💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 132 847
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 2 850
  • София
Прекрасно представяне на Виктория срещу Мишето, красавица, лъчезарна и можеща.                                                                       За капитани следващата седмица - Теди (близначката), Ники - бедрото и Виолета.                     Перфектният отбор сезон 5 - Момчил, Радо, Цецо, Мишо, Оряшкова, Теди, Ива и Виолета.                                                         Кого бих искала да видя отново - Катя и Ники Майонезата, Мани Миглата, Близначките от сезон 1, Наско, сигурно има и други култови образи, но в момента не се сещам, малко смях да има 😂

# 2 851
За мен в Ол старс трябва да влязат Мани и Паулина, Ваня, Мирела, Джералдин, сестрите и Елица (без пандичката). Това са най-комплексните играчи от жените според мен (без Мани, тя е за шоу Grin )

# 2 852
Аз, примерно, за Ол стар щях да поканя ония дето безследно изчезваха поради стомашни последици от неконтролируемото си поведение спрямо джанките! Та да се компенсират!
За идеален отбор ми трябва да помисля, а часът и събоната не предполагат трезва мисъл! Но искам да видя Денислава без ремаркета, т. е. Вила въобще не я броя! Радостин плува, но друго? Мастагарков, Ива, Теодора, Оряшкова, Момчил, Цецо и... трябва ми мъж без значение, но от значение! Та бих сложила някой от загубените изгубени,Радев например! Ако се събере без емоциите!
Абе, нямам идеален състав! Липсва ми комплексност поне по 3 компонента!

# 2 853
Не знам за идеално племе, сигурно няма да ми е интересно или ще имам прекалено високи очаквания, а ще се сгромолясат от непасване.
Мисля че няма да ми е интересно да ги нареждам, защото не е реално да става както искам и не мога като в сапунка да се впусна в мечти 😁

Затова пък като любопитно и забавно племе, при всички случаи искам Гатьо в четворка пичове и Виолета в най-неподходяща женска компания: примерно Теодора от Амазонките, Оряшкова и Цвети. За Гатьо примерно Даниел, Крум и Цецо. Ще ми е мега забавно.

# 2 854
  • София
Изгледах епизода днес, против добрата си преценка. Бях за Михаела в битката, защото другата дама посочи филип за свой фаворит, слава Богу, няма да се засекат в един сезон, сигурна съм, че той с удоволствие би играл с нея, sike Grinning НО, въпреки това ми стана неудобно да гледам как Димо спести 50% от трасето на Михаела, като цяло битката и резултатът си бяха подигравка с претендентката, но се радвам, че Амазонките получиха храна.

# 2 855
Перфектният отбор според мен:

1. Момчил
2. Радостин
3. Дунев
4. Цецо/Радев/Мастагарков/Рълев 1/Васил/Мишо - зависи от играта

1. Виолета
2. Оряшкова
3. Дени
4. Ива

Най-забавният отбор (четиримата мъже как не успяха поне за малко да ги съберат заедно Joy ):
1. Гатьо
2. Туньо
3. Вальо
4. Даниел

1. Моника
2. Цвети
3. Виолета
4. Радостина

# 2 856
Всичко днес беше,за да хапнат мацките ( и мацонковците), беше крайно време да спечелят нещо по-стабилно.

Относно Михаела - безлична както и в сезон 4.

Виктория (претендентката) - както доста от вас са задали този очевиден въпрос - защо не е във формата, то е видно и за слепец,че мега подготвена,а и има много приятно излъчване?
Дано пак си пробва за следващия сезон и я одобрят този път ( и пропуснат фръц-пръц кифлите).

Ехххх,мечтииии...

# 2 857
Изгледах епизода с малко закъснение и много превъртане. Чудесна Виктория, чудесна и Михаела.

Опростяването на трасето не ме притесни особено предвид с какъв хендикап реши да продължи Мишето. Всеки, на когото му се е пукал мазол на тренировка знае какъв кошмар е да хванеш дъмбела просто, какво остава да хващаш и да поставяш някакво натоварване на тази ръка. Безумието да не им дадат ръкавици от самото начало няма да коментирам.

Искам само да отбележа, че спомените относно поведението на Фифо миналия сезон масово са много осакатени. Михаела не го прецакала, обратното се случи. Тя многократно заяви, че е искала да играят заедно, но той е този, за когото играта с жени беше най-големият му ужас. Естествено до момента, в който нямаше проблем да играе с най-големия си враг Жени, за да изгонят точно Мишето.

Колкото до промото - fragile masculinity in action. Не знам защо е толкова трудно за мъже да приемат, че могат да бъдат третирани със същото пренебрежение от жените, което те сами демонстрират непрекъснато. За Гатьо даже няма да коментирам, получав това, което даде на Радостин и Рълев.

# 2 858
Мисля, че може и да са обещали сезон 6 на Вики, просто да не го обявиха публично, за да има интрига и коментари. Много я харесах и аз. Все пак не ми пречи, че олекотиха трасето. Радвам се, че племето остана цяло и хапнаха, макар и подметка. За Васко не го направиха, защото са планували напускането му (предполагам). Очаквахме го, взето е (предполагам) решение - защо да променят правилата? Актьорска игра от всички и продължавме напред. Решението си беше негово, отказва се, за да си запази лакътя - отиграха го заедно. А това с Мишето беше неочакван инцидент. Не бих искала втора служебна победа за два дни, единствен начин да продължат да играят беше това.

# 2 859
Яд ме е , че това хубаво Вики няма да го видим повече на ИВ и не можа да се класира …
Според мен и Теодор ще видим там от битката с Фифо. За Камен не съм толкова сигурен.

Аууу,сакън Теодор, няма да го издържа с този говор,нищо лично към него като човек, ама просто ме потресе,когато бяха с Филип при Чакалов 😬

# 2 860
  • София
В Ол старс дали ще са същите условия и ще има ли стопанство, река, камънак, резиденция? Предполагам не. Всички ще са вип и на принципа "пръв сред равни". Надявам се да се наблегне на игри, а не на интриги. Участниците се познават и ще бъде изсмукано от пръстите, ако им вкарват думи в устата и са в ролята на драма куин. Племената също ще бъдат излишни, ако следват горният принцип.
От показаното дотук, това се очаква- силни битки, равнопоставени играчи и честно спечелени игри..
А дано, ама надали..

# 2 861
Крайно време е някой нов играч да победи обаче в съботните игри. Искам да видя и нови муцуни, получили покана за новия сезон.

# 2 862
Напротив.
Ралица и Михаела имаша шанс да атакуват Джаферович,обаче не посмяха и загубиха. Фифо и кой още беше щяха да се съберат с тях за гласуването,но момичетата дори не посмяха да говорят с момчетата.
Джафи си ги изигра по ред на номерата - тези двете и онова другото с 3 мозъчни клетки Мирела.
На следващия съвет Михаела беше номинирана от Джафи и си замина и тогава се усети колко глупава е била.

Въобще такива мижитурки,които се въртят около силния и слушат и изпълвават,чакайки си реда за номинация - вън,въобще не ги искам в ИВ.
Аз може да си изляза рано рано,обаче на никой задника няма да целувам и да се излагам пред цяла България като нечия пионка.
И толкова за вашата Михаела

# 2 863
Вчерашния епизод и днешния епизод много дискредитираха предаването и ще налеят много масло в огъня...

Те да бяха само - мед ще е за маслото... No Mouth

# 2 864
Крайно време е някой нов играч да победи обаче в съботните игри. Искам да видя и нови муцуни, получили покана за новия сезон.
Най-добре нов да победи Алексата 🤘😎

Последна редакция: нд, 24 сеп 2023, 01:58 от KatyaS

Общи условия

Активация на акаунт