💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 132 858
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 2 790
Много нагласена победа на Мишето, да бяха я пратили директно на дракона 🥴 Виктория беше страхотна.

Кое беше нагласено? Ако не се беше наранила, щеше да минава доста по-бързо трасето. А сега пак догони Виктория.

Още преди да започнат и преди да стане инцидента си знаех, че накрая ще се надлъгват на топчето. Там няма как да се познае коя ще го вкара, освен на чисто тото или на предусещане какво е удобно в сюжета за момента.

# 2 791
То хубаво беше обявено, че днес е от 20.00, ама беше обявено и че е до 21.30...
Че то не беше и до 21.30 … още и в 10 приключи !!
Ами понеже промениха правилата и Мишето пропусна половината трасе, та спестиха и пари от ефирно време! Дано догодина от икономията им закупят ръкавици, наколенки и каски, а не да вадят единственият чифт в краен случай!
И екипи, пропусна Simple Smile

# 2 792
  • София
Еее, чакайте, чакайте, сладкото Вики шоу прави. Тя е нас. Наблюдателят на Игрите. Минава отвсякъде и през всичко и ние виждаме Игрите през нейните очи. И най-хубавото и най-лошото. Simple Smile

ИВ' 2023 - Животът зад кадър
през очите на Вики

Simple Smile

# 2 793
  • София
Ака е решено, че жена няма да спечели - това е ходът на продукцията: всичко им дадохме, бутахме ги, има силни персони там,,,,,, ама не могат.

# 2 794
Нормално е да вкарват слаби играчи за пушечно месо. Ще е много тъпо добри играчи да отпадат още в първите седмици, само защото някой трябва да си тръгне. Ако новото Вики влезе в сез. 6, ще стигне далеч. Голяма сладурана.

За All stars ми е важно да не влизат Вики-волейболистката, Мирослава, Мани и Ивана С2.

# 2 795
Нормално е да вкарват слаби играчи за пушечно месо. Ще е много тъпо добри играчи да отпадат още в първите седмици, само защото някой трябва да си тръгне. Ако новото Вики влезе в сез. 6, ще стигне далеч. Голяма сладурана.

За All stars ми е важно да не влизат Вики-волейболистката, Мирослава, Мани и Ивана С2.
Защо не на Мирослава ?!

# 2 796
Лошото е друго.
Вчерашния епизод и днешния епизод много дискредитираха предаването и ще налеят много масло в огъня на всички онези, които не им вярват и тръбят, че Игрите са нечестни!

Искам да чуя как моите любимци (и не го казвам иронично, те са ТАКИВА) Туджаров и Неделчо ще ги оправдаят този път и дали изобщо ще зачеркнат тази тема...

А именно със стъкмистиката и как се променят правила в движение, когато е за точния човек. А за другия - кучета ги яли.

Та така...

* свиркам си *
Дяволо много си любезен към продукцията с това "всички онези".
Вече НИКОЙ, не им вярва. Игрите са нечестни и натъкмени според настроението и сценария на продуцентите.  Няма чисти игри и чисти победи, когато продукцията реши, че трябва да се случи нещо друго. Михаела няма вина, но днес взе чужда победа и се закичи с чужди лаври. Сценария за тази битка предполагаше победа за Михаела и няма изненада.
Унизително беше за Михаела, ама това е положението

# 2 797
Ами понеже промениха правилата и Мишето пропусна половината трасе, та спестиха и пари от ефирно време! Дано догодина от икономията им закупят ръкавици, наколенки и каски, а не да вадят единственият чифт в краен случай!
И екипи, пропусна Simple Smile
Екипите са ясни, но за контузиите си имат запазена марка от първи сезон да си ги влачат някои, пък други - по живо, по здраво! Снощи и днес - супер показателно!

# 2 798
  • София
Ако гледаме реално на нещата специално това трасе от халки/тръба/тарзан + въжетата + стената + варела + фермата във водата + плуването ще се мине от много малко жени от каста. Говоря за прилично време, не да се мърдосват цял ден.
А ако трябва да се правят няколко повторения ще окапят още повече от тях.
Така че на това трасе не само моето Вики ще изглежда нелепо, но и всички момичета без Вили, Дени, Ива, Цвети и Теодора. Ама всичките ще са бавни. До една..
Шом Мишето се затрудни смятайте за какво става въпрос...

Последна редакция: сб, 23 сеп 2023, 21:55 от Diavolo

# 2 799
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Според мен не им дават игри за награди, защото са много изнемощели. Нямат сили. Само 1 игра на 5 дена.
През останалите 4 дена глад, пек, студ и мизерия.
Можеха поне да им дадат и на тях една кастинг битка.
Ами не е нужно да е точно битка, има много начини да им дават по малко храна.
А са изнемощели и без сили, точно защото продукцията си позволи да ги докара до такова състояние. Което си е направо престъпление.

Дяволче, извинявай много, че ще засегна чувствата ти, но какво шоу прави Вики, моля те?! Това, че я накараха да избере двама от Гладиаторите и че я местят всеки ден насам-натам из племената не я прави ни най-малко интересна. Всъщност тя е най-скучният персонаж тази година. Само мрънка и се жалКва. На мен дори Теди, която няма един синхрон ми е по-интересна и вълнуваща от сладкото ти Вики.

# 2 800
кой е казвал, че ще е до 21.30 ?
аз днес гледах програмата - до 21ч пишеше.

Напротив … втръсналия Мисията невъзможна няколко пъти обявиха от 21.30

# 2 801
Скрит текст:

Защо не на Мирослава ?!

На мен лично винаги ми е била безкрайно антипатична. Мнението ми се затвърди след участието ѝ в Черешката и Хелс кичън. В интерес на истината Виктория се оказа добър кулинар и интересн човек, но не я искам в All stars.

# 2 802
Щом и Мишето се затрудни.. ще речеш,че Мишето е някаква машина непобедима.
В нейния сезон не показа нищо специално,ако има нещо Уау в нея,то е косата и визитката й.Реално в игрите - средна хубост,подготвена,но те много като нея са подготвените.
Да не говорим на социално ниво колко е глупава и как прецака Фифо и себе си.

Въобще не я искам в Ол старс,както смятам,че няма място там. Дано да е сред първите разкарали се.
И какво,спечели "билета" с трасе,което дори наполовина не мина,защото нали пръстите й на милата,а за Васко такива екстри нямаше? Що така??!

Отделно в Черешката си показа заявливата и злобна натура в пълен блясък.

# 2 803
  • София
Всъщност не съм прав.
Могат да им дадат битки за памет на Изгубените. Или някакъв пъзел. Абе статична игра за награда. Кой е казал, че трябва само да се бъхтят с тежки битки на трасе или за издръжливост?
Така че, голяма черна точка за продукцията.

Апелирам от сезон 6 това обиталище/чистилище да се премахне!
И без това вече се изтъркаха и не е интересно.

По-добре е да има видим за първи път в историята - 4 пълноправни племена!

# 2 804
Амазонките пак ще искат някоя жена да е капитан-Мудева или Теди .Цецо обаче не е съгласен и иска да правят "преврат".Това май ще се случи в понеделник. Моника и тя се бута да е капитан ,ама Мастагарков не и вярва Joy и там ще е разправия.Ама за Мони ще гласуват 3 жени  ,а за Мастрагарков само Дунев.

Общи условия

Активация на акаунт