартин казва на Моника, че е крайно време да избере страна и да спре да бъде в ролята на глупавата блондинка.
Цецо проучва водите при амазонките. Иска да обърне нещата в своя полза при евентуално номинации. Гатьо казва, че се предлага доброволно за номинация и си ляга отново. Печели симпатиите на жените.
Предстои силова битка между амазонки и гладиатори. Бившите пичуи са уверени в победата, а Крум(хвален от Димо) е на гребена на вълната. Помита, изяжда и премазва противника. Цецо иска двубой с Крум, за да го научи на вкуса на загубата. В крайна сметка капитана на гладиаторите пада от високо, след като отборната стратегия и дух на амазонките ги побеждава. Николай продължава серията си от загуби в силови битки срещу жени. Амазонките намират перфектния химн за племето си и си тръгват с висок дух от арената!
Гладиаторите са на съвет. След като в началото на епизода Ралица е заявила как всички знаят, че новодошлите като Денислава имат имунитет, се оказва, че Цвети дори като новодошла няма такъв. Това е добре дошло за яките мъжаги. Радостин и Рълев с нейна помощ се спасяват и пращат викинга Даниел да се бори за мястото си в предаването.

# 1 925
  • Другата България
Няма такъв вариант, тя и да не иска, Тупарев иска, вЕрвай ми.

# 1 926
  • София
Аз предпочитам да гледам Виолета, с всичките й  интриги, силни и слаби страни, по-комплексен играч е...На Виктория какво да й гледам-роклите ли?? Както казах кифли не ме кефи да гледам..

# 1 927
Аз превключих канала, след като казаха това за Викито и видях ухилената ѝ физиономия? Да връщам ли, още ли промо има?
Аз не чух за двойна елиминация. Казаха стандарното малко поизядено , един е спасен и един си заминава. 😁

Редактирвам се. Вторият и третият ще водят битка. Но финалните думи на Димо бяха : Един остава, един си заминава. Че нищо чудно да заместят Вики с някой от утрешните юнаци.

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 23:33 от Joy 05

# 1 928
Последният отпада, първи се спасява. Втори и трети се борят на битка. Това казаха.

# 1 929
А дали няма да има нещо друго .. просто ей така да може да се върне? Може би ако се съгласи ще е за сметка на 2-ма изгонени от изгубените? Или просто за драмата.
Май твърде много взех да си въобразявам 🤣

# 1 930
Смилили са се над малкото, разплакано и подсмърчащо Вики и го връщат в Рая, след ден на Чистилището. Innocent Ако е за сметка на Горгоната-майка ще е голяма веселба. А Веселин, ако не са го изгонили го чакат тежки дни...и нощи с мама Вили яхнала метлата. Чистилището ще му се стори Ад. Smiling Imp Тази веселба определено не е за изпускане. Nerd

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 23:40 от sineva 1

# 1 931
  • Sofia
Все ми е тая за какво е там Марто и до къде ще стигне,кефи ме.😁
Само  да дразни стрина и да ѝ вдига кръвното,ми стига.
Дунев изобщо не подлежи на коментар,че ще ме изтрият.
Мастагарков и той доста хлъзгав.
А Моника наистина е симпатична в глупостта си,поне не виждам злоба в нея.

Рълев голям стратег,няма що.
Първо - изпорти Николай.
И второ - от къде разбра,че Калоян играе с него?!
/Калоян,между другото,ми е доста несимпатичен/

п.п.Защо Цвети нямаше имунитет?

Мери,казаха,че първия се спасява,последния директно си тръгва,а трети и четвърти отиват на битка.

Връщам се да доизчета едни 15-20 страници. Mr. Green

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 23:38 от avi10

# 1 932
  • Другата България
Благодаря ви, момичета.
Значи може да има двама отпаднали, да.
Поне аз така го разбрах.
По-късно ще си върна и аз промото да го догледам.

# 1 933
Аз чух следното: В първата игра, който спечели се спасява, а който загуби изчезва. Вторият и третият играят още една игра за оставане в племето.
И миналата година имаше подобни игри.

# 1 934
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
има вариант и да не иска да се раздели със 100-те гроша.
Смяташ ли? Joy Тя за Резиденцията е дошла в тоя формат просто - да си показва рокличките, да се маже с лосион, да се пече на басейна, да си пръска парфюмите и да прави мили очички на мъжете.

Общи условия

Активация на акаунт