💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 132 970
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 2 235
  • София
Я, човекът паяк успя?

# 2 236
  • София
Ха, изненада.
Победа за Даниел. Който бе масово отписан в анкетата, а и в темата.
Браво, много обичам когато и мен ме изненадват. Simple Smile

Браво на Даниел за хладнокръвната игра!

# 2 237
Нещо май не познахме
ще играят докато Мартин не ги нареди!

# 2 238
  • София
Мартин все по-малко ми харесва. Речникът му е неприемлив. Освен това кой му каза, че той може да бъде тактик, има право да прави коалиции и да се бори за оставането си, а другите нямат това право? Правата може би се определят от броя ресторанти, които притежава някой?
Имал сметки за разчистване. Но какви сметки за разчистване можеш да имаш в игра, чиято логика е такава – отстраняваш, за да не отстранят теб? Вкарва личния елемент твърде много, което показва изключително сериозно по размер его. Подозирам, далеч по-сериозно от това на Виолета. От него извира неподправена злобица, изригваща в изрази като: „ще отрежа главата й“, „заразно зло“, „нещо“. Да не говорим как продукцията му поднася на тепсия всичко, от което има нужда. Пресен пример – има нужда от Вики – Вики се появява, върнала се от „небитието“ срещу „колосалната сума“ от 100 гроша.
Този човек не подбира средства. Опитът му в калабалъка, преди началото на битката, да настрои гладиаторите срещу нея, е показателен.
Не на последно място ми прави впечатление начинът, по който Виолета говори за него и начинът, по който той говори за нея. Ами определено тя печели.
За Виолета Мартин нито е толкова интересен, нито толкова важен противник, колкото тя за него. Иначе думите на Виолета по адрес на Мастагарков, заплашителни и агресивни, траяха един ден, докато Мартин не е спрял, и прякор ѝ постави, и Моника нарича постоянно "глупава", а после обвинява други в лицемерие. Естествено, той е стратег и това му отива, а Виолета е просто каруцарка. Типично за нашите ширини.

Браво на Даниел, трогна ме това, че посвети победата на баба си.

# 2 239
Изненада Даниел се спаси!
Кой ще отпадне Цвети или Елвиса?
За мен неочаквано се нареждат нещата.

# 2 240
Агрономчето от всичкото това гледане на грах как расте, яко си е калил нервите. 🤣 Е ми честито да му е. Жалко за Васко.

# 2 241
  • Другата България
Я, Мартин на плажа??? Не го вярвам, докато не го видя, не мога да го повярвам.
А ако все пак се случи, това значи другата седмица да се върне задължително и тогава да прати Виолета.
Не виждам друг начин, Цвети освен да отпадне, а Васко и Мартин да се бият след малко.

# 2 242
И изведнъж всичко е написано правилно. Магията на монтажа

# 2 243
  • София
И сега ще ги нареди Мартин.

# 2 244
Марто ще ходи в Чистилището
Вили ще прави купон

# 2 245
Теорията ми замина на пух и прах. Браво на Даниел! Жалко за Васко!

# 2 246
  • София
Ей, докрай ще използват Васил да си пишат драматургиите.
Горкото момче. Хич не му се стои. Даже ако не беше сценария отдавна да ги бе бил на тази игра.

# 2 247
Мартин ще ходи на Чистилището

# 2 248
Писна ми от този плаж, абсолютно се обезцени и най-вече омаловажават Изгубените и техния кошмар като само разкарват някакви хора като в зоопарк при тях.

# 2 249
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Хм, неочакван развой на играта, разочароващо за мен. Исках Даниел да си тръгне, но той пък взе, че изненада всички. Искам и Васил да остане, въпреки че в последните епизоди много му личи, че не се чувства добре.
Мартин май ще си обогати съвсем преживяването като кацне в Чистилището.

Общи условия

Активация на акаунт