💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 132 841
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 2 835
Ето и Анкетата за качество на епизод 20       (от 23-ти септември).    
Кликнете картинката.

# 2 836
  • София
Последно от мен засега, че ме чакат сериалчета. 😊

Явно това питане за избор на капитани не ви е интересно или пък свикнахте наготово да има анкета и само да се цъкне за 1 сек. 😋

Ето нещо по-интересно за уплътняване на времето до новата тема в понеделник.

Напишете вашето идеално племе за сезон 5! 🙂
По класическата схема от 4 мъже и 4 жени
Ако не искате по класическата схема давайте както си искате, но да са 8 човека. Аз все пак ще си играя по правилата, защото за мен най-силното племе е сплав между мъже и жени. С една дума - Безстрашните от сезон 4.

И така:
Радостин, Момчил, Крум и Цецо
Ива, Дени, Теди и Оряшкова

Имам плуване, имам халки, имам сила, имам издръжливост, имам пъзели.
Нямам слаб елемент!

Вие сте.

# 2 837
Момчил, Дунев, Михаил, Цецо
Ситнилска, Теодора, Денислава, Оряшкова.

Изборът ми е изцяло на физически данни, при жените няма голям избор

# 2 838
Нещо не разбирам какво толкова са се наострили мъжете срещу амазонките? Пак ли е подвеждащо промото?

Радвам се, че хапнаха иначе, макар че тази пица е малка за тях. Обаче ми прави впечатление, че мъжете все питат за Тедито, както каза Гатьо сега. И Цецо я беше оценил при една от битките. Не разбирам защо няма никакви синхрони с нея?!
Явно е срамежлива! Само тя няма!

# 2 839
При мъжете съм съгласна с Дяволо и моите са този избор, но и Дунев не го пренебрегвам, въпреки възрастта (характера не коментирам)
При жените обаче ми е много симпатична Оряшкова, много се раздава, много добър човек е, подготвена е, но не може всичко да покрие от компонентите. За мен Цвети е най-добрата от жените (изключвам плуването) хитра е, спокойна на изпитанията, изобщо си я харесвам от самото начало.
Мишето не го харесвах в предишния сезон, не видях много от нея в игрите, но пък социалната игра направо ми беше черна.
Но тук въпросът е и кои са се съгласили да участват, не само ние кои харесваме.
Много време мина от първи сезон, но аз друг Юлиан не видях до момента. Иска ми се да видя в битка и Морунов, Пламен от първи сезон, мъжете са много. Единствения спечелил честно от четирите сезона формат е само Андрей. Подготвен, обран, много ми харесваше. Никой не го бута от продукцията, беше си честно спечелил.

Искам едно племе или цял сезон да направят от Добрин (пишман победителя , но с най-голямата награда парична) Анна-Мария от първи сезон, както Мани от втория или кой беше , онзи с брадата Александър май  се казваше и все такива да съберат и гледаме. Особено Добрин, честният победител, природозащитник и т.н.
Не се научиха, че хората гледат и уважават усилията и волята на играчите,  а записалите се отиват с нагласа и желание да спачелят, да се покажат , да се преборят. Не да им нагласят битките, че да прилича на Биг Брадър.

Последна редакция: сб, 23 сеп 2023, 23:02 от Анонимен

# 2 840
Супер жалка победа за Михаела.
Не е достойно да застане до Фифо и Андрей.
Просто пълнеж.

# 2 841
Последно от мен засега, че ме чакат сериалчета. 😊

Явно това питане за избор на капитани не ви е интересно или пък свикнахте наготово да има анкета и само да се цъкне за 1 сек. 😋

Ето нещо по-интересно за уплътняване на времето до новата тема в понеделник.

Напишете вашето идеално племе за сезон 5! 🙂
По класическата схема от 4 мъже и 4 жени
Ако не искате по класическата схема давайте както си искате, но да са 8 човека. Аз все пак ще си играя по правилата, защото за мен най-силното племе е сплав между мъже и жени. С една дума - Безстрашните от сезон 4.

И така:
Радостин, Момчил, Крум и Цецо
Ива, Дени, Теди и Оряшкова

Имам плуване, имам халки, имам сила, имам издръжливост, имам пъзели.
Нямам слаб елемент!

Вие сте.
само за игри ли? Социална игра и стратегии?

# 2 842
Голяма част от трасето й го спестиха на Михаела  Sad

Дааа, победи, ама с голямо побутване и много "гювеч". Поне на претендентката трябваше да дадат покана след всички изменения в правилата.

# 2 843
  • София
Щом и Мишето се затрудни.. ще речеш,че Мишето е някаква машина непобедима.
В нейния сезон не показа нищо специално,ако има нещо Уау в нея,то е косата и визитката й.Реално в игрите - средна хубост,подготвена,но те много като нея са подготвените.
Да не говорим на социално ниво колко е глупава и как прецака Фифо и себе си.

Въобще не я искам в Ол старс,както смятам,че няма място там. Дано да е сред първите разкарали се.
И какво,спечели "билета" с трасе,което дори наполовина не мина,защото нали пръстите й на милата,а за Васко такива екстри нямаше? Що така??!

Отделно в Черешката си показа заявливата и злобна натура в пълен блясък.

+1

Иска ми се да гледам днешната Виктория, а не набеденото Мише.

# 2 844
Дявола, за капитани- Денислава, Мудева и Николай
Идеално племе- Момчил, Цецо, Мастагарков, Радостин, Ива, Теодора, Денислава и Виолета
Вили и Дени не са ми приятни като характери, но физически са топ

# 2 845
Голяма част от трасето й го спестиха на Михаела  Sad

Дааа, победи, ама с голямо побутване и много "гювеч". Поне на претендентката трябваше да дадат покана след всички изменения в правилата.
Те ще и дадат със сигурност. Няма да я изтърват.  Но тя вече може да не иска. Нали видя какъв цирк Е.

# 2 846
  • София
И сега Михаела в ол старс Joy
Единственото,  с което я помня е нейната глупост и тази на Ралица.

# 2 847
Моите са три :
 Ако е под мотото на сезона , а именно двойки: братя Кръстеви , братя Василеви, близначките и американките.
  Ако е за да бъде най- силно: Радо, Момчи, Крум , Цецо, Теди, Ива, Оряшкова, Виолета. Тук и Дунев мога да заместя с някого. Например с Крум. И Цвети също, може би с Теди. А Дени може да замести майка си.
   Ноооо най- любимо щеше да ми е : Момчи, Радо, Мишо, Мастагарков, Ситнилска, Теди,  Ива и Оряшкова.
Много харесвам и Васко , но имам място само за 4ма мъже.
 А ГатЮ без него нищо не е същото, но не знам в кое племе с жени би "вирял" най- добре.😁 Затова и никъде не го наместих. 😉😁

# 2 848
В програмата на ТВ на БТК/Нуртс си пишеше до 21:30, явно другите програми са при вече актуализиран сценарий. Simple Smile "Мишията" невъзможна Мишето да падне на игра. А всички чакаха Гатьо на плажа...

# 2 849
Има снимки в инста от играта Михаела-Виктория. Михаела си е снимала ръцете. Буквално месото се вижда ама буквално. Направо ме побиха тръпки като видях снимката.
Цитирам за всички, които смятат, че Мишето "не става". Колцина от вас биха довършили битката при това положение? И какво е виновна тя, че по сценарий трябва да победи?
Спокойно, другата мацка също ще влезе догодина. Все по-трудно ще си намират участници, склонни да ги правят на маймуни.
За all stars е същото - мнозина поканени, малцина отзовали се. Фифо и Андрей са ок, защото бяха в ролята на герои в сезоните си, но ако бяха сдъвкани и изритани,  дали щяха да се съгласят? Гого никога няма да влезе, не се надявайте, вероятно има причина. Дали Джаферович би приела, Паулина, а онзи войник Мартин? Защо си мислите, че повече от половината бивши участници нямат причини да не припарят до тая боза?
Пък и в крайна сметка, какво значение има кой, колко е добър или комплексен, като продукцията може да те изкара всякакъв или да те сготви когато си поиска?

Общи условия

Активация на акаунт