💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 132 802
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 2 895
За мен това е по-голямото зло- да искаш да причиниш нещо на някого,да си негативен към него , но да умееш да се "изразяваш" и прикриваш. Т.е да умееш да го баламосаш. Ако вие виждате в това добродетел...сори явно просто моралните ни гледни точки са различни . Предпочитам явните "врагове" пред скритите . Когато Виолета избухна срещу нея след обвиненията- това беше явна проява , не замаскирана зад "желая ти доброто" , както действа Мартин.
И още нещо , когато се подиграваха на Моника за Мастаргаков- тук ще си върна , може и да греша но ми се стори, че Виолета предложи да се говори с Мастаргаков , да не си играе с чувствата на Моника , виждайки я ,че се увлича .Ей такива дребни неща, в един "злосторник" , като Виолета, ме карат да нямам крайно  негативно мнение и да виждам положителни черти. Докато Мартин няма против , манекена да използва влиянието си над нея за неговите цели

# 2 896
Миналият сезон, Михаела беше в миманса на Дзверович!
Точно, както е Моника сега с Виолетка.
Михаела беше миналия сезон слаб играч, (видя сеи днес) не ми го побира как била, подготвяла хора за ИВ. Дори въпросното Мони дето ходило на София, на уроци при нея 😯

# 2 897
  • Другата България
Сори, но ако е възможно да се придържаме към коментари на участниците и предаването, без да изпадаме в лични размисли кой от пишещите в темата какви морални или неморални гледни точки има.

Михаела не беше слаб играч, поне според мен.
Подготвена беше, тя наистина много тренира, просто стратегическата ѝ игра беше на кота нула.
Довери се на Евгения и сгреши, всъщност Женя я прецака, не Фифо, но това е друга тема.

Последна редакция: нд, 24 сеп 2023, 10:16 от Merri_An

# 2 898
Мани и Фифо бяха в различни сезони. Кой победи миналата година в битката, която спечели малкото Вики, с фара? Там със сигурност участва Фифо, а победител беше жена.

Кое е това малко Вики? Дългата Виктория  не е печелила капитанска битка.
 Мани победи Фифо на капитанска

# 2 899
  • Другата България
Да, за Мани и аз помня, затова реших, че Момчил просто се е объркал.

# 2 900
Никъде не съм посочила , чия морална точка е правилна , просто е различна и коментирам, не ваше изказване , а аргументи, които прочетох , че да умееш да говориш и се изразяваш правилно и лицеприятно ,когато искаш да навредиш няко му  не е по-добрият вариант , спрямо директното , да дразнещо викане . Въпрос на гледна точка .

# 2 901
  • софия
Михаела е написала в Инстаграм,че е била с разкъсани мускулни влакна на корема и бицепса от кросфит състезание,разбрала е ден преди битката и предполагам е нямало как да я отмени.

# 2 902
  • BG-DE
Съмнявам се, че е разбрала ден по-рано, тези неща все пак се планират, ами ако не е в страната 😊 Търси си оправдания за слабото представяне.

# 2 903
Снощи беше поредния път, в който продукцията безсрамно показа, че щом си е решила кой ще е победител не се спира пред нищо. Победата беше унизителна за Михаела, която всъщност няма вина за случилото се и извлича само негативи от тази харизана победа.
Другата девойка беше брутално ощетена. Дано си е дала сметка в каква продукция иска да участва и да реши струва ли си да рискува здравето си в подобен формат. Иначе за нас зрителите ще е добре една толкова силна и подготвена жена да участва.
Пак ще го кажа - бг зрителят фен на подобни реалити формати със състезателен характер не заслужава подобна гавра. Дано бТВ най-после решат да закупят правата на подобен формат и го пуснат на гърба на ИВ  и понеже за разлика от НОВА, в бТВ няма начин да оставят продуцентите да се разпищорват в такива мащаби и ще има истинска игра и феърплей, ще отвят ИВ още първия сезон. ДАНО! ДАНО! ДАНО!

Последна редакция: нд, 24 сеп 2023, 10:48 от sineva 1

# 2 904
Добро утро, позититивни млади хора Simple Smile

Много сте се разгорещили  рано сутрин, а са още само  24 гр. Спокойно, ще стигнат 32.
А сега сериозно Simple Smile  Мани имаше и в предишния сезон. И те бяха светата троица с Фейгин и Илиян. Не помня Фейгин да е победила Филип. Момчи нещо се обърка.чакам с нетърпение новата тема.
Моят отбор:
Момчил, Радо, Крум, Мастагарков.
Теди, Виолета, Ситнилска, Ива.

# 2 905
И аз съм на същото мнение, че Цецо е пътник. Така като гледам, не мисля, че на някой му е авторитет и притегателна сила за капитанство чак в Амазонките, а и другаде вече. Един капитан трябва да има доста повече качества от тези за играта на арената (което според мен е единственото, което Цецо визира). Издиша по много направления и олеква с говоренето си. Гатьо много по-вярно се ориентира в това племе, но ще се води по мъжете, в случая само Цецо (поради своите принципи), защото Момчил изобщо не го виждам на това мнение. Има начин да не се непременно коалираш с някого и да не придърпваш никой към себе си и той е само един: да си много добър във всичко. За мен такъв играч е именно Момчил (Радо прави нещо подобно, Румен Радев има същия потенциал). Не го виждам Момчил сам да се предложи за капитанство, даже смятам, че след още една седмица, Амазонките сами ще му го дадат. Показателно ще е гласуването, в което той няма да тръгне против жените с мъжете и така Амазонките вече ще го приемат като техен човек. Всъщност мисля че Дунев 'искаше' да направи нещо подобно - да разчита на силните си качества и да стои настрана от коалиции, но си остана само с намеренията, а и Виолета го захапа твърде рано към себе си. Също така е осъзнал, че няма особени социални умения. Едно е просто да мълчиш и да избягваш да дадеш отговор. Друго е да мълчиш като Момчил, но когато се налага да говориш, да казваш правилните неща и най-важното, да правиш правилните неща.

# 2 906
Да Мани победи Фифо на капитанска битка.
Тя беше доста интересен персонаж и силен играч. Трябва да бъде поканена, заслужава много повече от прехвалената според мен Михаела, която е силна физически и добре подготвена, но и в нейния сезон не блестеше в битките, а в социала беше провал. Джафа си я хрусна на закуска, а тя даже не разбра какво става.
Малкото Мани беше машинка и на терен, и в социалната игра блестеше, направи интересни ходове и матира противници. Макар да беше в по-слабата коалиция не се остави на течението и се бори докрай.
На формата трябват такива борбени играчи, а не мижитурки, които са със силните на деня и избират да се крият зад нечия пола до момента, в който бъдат изядени.

# 2 907
  • Буркина Фасо
Михаела е написала в Инстаграм,че е била с разкъсани мускулни влакна на корема и бицепса от кросфит състезание,разбрала е ден преди битката и предполагам е нямало как да я отмени.
да бе, нямало е .... отказва се и няма никакви задължения към игрите.
кой ще я накара насила ?

# 2 908
Веско вече не е в играта. Всички ще го разберат. Това означава, чи при първа възможност да избират сините или червените, ще грабнат Момчил. А на мен много ми харесва в жълтия. Успява поне за сега да се разбира с амазонките.

# 2 909
  • Sofia
Скрит текст:
Никъде не съм посочила , чия морална точка е правилна , просто е различна и коментирам, не ваше изказване , а аргументи, които прочетох , че да умееш да говориш и се изразяваш правилно и лицеприятно ,когато искаш да навредиш няко му  не е по-добрият вариант , спрямо директното , да дразнещо викане . Въпрос на гледна точка .
Ако се визират моите аргументи, уточнявам за последно - себеподобни са. Единият е по-лицеприятен да слушане, докато другата е изключително груба, невъзпитана и дразнеща, като изказ, и поведение. Колкото до целите им - разлика няма.

Общи условия

Активация на акаунт