💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 132 835
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 2 880
  • Буркина Фасо
Аз, примерно, за Ол стар щях да поканя ония дето безследно изчезваха поради стомашни последици от неконтролируемото си поведение спрямо джанките! Та да се компенсират!
да ги вкарат и пак да имат проблеми с джанките. това ще е грешка.Smiley

# 2 881
Мисля, че може и да са обещали сезон 6 на Вики, просто да не го обявиха публично, за да има интрига и коментари. Много я харесах и аз. Все пак не ми пречи, че олекотиха трасето. Радвам се, че племето остана цяло и хапнаха, макар и подметка. За Васко не го направиха, защото са планували напускането му (предполагам). Очаквахме го, взето е (предполагам) решение - защо да променят правилата? Актьорска игра от всички и продължавме напред. Решението си беше негово, отказва се, за да си запази лакътя - отиграха го заедно. А това с Мишето беше неочакван инцидент. Не бих искала втора служебна победа за два дни, единствен начин да продължат да играят беше това.

Не омаловажавам болката от смъкнатата кожа, но едно е да изолираш пръсти, друго е лакът, за катеренето горе няма как да елиминираш лакътя и да минеш препятствието. На Васко явно му се е натрупала травмата и му е станало ясно, че ще става все по-зле, ако не я лекува и не почине. За Михаела това беше еднократно препятствие и стисна зъби.

# 2 882
  • SF
Виктория можеше да е на мястото на Моника, много ми хареса това момиче! Радвам се, че жълтите се нахраниха що годе, но това подпиране на Михаела никак не ми хареса. Ами наранила се е, ок, жалко, ама както при Васил нямаше улеснения, така и при нея не трябваше да има пропускане на част от терена. Не е честно. Те за това и бяха като препикани като ръфаха мизерното парче пица.. И защо по дяволите не им дават ръкавици? Би трябвало да са задължителни при подобни изпитания с въжета, халки и тн, а не да си ги търсят!
Гатьо и Цецо осъзнаха колко е неприятно да дойдеш в едно сплотено племе. 😬
Теди я даваха отблизо, много хубава! 🌺

Мдааа.. Това ще е една добра причина да поканят Вики в 6 сезон въпреки отпадането й вчера.
Отнемат от чара на победата с тези компромиси за един и пропуски при други.
Въжето трябваше да отпадне и за двете, след като поради обективни причини отпада за единия участник.
Пирова победа! Биеш, но не си минал през всичко за разлика от опонента ти.
Вики беше впечатляваща. Мишето също е добра, но някак подпомогната.

Вики можеше да е на мястото на Моника, ако се търсеха само атлети, красота за наблюдаване на терен. Трябват им и Манита, Неделчовци, Куковци, Николай Майонезата.... Иначе гледаме епизоди като снощния.

# 2 883
  • Другата България
Забравих да кажа две думи за Цецо.
Прекалява, определено. Да, много подготвен е, да, много силен е, да, има защо да си вярва, но! Прекаленото самочувствие и понякога подценяване на останалите с мотива “аз, аз, аз“ не е довело нито един състезател в колективен спорт до нищо по-различно от отлъчване от колектива и съответно отпадане от него. А като прибавим и елемента ШООЛ и това, че не Цецо решава кога, какво и защо, въпросния не го виждам в Топ 10, вече. А го бях поставила там, защото има /ше/ потенциал. Опитва се да го играе ала Веско Панчев, но много се е объркал, Панчев имаше зад себе си Домуса, Цецо има....Фифо. Blush Ако продължава така, в скоро време ще го разкарат, така мисля.
Въпреки вчерашния ми прогнозен невървеж, сигурността за Мартин остава. Всъщност, отпадането на амазонките беше свързано с него, мислех, че за да го върнат ще жертват някой от останалите мъже. Е, сега тръпна какво са измислили, различно от видяното. Но Марто две седмици на онзи плаж е кауза пердута. Само да не се озове от една вода, на друга, че тогава и баса ще загубя, ама поне сеир ще има, за компенсация.

# 2 884
  • Sofia
Фифо не е прецакал Михаела, точно обратното. Много добре си спомням, че Чакалчето, като по-комуникативен отиде да говори с Михаела да играят заедно с Фифо и да номинират Джафа. Разговорът се проведе под едно дърво в стопанството, малко след случката, в която Джаферович се държа изключително грубо с Михаела и Ралица. Мишето не посмя да смени лагера и си тръгна.
Сега, като се връщам назад се чудя, кой ми е по-противен - Виолета или Джаферович?! Няма победител, на равно са ми.
Колкото до това, претендент да бие Алекса,  За съм, с кеф ще гледам! 😀

# 2 885
Михаела можеше да си поиска ръкавици преди да започне играта, а както се видя от отношението на продукцията към нея едва ли щяха да й откажат. 😉 Специално в този случай не ги обвинявам, че не са им дала предварително ръкавици. Ето че Виктория мина без ръкавици и нищо й нямаше, който има проблем да си поиска.

# 2 886
Винаги има лидери (по-изявени) и такива които се коалират с тях. Ако "лидерът" е симпатичен на публиката - гравитирането се нарича социална игра , стратегическо и отборно мислене. Ако не е симпатичен на публиката - лизане на задници и прочие. Ако не си "лидер" и играеш сам - пълна липса на стратегия и неразбиране на играта . Двоен аршин ли е това.
И по въпроса относно тълкуването на това определение спрямо Мартин , което го изключвало от състава на описаното
“Поведение, при което злонамереност и неискреност се прикриват под маската на чистосърдечие и добронамереност.“
Сори , но той си е лицемер по учебник. Зад прикритата "добронамереност" да я спаси уж от номинации от Виолета и дъщеря, прикотква я за глас и след това по същата линия- двойка сме аз и Мастаргаков , ще си и клъцне главицата, без капка жал. Пред нея - глупавичка, и наивна си, че се даваш да те манипулират- зад гърба и колко е тъпа, не знае къде се намира, какво прави няма мозък. Което удобно премълча, когато разкриваше "кой какво казал" И за подигравките му за увлечението и също пропусна да спомене - радетеля на истината . Като искаш истини - казваш всичко, иначе си да лицемер
Виолета, не би скочила срещу Моника, , ако последната , така нелепо не започна да я обвинява за собствената си некадърност и неуспешност. Дори след играта , Виолета грам не беше засегнала темата за неуспехите и . Сори, но не знам кой би търпял да го обвиняват .Моника е от тези хора , които винаги търсят причина в някой друг да им е виновен и го сипят яко.

# 2 887
  • Другата България
И последно за снощната битка.
Направи ми впечатление, че когато Димо представяше Михаела с думите: “Тя е победила Филип“, което не си спомням да се е случило, вероятно заигравка с “Черешката на тортата“, та тогава Момчил каза: “Фейгин“. Аз ли вече съм се омотала в битки и участници, но не помня Фейгин да е побеждавала Филип. Или греша? Не, че е важно, но да си опресня паметта.

Сори, но аз не мисля нищо от написаното относно Мартин, а определението за лицемерие е взето от тълковен речник. Личното ми мнение е, че Мартин е всичко друго, но не и лицемер.
Сори, но Моника за разлика от Виолета е простодушно добър човек и до момента нито е обидила някой, нито го е засегнала с лични характеристики. За разлика от Виолета, която само търси повод да го направи спрямо нея.

# 2 888
  • Sofia
Мартин и Виолета са си лика-прилика, затова и не се понасят, първият поне знае как да се изразява, за разлика от Меринджейката. Ниска топка с претенции, огромно самочувствие и каруцарски изказ, важи в пълна сила за последната. Това поведение не отива на жена, била тя и "мъжко момиче".

# 2 889
  • Другата България
Същото казвам и аз.
И двамата не са лицемери.
Разликата е в изброеното от теб.

# 2 890
  • София
Аз за жена победила Фифо се сещам единствено за Мани на една капитанска. Ако не се лъжа същата игра, на която сега спечели Ива.

# 2 891
Фейгин не победи ли на капитанска?

# 2 892
  • София

Победи, но Фифо не беше капитан тогава, та него не го е побеждавала.

# 2 893
  • Някъде там...
Мани и Фифо бяха в различни сезони. Кой победи миналата година в битката, която спечели малкото Вики, с фара? Там със сигурност участва Фифо, а победител беше жена.

# 2 894
  • Другата България
Да, но тогава беше с Мирела и Елица мисля.
Бяха три жени.

И в сезона на Фифо имаше Мани, малката Мани, триото Мани-Фейгин-Илиян.
От синия отбор.

Общи условия

Активация на акаунт