💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 123
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 1 935
4 на 3 не е като 6 на 2, даже може и предател да се изпорти. Изобщо не е тъпа постъпката на Рълев, на следващите номинации доста ще се почуди коалицията на мъжката дума дали да не номинира Николай и така на битка да отидат 2 стари кучета.

# 1 936
  • BG-DE
Ама Цвети не влезе ли миналата седмица, защо сега да има имунитет 🤔

# 1 937
  • София
има вариант и да не иска да се раздели със 100-те гроша.
Смяташ ли? Joy Тя за Резиденцията е дошла в тоя формат просто - да си показва рокличките, да се маже с лосион, да се пече на басейна, да си пръска парфюмите и да прави мили очички на мъжете.

Тя за това може и да е отишла, но защо ми се струва, че в понеделник има голям шанс сините да отидат на реката ☺️Особено, ако отпадне Васил в петък, а тя изпрати Виолета на Чистилището. Та да не и излязат отново криви сметките на Виктория за Резиденцията.

# 1 938
Това предаване стана пълен водевил. Scream Правилата се сменят ката ден. Всъщност по-правилно е да се каже, че няма правила и какво ще се случи, как ще бъдат разменени пешките по дъската зависи с кое напред е станал продуцента?!  Ако е с дупето напред промените са повсеместни, ако с нещо друго може и да останат действащите правила, ноо и това не е сигурно, тук е като в армията всяка заповед е предпоследна и всяко решение подлежи на промяна. Satisfied
Участници и публика са тотално ошашавени  и оставени безмълвни Nerd
Боговете, пардон продуцентите сигурно са полудели Stuck Out Tongue Closed Eyes
Няма такъв цирк Satisfied

# 1 939
Цвети в понеделник отиде при мъжете.

# 1 940
На мен ми харесват тези въртелележки в племената. Стратегиите им станаха на пух и прах Simple Smile Продукцията се стресна какъв нов бизнес се развива... обучаващи, кастинги.  Поне има динамика във всеки епизод.

За съжаление моите първи впечатления за Дунев се оказаха верни. Ами мишкува си доста той. Все не е чул, не е разбрал /като избора на грошовете/. 
И рязко промених мнението си за Калоян. Ако ме попитате защо, няма да мога да отговоря нещо конкретно. Като цяло си остава един дечко, който се води от групата. Дано ме изненада с нещо, но се съмнявам.

# 1 941
  • BG-DE
Цвети в понеделник отиде при мъжете.
Е, тогава да, странно е, че няма имунитет или пък имунитетите са само за Изгубените😊

# 1 942
При всички претенции на Дунев, Моника е по-силен играч от дъщеря му.

# 1 943
  • Другата България
Смяташ ли? Joy Тя за Резиденцията е дошла в тоя формат просто - да си показва рокличките, да се маже с лосион, да се пече на басейна, да си пръска парфюмите и да прави мили очички на мъжете.

Тя за това може и да е отишла, но защо ми се струва, че в понеделник има голям шанс сините да отидат на реката ☺️Особено, ако отпадне Васил в петък, а тя изпрати Виолета на Чистилището. Та да не и излязат отново криви сметките на Виктория за Резиденцията.
Да се обзаложим ли, че сините няма да стъпят на реката? Марто е там, не забравяй. А и имат да си “връщат“ на Вики за душевния дискомфорт, който ѝ причиниха. Най-малко стопанство ще има за сините, което пак е нещо. Според мен сега е ред на гладиаторите да са ощетените. Предвиждам, че тях ще ги поизмъчат на реката.

# 1 944
  • Sofia
4 на 3 не е като 6 на 2, даже може и предател да се изпорти. Изобщо не е тъпа постъпката на Рълев, на следващите номинации доста ще се почуди коалицията на мъжката дума дали да не номинира Николай и така на битка да отидат 2 стари кучета.
Ами,не мисля.
След като имат уговорка да не се издават за още един съвет,че играят заедно,не се прави така.
Все пак и на капитанството разчитаха.

# 1 945
Аз в онзи момент категорично одобрих избора на Дунев да вземе грошовете. Продължавам да го одобрявам и сега. Смятам, че това е полезен стратегическо ход - все пак всеки е там, за да играе. Но поведението му никак не ми допада.

Калоян не ми допада от самото начало. Има нещо инфантилно с него, което много ме дразни и не мисля, че е само заради възрастта му. Понеже често е сравняван с Георги от миналия сезон, когото харесвах, не мисля, че имат много общо помежду си.

# 1 946
За съжаление моите първи впечатления за Дунев се оказаха верни. Ами мишкува си доста той. Все не е чул, не е разбрал /като избора на грошовете/.  
Мда пропуква му се образа. Удобно неразбрал при случката с грошовете, сега удобно забравил какво е говорил. Както обича да казва мама Вили, мнооого е хлъзгав. Bowtie

# 1 947
И какво тази Виктория ще я мандахерцат насам натам !? Добре,ще опука грошовете и ще отстреля Виолета.А после какво?
Ще й спретнат още сто гроша отнякъде,после ще я инсталират при пичуите,(тук със сигурност им е спукана работата на мъжагите🤣).През това време на активно прелитане по волята на продукцията работите при амазонките ще са се стъжнили и тя ще долети на бял 🐎..,да ги спаси,пардон да ги доотстреля.
На последната битка вероятно няма да се яви,че пак е по задачи и водещите,и продукцията са забравили кое племе краси .

# 1 948
И какво тази Виктория ще я мандахерцат насам натам !? Добре,ще опука грошовете и ще отстреля Виолета.А после какво?
Ще й спретнат още сто гроша отнякъде,после ще я инсталират при пичуите,(тук със сигурност им е спукана работата на мъжагите🤣).През това време на активно прелитане по волята на продукцията работите при амазонките ще са се стъжнили и тя ще долети на бял 🐎..,да ги спаси,пардон да ги доотстреля.
На последната битка вероятно няма да се яви,че пак е по задачи и водещите,и продукцията са забравили кое племе краси .
🤣🤣🤣

# 1 949
Да се обзаложим ли, че сините няма да стъпят на реката? Марто е там, не забравяй. А и имат да си “връщат“ на Вики за душевния дискомфорт, който ѝ причиниха. Най-малко стопанство ще има за сините, което пак е нещо. Според мен сега е ред на гладиаторите да са ощетените. Предвиждам, че тях ще ги поизмъчат на реката.
Приемам облога. Nerd
Марто ще се пусне веднъж на Реката, човекът си е платил за екстремни изживявания, ако не спи една вечер на Реката все едно не е бил в ИВ Nerd
Все си мисля, че правилния момент е сега. Точно заради Викито, да го направят диво и щастливо, като се изгаврят за пореден път с девойчето. Реакциите й са забавни, не мисля че ще пропуснат да ни сервират поредните й мрънканясвания доволно полети с обилно количество сълзи.
 Жал ми е за девойчето, но не мисля, че ще й го спестят.

Общи условия

Активация на акаунт