💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 132 865
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 2 760
Гатьо, бе!!! Едно парче вика за едногодишно...Grinning че и редакторите го оставили.
Добре, чудя се колко зле може да е близначката на синхроните, та дори и коментар за пицата да не чуем от нея. Дори култовата реплика за пустия плаж на Гого получи ефирно време. Искам да видя и що за човек е, не само перфектното и' представяне в игрите досега.
Иначе искам да кажа, че много ме радват отношенията при Амазонките поне засега, не са имали някакви големи конфликти една с друга, държат се заедно. Гатьо какво очаква, сега поема от същото отношение, което той показа към Рълев и Радо.

# 2 761
То хубаво беше обявено, че днес е от 20.00, ама беше обявено и че е до 21.30...

# 2 762
Яд ме е , че това хубаво Вики няма да го видим повече на ИВ и не можа да се класира …

# 2 763
  • BG-DE
Явно в понеделник изборът на капитан ще се превърне в "ябълката на раздора" 😊

# 2 764
Хахаха ГатЮ едно такова парче пица се дава на едно- две годишни деца. Ще падня с него. 🤣🤣🤣
Верно смешно го изговори, но пък, признавам, че като е прав, е прав (нищо, че беше седнал) 😂

# 2 765
Ох, Гатьо се спаси.
Ааас казах ли ви аз да изберем Михаела.Ох този Гатьо
Кажи сега сега като Мед.лице,как без да са яли толкова дни,ще хапнат тази пица,без стомашни проблеми.

Близначката никакви емоции.

# 2 766
  • Буркина Фасо
Тези ‘награди’ са още по-голямо изтезание.  Сухи луканки без хляб на гладно, сега пък по едно малко парченце на прегладнели хора. С този въглехидрат само ще се почувстват още по-гладни, отврат. Не знам как не ги е срам…
ти мислиш, че с подобно "изтезание" все още ще са такива задници ?

# 2 767
Не мисля, че близначката Теодора е толкова зле на синхроните, а умишлено не я дават. Има някаква причина, но със сигурност не е това, че се справя зле с говоренето. Сестра й също изобщо не я даваха.

# 2 768
Според мен момчетата недоволстват, защото са искали капитанството и не им е дадено. Явно капитан пак ще е жена и са се ядосали. Друга идея нямам, защо са така наострени.
Той само Цецо се ядосваше. Гатьо по инерция си е с мъжете. Момчи се чудеше какво да каже.

# 2 769
Не мисля, че близначката Теодора е толкова зле на синхроните, а умишлено не я дават. Има някаква причина, но със сигурност не е това, че се справя зле с говоренето. Сестра й също изобщо не я даваха.
Да, да и аз иронично го казах "зле", необяснимо ми е просто.

# 2 770
То хубаво беше обявено, че днес е от 20.00, ама беше обявено и че е до 21.30...
Че то не беше и до 21.30 … още и в 10 приключи !!

# 2 771
Ох, Гатьо се спаси.
Ааас казах ли ви аз да изберем Михаела.Ох този Гатьо
Кажи сега сега като Мед.лице,как без да са яли толкова дни,ще хапнат тази пица,без стомашни проблеми.
Особено, ако съм видяла правилно, както е бая постна и чушки яко!

# 2 772
  • София
Яд ме е , че това хубаво Вики няма да го видим повече на ИВ и не можа да се класира …

Според мен от нея си зависи. Дали ще иска да я правят на маймуна след това което видя и изпита сама с тази пародийна битка...
Защото Димо много я похвали и каза, че е почти сигурен, че ще се видят пак. По начинът по който го каза означава само едно, имаме сигурен участник за сезон 6. Според мен и Теодор ще видим там от битката с Фифо. За Камен не съм толкова сигурен.

# 2 773
На мен пък ми е чудно, защо много хора тук не искат Мишето в All stars. Че то кои да са жените там ? Има една Ванче в с2, която беше жив зян във водата, Джери - една от по- подготвените, Елизабет от с3 , които почти всички не харесват. Остават само от с4 и сегашния. От с4 Джаф ли да вкарат ? Или Мани от с3 ? Какво става не мога да разбера ?

# 2 774
  • София
Не, не. Аз я искам, спокич. Мише, ако четеш, фен съм ти.
Признал съм я за една от най-добрите жени в историята на ИВ.
Специално за тези сложни трасета 90% от жените ще изглеждат така.
Просто Пенелова много я харесвам.
Аз лично приветствам Мишето в Ол Старс. НО, там искам да играе смело и ЗА играта, а не да се води по акъла на някой друг и да не покаже нищо от това което умее.

Общи условия

Активация на акаунт