💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 077
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 2 160
Аз пък си мисля че ще има един отпаднал днес , и един който ще отиде на чистилището на място на Виктория.И нито Виктория ще праща някой,нито Виолета ще ходи там.Ще видим

# 2 161
И сега кой ще ни буди с " Добро утро успешни млади хора" 🙂
Не си ли си направила запис? 😂😂😂 Днес алармата ми звъня, звъня и в 7.10 стреснато таман да рипна и се сетих, че вече съм независима! Та мисля вече гласът на Вальо да ви е аларма /аз имам 3- в 6.00, 6.30 и в 7.00, като винаги си казвам още пет минути и на петата се будя преди алармата само и само да прасна будилника, вече телефон/.!
И апропо, Честит празник, мили мои! Бъдете независими и отстоявайте себе си! Мислете с акъла, разума и мозъка/кой каквото има/ и един ден, дано скоро, може да видим светлото бъдеще като светло, светло!

# 2 162
  • София
Не мисля, че продукцията се напряга да вменява решения на Вики.
Тя ги улеснява, натурално си и такава.

# 2 163
  • Пловдив
А на мен ми се стори, че има отрязани моменти от  съвета на Изгубените. Внезапно в разговора Вики поиска да си смени решението, и хоп за миг подскочи и “чао”.

# 2 164
  • София
Щяло да има шокиращ край на елиминационния дуел...
Явно всички ще очакваме някой да си тръгне, но такъв може да няма. Иначе какво толкова шокиращо ще има? Или Елвиса ако спечели да получи някоя тесла и да я използва срещу Вили.

Аз очаквам днес истинския контузения да отпадне. Кой е, съм писал още преди дни. Жалко за него, много ме е яд. Но нито е първия, нито последния, който си тръгва проформа след дуел, а не служебно.

# 2 165
Абе сините кога успяха да си върнат знамето или това е някое друго Smiley

# 2 166
  • София
А, така, Вики бързо се ориентира. Тя е казала, че иска да играе с мъжете.
Вили и Дени изгореха.

# 2 167
  • Пловдив
Абе сините кога успяха да си върнат знамето или това е някое друго Smiley
Уместен въпрос.
Или е кадър от преди, и са забравили при монтажа, че им го плениха.

# 2 168
  • Другата България
Щяло да има шокиращ край на елиминационния дуел...
Явно всички ще очакваме някой да си тръгне, но такъв може да няма. Иначе какво толкова шокиращо ще има? Или Елвиса ако спечели да получи някоя тесла и да я използва срещу Вили.

Скрит текст:
Аз очаквам днес истинския контузения да отпадне. Кой е, съм писал още преди дни. Жалко за него, много ме е яд. Но нито е първия, нито последния, който си тръгва проформа след дуел, а не служебно.
Не преписвай. Joy

Колко лесно Виктория се съгласи да играе с мъжете! Така де, усеща ги близо до себе си, като енергия, не друго.
И най-накрая може да си ползва козметиката, алелуя! Разгеле!

# 2 169
Виктория не знам с какво е впчеатлила продукцията, ама досега човек  с ролята на deux ex machina не бях виждала. И момичето определено не е фен на това.

Не вярвах, че ще защитя Гатьо, но бяха пуснати скрийншоти от негови грозни отговори на лични и някак не се възмутих. Когато някой си направи труда да навлезе в личното пространство на човек, когото не познава специално, за да го обижда - заслужава си обидите.

# 2 170
Кой им ги прави тези зъбаци?Егати!
Не ми харесва Мартин, неговото не е стратегия ,
а  махленска сварка.

# 2 171
А, така, Вики бързо се ориентира. Тя е казала, че иска да играе с мъжете.
Вили и Дени изгореха.
Некви дяволчета ѝ светкат в очите!

# 2 172
Прави ми впечатление, че Васил въобще не влиза в схемите на никого, което подкрепя тезата, че е контузен и проформа днес.

Този хладилник как се самоинсталира.

# 2 173
Продукцията ще си пази дълго Виолета,  каквито и стратегии да мислят. За съжаление ще я гледаме дълго.

Марто рекламира енергийни напитки

# 2 174
  • София
Това и аз си помислих, защото продължавам да смятам, че отпадналият участник ще е един, няма да има двойна елиминация.
Дори си мисля, че ако Мартин наистина спечели пръв, ще му дадат право той да посочи кой да отиде в Чистилището, и така ще изпрати Виолета. Joy
Това е твърде вероятно да се случи.
Направо казваш, да не си играят да му дават грошове и да му правят оферти, а да му кажат какво трябва са направи. Joy Да ходят на кастинги хората, които искат да сменят три племена/територии за 24 часа. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт