💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 132 852
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 2 805
  • Буркина Фасо
Всъщност не съм прав.
Могат да им дадат битки за памет. Или някакъв пъзел. Абе статична игра за награда. Кой е казал, че трябва само да се бъхтят.
Така че, голяма черна точка за продукцията.
за мен черна точка ще им дам ако направят такива игри.

# 2 806
Щом и Мишето се затрудни.. ще речеш,че Мишето е някаква машина непобедима.
В нейния сезон не показа нищо специално,ако има нещо Уау в нея,то е косата и визитката й.Реално в игрите - средна хубост,подготвена,но те много като нея са подготвените.
Да не говорим на социално ниво колко е глупава и как прецака Фифо и себе си.

Въобще не я искам в Ол старс,както смятам,че няма място там. Дано да е сред първите разкарали се.
И какво,спечели "билета" с трасе,което дори наполовина не мина,защото нали пръстите й на милата,а за Васко такива екстри нямаше? Що така??!

Отделно в Черешката си показа заявливата и злобна натура в пълен блясък.
+1

# 2 807
A и наградата за участниците от чистилището може да е дажба храна за цялата седмица, така ще си заслужава още повече да играят. Не някоя пица или луканка за 1 ядене. Толкова могат да намерят 10 минути екранно време да я вкарат някъде тази битка. И да построят някакво съоръжение.

# 2 808
На мен пък ми е чудно, защо много хора тук не искат Мишето в All stars. Че то кои да са жените там ? Има една Ванче в с2, която беше жив зян във водата, Джери - една от по- подготвените, Елизабет от с3 , които почти всички не харесват.

Освен споменатите аз  бих искала да видя Ралица, близначките от сезон едно,  Роберта, Йоана от сезон 2. Денислава и Виолета  са добре подготвени. Ситнилска също.
Но и да няма много жени в ол Старс сезона няма да ми пречи, даже предпочитам.

# 2 809
Ако Мони стане капитан, ще е голям майтап.

# 2 810
Ако гледаме реално на нещата специално това трасе от халки/тръба/тарзан + въжетата + стената + варела + фермата във водата + плуването ще се мине от много малко жени от каста. Говоря за прилично време, не да се мърдосват цял ден.
А ако трябва да се правят няколко повторения ще окапят още повече от тях.
Така че на това трасе не само моето Вики ще изглежда нелепо, но и всички момичета без Ива, Цвети и Теодора.
Шом Мишето се затрудни смятайте за какво става въпрос...
Мишето на мен пък не ми е някакъв еталон! Но приемам доводите ти, защото принципно си прав!
Лично на мен щеше да ми е по-интересно, ако залогът се правеше така: Кой от вашето племе се изправя срещу Фифо/Андрей/.. /кандидати?

# 2 811
  • София
Дайте да си направим един сондаж за новите капитани? Simple Smile
В анкета няма да питам, защото има твърде много опции, дразнещо е. То трябва да изредя 20 човека сигурно.

И така:

Амазонки:
отново Оряшкова или ако продължат да се въртят залагам на Теодора. Така най-накрая можем да я чуем как говори! Хммм, сложно ми е, не знам честно казано. Хайде стрелям с Теодора.

Гладиатори:
Тук е лесно: Ники

Старейшини:
Виолета няма да иска да пуска кокала. Така че отново Дунев или тя самата. Всъщност Виолета не е била капитан. Така че залагам на Виолета. При равенство 3-3 на гласа, последната дума има досегашния капитан. Няма как Моника или Мастагарков да станат капитан. А и как я виждате Моника капитан? Това ще е тотално падение за Старейшините и гавра с игрите...
Така че тук залагам на Виолета!

Последна редакция: сб, 23 сеп 2023, 22:00 от Diavolo

# 2 812
Колко му е да изберат:
Теди
Моника /да се наиграе/
Цвети / за да има мир при червените/
И на капитанската изненада........

# 2 813
  • София
Всъщност не съм прав.
Могат да им дадат битки за памет. Или някакъв пъзел. Абе статична игра за награда. Кой е казал, че трябва само да се бъхтят.
Така че, голяма черна точка за продукцията.
за мен черна точка ще им дам ако направят такива игри.

Защо?
Става въпрос за награда. Да хапнат нещо, не сурови миди.
Не визирам да е такава играта за класиране в някое от племената.

# 2 814
Има много жени,които заслужават Ол старс,също подготвени и физически и социално.

Близначките, Ваня, Йоана (сезон 2), Джери, Елизабет, Паулина, Елица, Мирослава, Джаферович (необичана много,но факт,че и в игрите и социално се справяше), Мануела Мани..
Като цяло кастинга за жените ще е по-сложен,защото освен Ваня и Елизабет,няма друга,която до такава степен да блесне с качества.

# 2 815
Не мога да разбера, от всички хора, каква увлекателна стойност има в Михаела, че да я бутат в all stars? Никога с нищо не ми е била интересна. Да не би да има някакви връзки там, че така да ѝ помогне продукцията? Това момиче, Вики, беше по-добрата според мен.
Или аз изпускам нещо? Не съм следила нещата тук предния сезон, да не би да е била любимка или популярна?
В моите очи почти всички други, които са изкарали повече от месец в предния сезон, са по-добър избор от нея. Като чист пълнеж я възприемах. За мен високия странен Цецо да поканиш би имало повече смисъл. 😂

# 2 816
Мастагарков доста безразсъдно скача срещу Моника. Откраднаха Момчил, Марти е в изгнание, Васил напусна и съответно положението му в племето въобще не е завидво и би трябвало двете момичета Моника и Вики да  ги приобщи към коалиция, а не така глупаво да ги отблъсква. То и на Моника самата и е ясно, че я ползват само за глас и ще е първата отстреляна, но поне да я поласкаят малко.

П.п. Неделчо и Туджаров защо така дезертираха към Фермата...освен и аз да я погледна.  Утре имам летен гардероб за подреждане, а няма подкаст за слушане Joy

# 2 817
Дайте да си направим един сондаж за новите капитани? Simple Smile
В анкета няма да питам, защото има твърде много опции, дразнещо е. То трябва да изреда 20 човека сигурно.

И така:

Амазонки:
отново Оряшкова или ако продължат да се въртят залагам на Теодора. Така най-накрая можем да я чуем как говори! Хммм, сложно ми е, не знам честно казано. Хайде стрелям с Теодора.

Гладиатори:
Тук е лесно: Ники

Старейшини:
Виолета няма да иска да пуска кокала. Така че отново Дунев или тя самата. Всъщност Виолета не е била капитан. Така че залагам на Виолета. При равенство 3-3 на гласа, последната дума има досегашния капитан. Няма как Моника или Мастагарков да станат капитан. А и как я виждате Моника капитан? Това ще е тотално падение за Старейшините и гавра с игрите...
Така че тук залагам на Виолета!
тъп въпрос, но очаквам компетентен отговор:Има ли опция в тия анкети за отворен отговор?
За старейшините може би  Ники, освен ако не заиграе мъжкото его: Аз пък не съм бил капитан! Но пък след фиаското на Момчил, не е много вероятно, ако имат акъл в разума! Младите не са стратези и ще бегат по тъча, но там дебне Крум! И евентуално Даниел! Но вече са рискували с Момчил и ще се надяват да се отърват от Ники!
Сарейшините са на странни договорки, но Мартин го няма и няма кой да плете друга плетка, освен шарките на Вили! Моника ще се преекспонира в идеала да се изредим всички кат капитан, но нея кой пък я има на сериозно, освен да ѝ дръпне гласа ѝ! Виолета иска да е капитан, ама май ѝ е по- добре "домоуправител в сянка"!
Аманзонки и амазончовци:Там ще е интересното! Жените засега са сплотени, щото вече имат и мъже, а тома им дава много ходове - или ще опитват да опитомяват мъжете, или ще ги използват във вече назрели и сдържани взаимоотношения!
И след есето, дето дръпнах, моите предположения са: виж сценария! 😂

Последна редакция: сб, 23 сеп 2023, 22:31 от Anhela_a

# 2 818
А да, и пицата - толкова ли нямаше бюджет за 2-3 пици? Мъжът ми беше потресен, той тази пица може да я изяде сам без никакви усилия. много небалансирана награда спрямо наказанието.

# 2 819
Шията на дракона на Мишето беше под наклон, тази на Вики права. Много по-лесно е да движиш топчето под наклон. Препоръчвам на продукцията побутванията на избраните да са по-незабележими.
Сигурно и като не мърдаше топчето на Мишето е имало специален улей, за да не пада, но тя милата не се усети и бая се постара да го изкара.
За шарани ни взеха 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт