💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 060
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 2 415
Я, Мартин на плажа??? Не го вярвам, докато не го видя, не мога да го повярвам.
А ако все пак се случи, това значи другата седмица да се върне задължително и тогава да прати Виолета.
Не виждам друг начин, Цвети освен да отпадне, а Васко и Мартин да се бият след малко.

Ти не виждаше и начин да иде на плажа, но си отиде.

# 2 416
# 2 417
  • Варна
За да върнат Елвиса, сигурно играта ще 3 етапа- халки, рецитиране текста на песен на Емануела, варели- изпяване песен на Емануела, пъзел с букви, образуващи име на песен на Емануела. 

# 2 418
За да върнат Елвиса, сигурно играта ще 3 етапа- халки, рецитиране текста на песен на Емануела, варели- изпяване песен на Емануела, пъзел с букви, образуващи име на песен на Емануела. 
Айде сега, халки, пъзели и варели! Мисля, че пъзел с букви Е, М, А, Н, Е, Л, У, А ще свърши работа!

# 2 419
Яя, за Мартин има екип..
Нормално човекът е спонсор, ако на спонсора не осигурят екипче на кой?! Nerd
Спрях да се кося на целия нагласен цирк. Отдавна гледам на предаването, не като състезание, а като турски сериал и се забавлявам на хрумките на сценаристите да бутат тоя или оня и да режат главите на силни играчи, които не им се вписват в концепцията.
Тук няма нищо истинско освен контузиите на силни играчи, които си дават здравето, а продукцията не им оставя шанс и без срам ги отстрелва. Уморените коне ги убиват, нали...
Много ми се ще бТВ да вземат лиценза на някой подобен формат и да върви на гърба на ИВ. И да заложат на истински, честни битки. Просто ще отвеят тази бутафория още първия сезон, след като Фермата видимо е на изживяване и гледаме или по-точно не гледаме Лебедовата й песен.

Последна редакция: пт, 22 сеп 2023, 23:30 от sineva 1

# 2 420
  • Другата България
Горкото Вики въобще не му върви. При толкова отслабено синьо племе като нищо ще  откарат на реката доволно количество време. И пак няма да има дефилета и други благини. За една седмица загубиха 3 мъже по различни начини. Неприятна ситуация за тях.

Честита победа на Цвети и жалко за Васил. Малшанс. Simple Smile
Аз продължавам да мисля, че Гладиаторите ще са на реката. И им е ред, и им се пада.
А Мартин я преспал една нощ, я не на оня плаж. Няма да го бавят много. Още не мога да повярвам, че две седмици ще стои на него. Нещо ще измислят, ще врътнат мъж на Амазонките, нещо около утрешната битка вероятно ще има.

# 2 421
А защо Елвиса ще стои само две седмици на реката? Rolling Eyes

# 2 422
  • София
Утре ще са по същото трасе..да не отиде зян..сакън.

# 2 423

Поне две седмици, защото има имунитет.

# 2 424
Продукцията са големи гадняри, видяха че Васко има проблем с минаването на халки заради лакъта и сложиха 3 броя за по-сигурно.

# 2 425
  • Другата България
Не, не две седмици.
Нали имат имунитет две седмици, той затова се самоиронизира.
Че не знае това добра или лоша новина е.

# 2 426
Аз пък съм почти сигурна , че утрешната битка е готвена за Гого. Какво е станало в последствие не знам, ама си мисля че и Мишето ще е добра на нея. Надявам се да я изгледаме цялата, защото с това промо не ми се вярва. Стискам палци да няма сериозно пострадали. Ама май, май на Гого- нинджата битките единици могат да ги играят до край. Не, че нещо ама силно пристрастна съм.🫠

На промото сякаш Мишето пада и викат лекар…

# 2 427
Спокойно, утре ще измислят как да го върнат Мартин на резиденцията. Той може да иска приключения, ама това там е гняс и мизерия.

Тая битка е брутална. Не знам кой я е измислил, но е баш за Гого.

# 2 428
  • Другата България
Аз пък съм почти сигурна , че утрешната битка е готвена за Гого. Какво е станало в последствие не знам, ама си мисля че и Мишето ще е добра на нея. Надявам се да я изгледаме цялата, защото с това промо не ми се вярва. Стискам палци да няма сериозно пострадали. Ама май, май на Гого- нинджата битките единици могат да ги играят до край. Не, че нещо ама силно пристрастна съм.🫠

На промото сякаш Мишето пада и викат лекар…
Така де, и Амазонките ще загубят, щото са заложили на нея.
А другата вероятно ще спечели служебно. Като Цвети. Или обратното, все тая, просто утре трябва Амазонките да загубят и за изпратят мъж в изгнание.

# 2 429
От толкова лекари на терен, най накрая ще спечели ИВ, някой лекар😂😂😂

Еми тичайки да помагат на контузените играчи, току виж някой лекар мине трасето 5 пъти и си спечели място в сезона.

Общи условия

Активация на акаунт