💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 132 844
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 2 865
Изглежда до края на сезона нито един претендент няма да спечели двубой с бивш участник.

Последна редакция: нд, 24 сеп 2023, 01:11 от tisa

# 2 866
Най - накрая се сетих на кого ми прилича Валентин от племето на Изгубените - на Джон Лок от сериала Изгубени Grinning

# 2 867
  • Другата България
Провалих се с прогнозите за тази вечер. Жалко, не за друго, исках Мартин вътре при сините. Нищо, оставям го за понеделник-вторник. Няма да го бавят повече, съспенс трябва да има. Само дано сини не са на реката, че ще загубя баса със съфорумката. Grinning
За жълтите съм ок, че си остават комплект. Въпреки, че Гатьо на плажа на Изгубени щеше да е голяма забава.
Връщам се да ви чета, не знам дали утре ще гледам епизода. Поредната бутафория мога и да си я спестя. А и мисля, че тази девойка тъй или иначе ще влезе в следващия сезон.

Последна редакция: нд, 24 сеп 2023, 02:44 от Merri_An

# 2 868
Димо каза на Виктория, че много вероятно да се видят пак, докато на предишния кандидат в прав текст му каза, че няма да го поканят. Не че приемам на 100% думите му, колко му е да променят нещо в движение. Честно казано, при толкова врътки, дърпане на конци и промени на правилата в полза на конкретни играчи, чак ми е чудно, че изобщо има желаещи да участват. Поне като зрител винаги мога просто да превключа на друг канал, ако се ядосам прекалено много. Но за участниците, на които по сценарий им е отредено да са прецанани или пък покажат неочаквани умения и сила и стават неудобни, разочарованието сигурно е огромно.

Радвам се, че Амазонките си запазват пълния състав. Смях се на коментара на Гатьо за пицата - "такива малки парчета дават на съвсем малки дечица, на двегодишни".

Състав четворка мъже - Момчил, Радо, Цецо и Рълев. Личните ми симпатии към момента са към Радо и Момчил.
Състав 4 жени - Ситнилска, Оряшкова, Денислава и Теодора. Тук ми е по-трудно да кажа лични фаворити, може би Ситнилска. Денислава без майка си, но все по-трудно ще е да се разграничават.

Ами това е. Приятна сапунка, но ми е мъчно за актьорите, особено за статистите.

# 2 869
  • Sunshine state
Виктория можеше да е на мястото на Моника, много ми хареса това момиче! Радвам се, че жълтите се нахраниха що годе, но това подпиране на Михаела никак не ми хареса. Ами наранила се е, ок, жалко, ама както при Васил нямаше улеснения, така и при нея не трябваше да има пропускане на част от терена. Не е честно. Те за това и бяха като препикани като ръфаха мизерното парче пица.. И защо по дяволите не им дават ръкавици? Би трябвало да са задължителни при подобни изпитания с въжета, халки и тн, а не да си ги търсят!
Гатьо и Цецо осъзнаха колко е неприятно да дойдеш в едно сплотено племе. 😬
Теди я даваха отблизо, много хубава! 🌺

# 2 870
Tрасето от петък и събота е непреодолимо за 90% от играчите.

# 2 871
Някой ако е гледал снощи лайфа на Даниел и Гатьо да преразкаже ,ако може ,че заспах Relieved

# 2 872
Нов връх на стъкмистиката: Може и без въже и пр.

Гатю:
-- Само да не е Аспарух, на всеки друг бих заложил!

Димо:
- И последно дали ще успее да ритне камбаната!?
Аз:
- Що за неуместен хумор???

# 2 873
Аз доколкото разбрах правилата, пък имам спомен, че и в Надкаста ги обсъждаха ако спечелиш битката получаваш директен билет за Сезон 6 без да се явяваш на кастинги, но ако загубиш нищо не пречи да кандидатстваш пак.

# 2 874
Е, не то няма правила.

Има стъкмистика.  Гледаме шоу.

# 2 875
  • SF
Момчил е новият Филип!

# 2 876
Въобще такива мижитурки,които се въртят около силния и слушат и изпълвават,чакайки си реда за номинация - вън,въобще не ги искам в ИВ.
Аз може да си изляза рано рано,обаче на никой задника няма да целувам и да се излагам пред цяла България като нечия пионка.
И толкова за вашата Михаела
Същото важи и за т.нар. "ангели на Чарли" - лоботомираната женска агитка на Алекса. Противни са ми до една!
На мен затова са ми симпатични участничките от този сезон. Не блеят в задоволство, че са си намерили овчари, да целуват ръка и да гледат в очите.

Последна редакция: нд, 24 сеп 2023, 09:13 от Гарганела

# 2 877
# 2 878
  • Другата България
Все пак изгледах епизода нощес. Пръстите на Мишето:
Скрит текст:
Няма да коментирам какво точно мисля за въпросните ....хора, но тяхното граничи с абсолютен мазохизъм относно здравето на участниците. Освен пълно неглижиране и тотално безхаберие. Можеше да им дадат ръкавици още в началото, не да чакат да се стигне до нещо подобно, за да се сетят. Естествено, че Михаела нямаше как да мине това безумно трасе, при това колко беше - три пъти? С тези ръце? Изобщо не ме интересува има ли манипулация при снощната игра, отвратително ми беше да гледам това, което видях. И според мен се подиграват на хора като Виктория, снощната състезателка, както и на миналите двама мъже, които се оказаха супер подготвени и мотивирани, да им се чудиш на акъла защо тоя зор да участват в този плосък водевил. Взели Радосвета, Моника, Мартин туриста, Ники крампата, на татковците децата, а това момиче останало да чака.....Михаля, евентуално. Важно е сеир да има, лайкове, цъкания, рейтинг и т.н. Е, постигат го, спор няма. Цената изобщо не ги интересува.
И за да си/ви оправя вкуса от видяното снощи, едни красиви млади хора:

# 2 879
Голяма част от трасето й го спестиха на Михаела  Sad

Дааа, победи, ама с голямо побутване и много "гювеч". Поне на претендентката трябваше да дадат покана след всички изменения в правилата.
Надявам се да са я оценили и да я поканят за следващия сезон !!!

Общи условия

Активация на акаунт