💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 132 869
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 2 775
Как хубаво миришеш Joy Канибали хаха

# 2 776
Не мисля, че близначката Теодора е толкова зле на синхроните, а умишлено не я дават. Има някаква причина, но със сигурност не е това, че се справя зле с говоренето. Сестра й също изобщо не я даваха.
Да, да и аз иронично го казах "зле", необяснимо ми е просто.
Тя все още не знае, че другата близначка не е в играта. Дано като разбере, да не се откаже сама. Доколкото си спомням, тя е влезнала зари другата близначка. Дано всичко е наред при тях. А Теди ми е от любимките.

# 2 777
То хубаво беше обявено, че днес е от 20.00, ама беше обявено и че е до 21.30...
Че то не беше и до 21.30 … още и в 10 приключи !!
Ами понеже промениха правилата и Мишето пропусна половината трасе, та спестиха и пари от ефирно време! Дано догодина от икономията им закупят ръкавици, наколенки и каски, а не да вадят единственият чифт в краен случай!

# 2 778
  • Стара Загора
Много минорно настроение, въпреки победата, въпреки пицата.
Притихнали и полвинчати са всички.
Ами....кой знае какво са видяли на терена. Как да се зарадваш искрено, като виждаш "двойния аршин".
 Не е истинска победата, a наградата - подигравка.
.

# 2 779
Получили са просветление какво се случва зад камера Wink

# 2 780
  • Sofia
Горчив ми е вкусът в устата, хем си знам, че трябва да го гледам, като ШООУ хем ме е яд! Голямо подпиране на Мишето и още по-голямо прекарване за Вики! Какво им пречеше да кажат, че поради контузията на Михаела и облекченото трасе, което й дадоха след това, като компенсация Вики влиза в сезон 6?! Ама не! Трябва да са гадни по Тупаревски! Моника горката не може на малкия пръст да стъпи на това красиво и изключително способно, и подготвено момиче! Поредните продуцентски тъпизми, безполезните вътре, способните вън! Никаква логика!

# 2 781
Много минорно настроение, въпреки победата, въпреки пицата.
Притихнали и полвинчати са всички.
Ами....кой знае какво са видяли на терена.
 Не е истинска победата, a наградата - подигравка.
.
Абе щом Гатьо седна с гръб, кой знае колко още са орязали, че Мишето да стигне почти заедно на дракона!

# 2 782
  • София
Лошото е друго.
Вчерашния епизод и днешния епизод много дискредитираха предаването и ще налеят много масло в огъня на всички онези, които не им вярват и тръбят, че Игрите са нечестни!

Искам да чуя как моите любимци (и не го казвам иронично, те са ТАКИВА) Туджаров и Неделчо ще ги оправдаят този път и дали изобщо ще зачеркнат тази тема...

А именно със стъкмистиката и как се променят правила в движение, когато е за точния човек. А за другия - кучета ги яли.

Та така...

* свиркам си *

# 2 783
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Това е, защото Мишето е толкова феноменално добра, че приключи битката по-рано от предвиденото. Grinning

Аз недоумявам защо са взели Викито на Дяволо и учителката, вместо днешната Виктория? Толкова много изгубен потенциал!
Мисля си също и за Чистилището. Там децата освен Изгубени, са и съвсем Забравени. За три седмици само веднъж им дадоха възможност да се борят за храна и то беше в началото, след това тотално ги отсвириха. Амазонките получават всяка седмица възможност да се подсилят, може да не е много, но ей така - да има нещо да им повдига духа и да им дава надежда. А отшелниците са като някакви изгнаници, на никого не му пука за тях. Страшно ми е мъчно, като ги гледам толкова отслабнали и изтерзани, на момчетата краката са станали като клечки.

# 2 784
  • Буркина Фасо
То хубаво беше обявено, че днес е от 20.00, ама беше обявено и че е до 21.30...
кой е казвал, че ще е до 21.30 ?
аз днес гледах програмата - до 21ч пишеше.

# 2 785
  • София
Според мен не им дават игри за награди, защото са много изнемощели. Нямат сили. Само 1 игра на 5 дена.
През останалите 4 дена глад, пек, студ и мизерия.
Можеха поне да им дадат и на тях една кастинг битка.

# 2 786
Това е, защото Мишето е толкова феноменално добра, че приключи битката по-рано от предвиденото. Grinning

Аз недоумявам защо са взели Викито на Дяволо и учителката, вместо днешната Виктория? Толкова много изгубен потенциал!
Мисля си също и за Чистилището. Там децата освен Изгубени, са и съвсем Забравени. За три седмици само веднъж им дадоха възможност да се борят за храна и то беше в началото, след това тотално ги отсвириха. Амазонките получават всяка седмица възможност да се подсилят, може да не е много, но ей така - да има нещо да им повдига духа и да им дава надежда. А отшелниците са като някакви изгнаници, на никого не му пука за тях. Страшно ми е мъчно, като ги гледам толкова отслабнали и изтерзани, на момчетата краката са станали като клечки.
Викито на Дяволо е реверанс към нас, и по-специално за него! 😂
Но да имаш силен каст и да влезеш с третите резерви....

# 2 787
Оряшкова гледаше много тъжно след битката. Не се кефеше нещо хич. Може би й беше мъчно за момичето, което загуби.
Моника ще си показва рогите. Поставя ултиматуми на Кен - или съм капитан, или спирам да ти говоря! Смях, уважаеми!
Цецо също беснее, че не са го оценили и не искат да го правят капитан.

# 2 788
  • Някъде в Матрицата
Как една пица за цяло племе? Те дадоха цяла такава пица на Виолета за споделяне с Моника само. Ц,ц...
От промото - мъжете, от амазонките пленени, саботаж или преврат замислят? Май някой от тях - Цецо може би - му се е привидяло капитанство, ама се е оказало мираж.

# 2 789
Ето че не е необходимо да си милионер, за да ти правят компромиси и да те бутат. 😄 На Амазонките им подариха 3-ма мъже, които да ги измъкнат малко от дъното, а тази вечер им подариха и още една победа. 😜

Общи условия

Активация на акаунт