💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 037
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 2 445
  • Другата България
Така де, и Амазонките ще загубят, щото са заложили на нея.
А другата вероятно ще спечели служебно. Като Цвети. Или обратното, все тая, просто утре трябва Амазонките да загубят и за изпратят мъж в изгнание.
Гатьо?!Най-вероятно!
 Първо не се вписа в отбора. Освен това продукцията може да иска да го пораздвижи по трасето и да поизцеди още нещо от него, защото в последно време е незабележим и съответно не върши работа на продуцентите.
Така че Гатьо може да акустира в Чистилището.
Да, и за мен той е най-вероятната “жертва“.
Но пък, от друга страна, с него се изгавриха достатъчно до момента. Сринаха го доволно.
Ако наистина завъртят тоя сюжет, което си мисля, че ще стане, има шанс и моя “любим“ мотив  “той е силен и ще се върне“ да влезе в употреба и жените да заложат на Цецо или Момчил. По-скоро Тупарев да го направи. Blush
Но и аз съм за Гатьо.Blush

# 2 446
  • Sofia
Забравих да попитам.
Няколко пъти вече чета,че Марто бил спонсор на предаването.
Това със сигурност ли се знае,или са само предположения?

# 2 447
Ей да не ми барате Гатя , ей . Но на него ще му е по-добре на плажа . Не знам къде ги виждате тези сривания , унижения , гаври ..изобщо ненужно преувеличени емоции . ГатЮ дори се издигна доста, като образ и печели симпатия. Уж му се смеем, ама знаем, че ще ни липсва (за разлика примерно от образи като Мани да речем, на който се смеем , но и искаме да се махне на секундата).
Лоша работа, като не помня харесвах ли или не харесвах Мишето предния сезон

# 2 448
Мартин ще се върне скоро в племето на Старейшините и се надявам да изпрати Виолета в Чистилището.
Това, което не харесвам на този сезон е, че конфликтите се тушират за няма и два епизода. Нищо общо със сезон 2, в който Ваня и Тошко се драчиха цял сезон или пък Ники и Катя. Тук всичко приключва скорострелно и както ги менкат, всеки ден ново 20.

# 2 449
  • София
Хей, дружина, сега изгледах епизода, силно се надявам Вики след като се върна да е срещу Вили и Дени, дори след като Марто е на чистилището. Никол ми направи кофти впечатление с коментарите си "жалква" и "нареча", когато говореше за Мартин, ще ме прощавате, това ме влудява, професионално изкривяване, филолог съм😂. Е, сега става интересно, нямам търпение за понеделник. За Васко, стана ясно, че има контузия и излезе достойно, брат му ми е любимец. Момчи има и сила има и ум. Гатьо - става ми все по-симпатичен, нищо, че днес не го даваха. Изненада ме Даниел, че се спаси от тази игра, браво, не очаквах, че е толкова спокоен. А за утре стискам палци за новото момиче, Михаела ми е много неприятна..

# 2 450
Майка и щерка са, като Донатела Версаче преди и сега.

# 2 451
Забравих да попитам.
Тук имах няколко отговора, които изтрих поради пълна нецензурност или
политически уклон! Не знам за вас, ама на мен наистина ми се гледа риалити и който си го може да спечели! Обаче, човещинка, що пък да не се изгаврим със зрителя! РЕЙТИНЪТ ПРЕДИ ВСИЧКО!

# 2 452
  • Другата България
Където трябва, там виждам това, което пиша, все пак мнението ми е лично и не задължавам никого с него.

Забравих да попитам.
Предположения, слухове, аз го четох още преди старта на предаването, но не помня къде и по какъв повод, още когато се предполагаше кой ще влиза и се изнасяха .....клюки за участниците. Ако има нещо официално, поне аз не съм попадала на него, ама и не съм търсила.

# 2 453
  • София
Пусната е новата анкета 😊

Идеята е първо топ 3 на мъжете, след това на жените и след това топ 3 от мъжете и жените ще се сблъскат във финална анкета със само 1 позволен глас за избор.
Периодично ще ви питам за да се сверява часовника. Това е второ подобно допитване, но при по различна схема. Ей така я пробвам, защото не е правено досега точно по този начин. Може и да не повторя повече. 😊

# 2 454
Никол изглежда мило момиче, обаче изобщо не ми изглежда като да е подготвена за такъв тип игри. Сравнявам я с Елизабет от сезон 3, която също беше треньорка по гимнастика, обаче се биеше редом до мъжете и по нищо не им отстъпваше. Беше много ниска, но имаше много качества.
Единственото, което има като предимство Никол в ситуацията към момента е това, че е с тези хора от ден едно и макар да е последна на битките и да получава по два номинационни гласа, отива с Рълев в гората за дърва е проблемът е решен.

# 2 455
Мартин не е спонсор в предаването.

# 2 456
А дали е възможно следното:
Утре да изгубят Амазонки и Мудева сама да се предложи да отиде при любимия?
Някой имаше предположение, че ще го има в сценария тяхното събиране, дали в светилището, дали в племе...

# 2 457
Абсолютно трябва да го има събирането между тях. Братя/сестри и родители/деца има колкото искате в предаването, но любовната връзка е само една и няма как Продукцията да си спести развръзка в това направление. Макар миналата година всичко да се въртеше около това, в този случай от коментарите си личи, че Румен Радев и Мудева печелят симпатиите на зрителите.

# 2 458
  • Другата България
Всичко е възможно вече, очаквай неочакваното.
Това с Мудева също е вариант, да. За първи път попадам на такава хипотеза, но звучи .....добре.
Но все пак си мисля, че ще е мъж. А и някак трябва да изкарат Марто от там. Горкият той, свикнал на лукс, сега в камънаците, гладен и без четка за зъби!

# 2 459
Майка и щерка са, като Донатела Версаче преди и сега.
++++ Леле как ги нацели! Scream
Едно към едно, майна! Nerd

Общи условия

Активация на акаунт